Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Voor Bea, Kristin von Kreisler

Voor Bea
Draai afbeelding

Voor Bea

Bladzijden
191
ISBN13
9789044318821
Taal
Nederlands
Jaar
2007
Uitvoering
Paperback
Conditie
Nieuwstaat
Beschrijving
 

Het hartverwarmende verhaal van de beagle die mijn leven veranderde

'Deze hond komt uit een laboratorium,' zei de vrouw aan de telefoon. Mijn maag draaide zich om. 'Heeft u enig idee wat ik voor haar kan doen?' vroeg ik. 'U zou haar terug kunnen brengen.' 'Dat doe ik niet.' 'Dan feliciteer ik u met uw nieuwe hond mevrouw.' Uit VOOR BEA
Op een avond vond ik een uitgehongerde en vervuilde hond. Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen haar weg te sturen, nam haar in huis en noemde haar Bea. Ze was behoorlijk verknipt een bibberde van angst. Tot ze op een dag zomaar tegen me aanleunde en in mijn hals snuffelde. Vanaf dat moment begon Bea niet alleen liefde te ontvangen maar ook te geven. Met haar typerende melodramatische beagle-persoonlijkheid leerde ze mij vijftien jaar lang van de belangrijke dingen in het leven te genieten. Het waren niet altijd even gemakkelijke jaren. Bea was bang voor vreemden en had aanvankelijk geen idee wat 'spelen' betekende. Maar elke dag begon met een vrolijke blaf. Samen beleefden we vele avonturen. Bea heeft mijn leven veranderd. Ik zal haar nooit vergeten.
VOOR BEA is een hartverwarmend boek over een beschadigde kleine hond die uitgroeide tot een charmante diva. Ontroerend en met veel humor geschreven, voor iedereen houdt.
Kristin von Kreisler publiceert artikelen in The Washington Post, Reader's Digest en Los Angeles Times. Zij schreef eerder twee dierenboeken en zet zich in voor diverse Amerikaanse dierenbeschermingsorganisaties. De auteur woont afwisselend in Californië en Washington.

Aanvullende informatie

HoofdtitelVoor Bea
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdNee
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum06-2007
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 15.00