Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

MSX truuks en tips 3, Klopper Hans Le Belle Marcel

MSX truuks en tips 3
Draai afbeelding

MSX truuks en tips 3

Uitgever
Bladzijden
85
ISBN
9063989105
ISBN13
9789063989101
Taal
Nederlands
Jaar
1986
Uitgave
1e druk
Uitvoering
Paperback
Conditie
Zeer goed
Prijs
€ 8,75
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

De MSX programmeur heeft de beschikking over een ruim scala van mogelijkheden. Deze mogelijkheden zijn echter niet zomaar om te zetten in een goed programma. De MSX truuks en tips reeks heeft als doel u in dit opzicht een ruggensteuntje te bieden. In navolging op de eerste twee delen, kunt u in dit boekje weer de nodige nuttige routines en programma's terug vinden die u nergens anders zult aantreffen. De trukendoos wordt in dit deel nog verder opengegooid. Naast programma's geschreven in BASIC komen nu ook enkele razend snelle machinetaalroutines op de proppen. een kleine selectie uit de inhoud:
Uitwisselen van twee grafische schermen (16k VRAM- Geavanceerde listbeveiligingen- Verschillende series functietoetsen die u direct kunt oproepen- Programma's automatisch starten na een cload instruktie- Bankswitch routine, waardoor u twee banken van 24k tot uw beschikking heeft. U kunt zelfs twee BASIC programma's tegelijk in het geheugen bewaren- De OK-prompt veranderen in elke gewenste tekst- Sprite detektie (kijken welke sprites hebben gebotst).
Dit is slechts een kleine greep uit de vele uitgekookte truuks en tips die ook dit deel weer bevat. MSX truuks en tips deel 3 geeft u meer dan ooit het gevoel de computer volledig te beheersen.

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) artikelen!
8.75

Aanvullende informatie

HoofdtitelMsx truuks en tips
Deeltitel3
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdNee
ProductvormPaperback / softback