Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Vrouw in rouw, Broekmans Trix

Vrouw in rouw
Draai afbeelding

Vrouw in rouw

Uitgever
Bladzijden
157
ISBN
9058072118
ISBN13
9789058072115
Taal
Nederlands
Jaar
2004
Uitvoering
Paperback
Conditie
Zeer goed
Beschrijving
 

Ik zal bewijzen dat er leven is na de dood liefst een leuk leven.
Trix Broekmans wil op haar 52ste geen treurende weduwe zijn. Na het overlijden van haar man, de schrijver/journalist Wim Wennekes, gaat zij op zoek naar een nieuwe vorm van bestaan. Ze richt de Merry Widow Club op, ze bezoekt de dierenarts omdat haar kat in de rouw is, ze probeert de dagelijkse maaltijden weer leuk te maken, ze stelt tot haar eigen opluchting vast dat drinken in je eentje ook best lekker is, ze heeft haar Eerste Echte Eenzaamheidservaring (EEE), ze vraagt zich af of scheiden erger is dan overlijden, en ten slotte ontdekt ze dat ze het ook alleen kan, een beetje genieten van het leven.
Trix Broekmans is journalist. Ze is door haar vak gewend te kijken en te beschrijven. In Vrouw in rouw neemt ze zichzelf onder de loep. Wat gebeurt er allemaal in haar verse weduwebestaan, en hoe gaat ze daarmee om?

Een aanrader. Opzij

Een onorthodox boek van een sterke vrouw. Libelle

Trix Broekmans (1948) is ruim dertig jaar journalist. Ze publiceerde in Algemeen Dagblad, NRC Handelsblad en Quote en is columnist voor De Gelderlander. Ook schreef ze, alleen en samen met haar echtgenoot, diverse boeken.

Aanvullende informatie

HoofdtitelVrouw in rouw
Ondertiteleigenzinnige observaties van een weduwe
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdNee
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum02-2004
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 11.00