Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

MSX 2 Toepassings handboek, Groeneveld A.C.J.

MSX 2 Toepassings handboek
Draai afbeelding

MSX 2 Toepassings handboek

Uitgever
Bladzijden
144
ISBN
9063982232
ISBN13
9789063982232
Taal
Nederlands
Jaar
1986
Uitvoering
Paperback
Conditie
Zeer goed, kaft goed
Prijs
€ 8,75
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Stelt u zich eens voor. U koopt een computers van merk X en floppy eenheid van merk Y. U schaft zich daarbij programmatuur aan van merk Z. Thuisgekomen zet u uw computer in elkaar, laadt de software en...alles werkt! Tot voor kort ondenkbaar, maar met MSX een feit! Na het sukses van MSX versie 1 is er nu een MSX 2. Deze standaard omvat het MSX 1 volledig, maar bied daarbij nog meer. Vooral op grafisch gebied zijn er veel meer mogelijkheden gecreëerd. Daarbij maakt de mogelijkheid van 80 tekens per regel uw MSX 2 computer wel erg professioneel.
Dit derde handboek bevat een verzameling van programma's die voor elke MSX-er onontbeerlijk zijn. Een opsomming van enkele mogelijkheden met deze programma's:
Bestandsonderhoud met lijstwerk in iedere vorm op tape en schijf- Staafdiagrammen en taartdiagrammen in iedere samenstelling- op eenvoudige manier programma's samenstellen met sprites en geluidseffekten- algemene veranderingen in een heel programma doorvoeren- binair manipuleren binnen blokken op schijf.
Alle programma's in dit boek zijn zowel voor MSX als voor MSX2 geschikt! Daar waar verschillen zijn, is dat in de programmalijst aangegeven.

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) artikelen!
8.75

Aanvullende informatie

HoofdtitelMsx
Deeltitel2 toepassingshandboek
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdNee
ProductvormPaperback / softback