Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Ons mankeert niets, gesigneerd, Otten Willem Jan

Ons mankeert niets, gesigneerd
Draai afbeelding

Ons mankeert niets, gesigneerd

Bladzijden
197
ISBN
9028208666
ISBN13
9789028208667
Taal
Nederlands
Jaar
1994
Uitgave
Uitvoering
Paperback
Conditie
Prijs
€ 17,45
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Gesigneerd door auteur

De roman Ons mankeert niets is de opvolger van Ottens succesvolle, veelgelezen roman De wijde blik. In dit nieuwe boek legt een jonge huisarts verantwoording af voor zijn gedragingen tijdens het etmaal voorafgaande aan de geheimzinnige dood van zijn voorganger, dokter Daan. 'Een legende was heengegaan. De grote, zwaar ademende man met de kleine mopsneus en de donderende stem die, voor de komst van de nieuwbouw, alle inwoners van Heimwou geboren had zien worden, en zien sterven, lag ineengezakt en schuin over zijn wc, met opengesperde, vragende ogen. Hij leek nog reusachtiger dan hij was.
Wie was deze dokter Daan? Waarom heeft hij zijn opvolger gevraagd de volgende dag om half vier op visite te komen?
De reikwijdte van Ons mankeert niets is buitengewoon groot: het is een portret van een dokterspraktijk, de spannende beschrijving van een dag vol patiënten en beslissingen, een geschiedenis ook van een liefdesbedrog - 'met de enige patiënte die nooit klaagt'. Voor alles is het echter het gewetensonderzoek van een man die zich geplaatst weet voor een gevreesde vraag: wat doe je als je weet dat iemand dood wil?

'Een schrijver moet heel wat in zijn mars hebben, als hij erin slaagt zo'n complexe en buitengewoon ernstige thematiek schijnbaar moeiteloos onder te brengen in een concreet, lenig, zelfs spannend geschreven verhaal. Zonder een overmaat aan "grote woorden", maar met een grote emotionerende kracht.' - Arnold Heumakers, de Volkskrant -

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) boeken!
17.45

Aanvullende informatie

HoofdtitelOns mankeert niets
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdNee
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum07-1994
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 14.50