Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Basiscursus Outlook 2003, Heijkoop Harry

Basiscursus Outlook 2003
Draai afbeelding

Basiscursus Outlook 2003

Bladzijden
257
ISBN
9039522669
ISBN13
9789039522660
Taal
Nederlands
Jaar
2004
Uitgave
2e druk
Uitvoering
Paperback
Conditie
Nieuwstaat
Prijs
€ 21,95
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

De basis voor uw succes!

Als beginnende gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met Outlook 2003 Outlook 2003 is een volwaardig gereedschap om op de computer al uw afspraken, aantekeningen, taken, elektronische berichten en contacten bij te houden. Bovendien kunt u met Outlook hotmail ophalen en deelnemen aan nieuwsgroepen. De talloze mogelijkheden van Outlook zijn dankzij een uitgekiende interface, die ten opzichte van vorige versies sterk is verbeterd, uitstekend toegankelijk. Een uitgebreide helpfunctie helpt u bij alle taken waar u even de weg bent kwijtgeraakt. Outlook wordt als losstaand programma geleverd, maar maakt ook deel uit van de Office 2003-suite van Microsoft. De integratie met de andere Office-programma's is bijzonder groot.

Het doel van deze Basiscursus is u snel en efficiënt aan de slag te laten gaan met alle functies van Outlook. Binnen een enkel programma kunt u straks berichten maken, een agenda en logboek bijhouden en allerlei gegevens over bekenden, collega's en familieleden in een adreslijst opslaan. Het voordeel van deze integratie van functies is bijvoorbeeld dat u de adreslijst kunt gebruiken voor zowel het adresseren van e-mail als het maken van afspraken. Voor een dergelijke combinatie hoeft u dus voortaan niet meer verschillende losse programma's te gebruiken.

Alle basisvaardigheden worden stapsgewijs op een begrijpelijke manier uitgelegd en aangevuld met oefeningen, zodat u snel leert wat u in de dagelijkse praktijk nodig hebt!

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) artikelen!
21.95

Aanvullende informatie

HoofdtitelBasiscursus Outlook 2003
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdJa
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum03-2004
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 27.50