Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Dio de duistere roos, Roel Hans Peter

Dio de duistere roos

Dio de duistere roos

Uitgever
Bladzijden
255
ISBN13
9789079677016
Taal
Nederlands
Jaar
2008
Uitgave
1e druk
Uitvoering
Gebonden met harde kaft
Conditie
Nieuwstaat
Prijs
€ 8,75
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Dio de duistere roos<br/><br/>Reis met Dio mee in de tijdmachine van Leonardo da Vinci in het jaar 1512 en ontmoet 7 beroemde mensen uit onze wereldgeschiedenis, zoals Gandhi, Einstein en Mozart.<br/><br/>Rome trilt en wordt opgelicht door een flits. Dio schiet via een zwart gat door de ruimte naar andere tijden. Ineens staat hij oog in oog met Leonardo da Vinci in het jaar 1512. Het genootschap " de duistere roos" is bezig de wereld in haar macht te krijgen.<br/>Om De Duistere Roos te verslaan moet Dio met behulp van de tijdmachine de 7 magische wetten uit onze wereldgeschiedenis halen. Hij ontmoet daarbij beroemde mensen als Albert Einstein, Wolfgang Amadeus Mozart en Mahatma Gandhi. <br/>Maar het genootschap " de duistere roos" ligt op de loer, altijd klaar om hem te vernietigen.<br/><br/>Hans Peter Roel schreef een spannend avonturenboek over de wijsheden van 7 beroemde mensen uit onze wereldgeschiedenis.<br/><br/>Dio de duistere roos, voor de slimme kinderen onder ons!

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) artikelen!
8.75

Aanvullende informatie

HoofdtitelDIO, de duistere roos
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdJa
ProductvormHardback
Publicatiedatum07-2008
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 14.95

Recensie

AuteurVeerle Willaert
BedrijfsbronNBD-Biblion
BrontitelDio; de duistere roos
Datum20090305

Na 'Dio" de sleutel van de zeven wijsheden", mede bedacht door de zoon van de auteur, is dit het tweede boek over Dio (bijna 11), een jongen met bijzondere gaven. Dio komt via een tijdmachine in een museum terecht in de tijd van Leonardo Da Vinci. Dio krijgt van Da Vinci de opdracht om de wereld te redden. Hij moet de zeven magische wetten uit de wereldgeschiedenis halen en zo voorkomen dat 'de duistere roos', een wreedaardig broederschap dat het kwade aanbidt, over de wereld zal heersen. Dio reist naar verschillende tijden en ontmoet belangrijke mensen uit onze wereldgeschiedenis, zoals Einstein, Mozart en Gandhi. Ondertussen probeert het genootschap van 'de duistere roos' te voorkomen dat Dio in zijn opdracht slaagt.

Een spannend en origineel verhaal waarin de historische figuren op een levendige manier worden neergezet en ook de zeven wetten op een leuke manier in het verhaal zijn verweven.

Van elk verkocht exemplaar gaat een euro naar het project STOP kindermishandeling van Stichting Kinderpostzegels.
Vanaf ca. 10 jaar.