Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

OpenOffice. org, Bohm Franz

OpenOffice. org
Draai afbeelding

OpenOffice. org

Schrijver
Uitgever
Bladzijden
285
ISBN
9053811826
ISBN13
9789053811825
Taal
Nederlands
Jaar
2005
Uitgave
1e druk
Uitvoering
Paperback
Conditie
Zeer goed, kaft goed
Prijs
€ 14,25
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

-Creatief- Ook voor Staroffice. Incl. CD-Rom.

Bij een computer hoort vanzelfsprekend ook software. Betekent dat, dat naast de kosten voor de computer ook nog eens ettelijke honderden €uro s voor de software moeten worden uitgetrokken? Mooi niet! Als alternatief voor de vaak zeer dure Office-pakketten zijn het volledig gratis pakket OpenOffice.org en het equivalente, zeer betaalbare StarOffice populair.
De creatieve mogelijkheden van beide programma s zijn verbluffend en doen beslist niet onder voor de mogelijkheden die andere producenten in hun software bieden. Om die mogelijkheden ook te kunnen benutten draagt de auteur kort en bondig, met veel screenshots en toepassingsvoorbeelden, zijn kennis aan u over.

Enige voorbeelden van de beschreven creatieve mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:
- Werken met pixel- en vectorgrafiek
- 3D-objecten vervaardigen
- Teksteffecten invoegen
- Cijfermateriaal grafisch presenteren
- Formules invoeren
- Presentaties maken en gebruiken

OpenOffice.org kan zowel naast, als in plaats van, andere Office-pakketten worden gebruikt. De overeenkomsten zijn zo groot dat de overstap naar OpenOffice.org probleemloos is. Ook zeer complexe Word-documenten met tabellen en plaatjes worden moeiteloos door OpenOffice.org-Writer geïmporteerd. Het grote verschil met andere Office-pakketten is de prijs.

Een boek over OpenOffice.org is natuurlijk niet compleet zonder een CD-ROM. Bij dit boek wordt OpenOffice.org versie 1.1.4 voor Windows en Linux meegeleverd. Deze actuele (ten tijde van verschijnen) en stabiele versie biedt een compleet Office-pakket met een tekstverwerker en teken-, calculatie- en presentatieprogramma s. Deze programma s zijn compatibel met MS-Office, zodat u gewoon met uw MS-Office bestanden kunt werken en deze ook met anderen kunt uitwisselen. De CD-ROM bevat dus, m.u.v. het besturingssysteem, in feite alles wat nodig is om met een computer te kunnen werken.

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) artikelen!
14.25

Aanvullende informatie

HoofdtitelOpenOffice.org - creatief
Ondertitelook voor StarOffice
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdJa
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum06-2005
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 24.50