Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Hoera! de kleinkinderen komen, Yvette Kuiper

Hoera! de kleinkinderen komen
Draai afbeelding

Hoera! de kleinkinderen komen

Schrijver
Uitgever
Bladzijden
174
ISBN
9789085741183
ISBN13
9789085741183
Taal
Nederlands
Jaar
2006
Uitgave
1e druk
Uitvoering
Gebonden met harde kaft
Conditie
Nieuwstaat
Prijs
€ 7,65
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

De oppasgids voor oma's en opa's

Hoera! De kleinkinderen komen
D ppasgids voor oma's en opa's
Een praktisch gezellig handboek voor opa's en oma's die regelmatig op hun kleinkinderen passen. Dat is 'Hoera! De kleinkinderen komen'. Natuurlijk weet je nog van vroeger hoe het gaat met het eerste hapje, zindelijk worden en dwarse peutertjes. Want eigenlijk zijn dat soort zaken nog net als toen je eigen kinderen klein waren. Maar er zijn ook dingen bijgekomen en veranderd. Dag en nacht tekenfilms op tv bijvoorbeeld. En wat dacht je van kleinkinderen die het liefst de hele middag computeren? Hoe ga je daar als mede-opvoeder (want d word je als vaste oppas, er is geen ontkomen aan!) mee om?
Soms is je kleinkind ziek tijdens je oppasdag. Je wilt niets liever dan hem zo snel mogelijk beter maken. Maar wanneer is een kusje of een paracetamol ook alweer voldoende en wanneer moet je naar de huisarts? Het boek beschrijft op een heldere wijze de meest voorkomende kinderziekten en hoe je eerste hulp verleent.
Maar oppassen is vooral liefde, warmte en gezelligheid. Daarom leuke (zowel nieuwe als oude!) rijmpjes, spelletjes en knutselidee En veel originele tips om eropuit te trekken met je kleinkind. Kortom, een boek dat je als oppasoma of -opa eigenlijk niet kan missen...
'Hoera! De kleinkinderen komen' is een uitgave van het tijdschrift Ook! Het enige en leukste tijdschrift voor opa's en oma's.

7.65

Aanvullende informatie

HoofdtitelHoera de kleinkinderen komen
Ondertitelhandboek voor oma's en opa's die oppassen
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdJa
ProductvormHardback
Publicatiedatum07-2006
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 14.95

Boek bestellen

 

Gebruik Toevoegen aan winkelwagen bij een verschillend afleveradres en/of bij gelijktijdige bestelling van meerdere boeken.

Ontvang nu 25% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) boeken!