Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Begrijp je eenjarige, Gustavus Jones Sarah

Begrijp je eenjarige
Draai afbeelding

Begrijp je eenjarige

Uitgever
Bladzijden
80
ISBN13
9789061005971
Taal
Nederlands
Jaar
2006
Uitgave
Uitvoering
Paperback
Conditie
Prijs
€ 5,45
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Vertaald door Gerrit Spiering

Hoe ziet de wereld eruit in de ogen van een eenjarige? Een dreumes kan zich nog niet goed uitdrukken, maar hoe kom je er dan achter hoe hij zich voelt? Hoe ga je om met de steeds grotere zelfstandigheid van de eenjarige? En wanneer zeg je 'nee'?
Dit boek leidt je door de belangrijkste stappen in de emotionele en lichamelijke ontwikkeling van de eenjarige. Het behandelt alle mogelijke onderwerpen: de eerste woordjes en de eerste stappen, de fantasiewereld van de eenjarige, het belang van spelen en grapjes, groei van de persoonlijkheid, keuze van kinderopvang, omgaan met vriendjes en vriendinnetjes, en nog veel meer.
SARAH GUSTAVUS JONES is psychotherapeute van kinderen en adolescenten. Zij is gastdocente aan de Tavistock Kliniek in Londen en leidt seminars.
Dit boek maakt deel uit van de serie 'Begrijp je kind' die ontwikkeling van het kind per jaar beschrijft. Deze serie verschijnt in samenwerking met de Tavistock Kliniek in Londen, een toonaangevend instituut met een internationale reputatie als centrum voor geestelijke gezondheidszorg, onderzoek en onderwijs.
Of ik deze boeken aanraad? Ja! Of ik ervan genoot? Ja! Bill Hibberd, directeur van The Parents Organisation
'Begrijp je kind' is een samenhangende leidraad door zo'n beetje alles wat ik me tijdens het opvoeden van mijn kinderen heb afgevraagd. Ik heb heel veel geleerd. 0-19 Magazine

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) boeken!
5.45

Aanvullende informatie

ReeksnaamBegrijp je baby
HoofdtitelBegrijp je eenjarige
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdNee
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum02-2007
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 14.95