Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Professionele software Commodore 64, Boon K.L.

Professionele software Commodore 64
Draai afbeelding

Professionele software Commodore 64

Schrijver
Bladzijden
229
ISBN
9067890073
ISBN13
9789067890076
Taal
Nederlands
Jaar
1985
Uitgave
2e druk
Uitvoering
Ingenaaid met linnen kaft
Conditie
Zeer goed
Prijs
€ 39,55
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Portable SX64/DX64. In dit boek treft de Commodore 64 bezitter een geweldige verzameling programma's aan. Deze programma's richten zich allereerst op een professioneel gebruik van deze machine; vandaar de omschrijving Software voor zakelijke en technische toepassingen. Zo treft men een uitgebreid scala programma's aan voor algemeen wiskundige toepassingen en statistische en financiële berekeningen. Daarnaast zijn er belangrijke programma's, bijvoorbeeld voor tekstverwerking en het opzetten van een databestand opgenomen.
Er is een uitgebreide versie te vinden van het bekende simulatieprogramma THTSIM dat oorspronkelijk op de TH Twente werd ontwikkeld. Programmeurs die zich thuis voelen in de wereld van machinecodes zullen veel gemak ondervinden van de programma's voor assembleren en disassembleren.
Tenslotte zijn er nog enkele spelletjes opgenomen, want zelfs in de professionele wereld is er nog wel eens een klein momentje te vinden voor ontspanning. Kortom, de gebruiker wordt met dit boek een uitgebreid menu aangeboden waarvan de vele gerechten ongetwijfeld zeer goed zullen smaken !

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) artikelen!
39.55

Aanvullende informatie

HoofdtitelCommodore 64 software zakelyke en techn.toep.
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdNee
ProductvormPaperback / softback