Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Windows Vista, Duuren Bob van

Windows Vista
Draai afbeelding

Windows Vista

Bladzijden
276
ISBN
9059402626
ISBN13
9789059402621
Taal
Nederlands
Jaar
2007
Uitgave
2e druk
Uitvoering
Paperback
Conditie
Nieuwstaat
Prijs
€ 9,45
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Nederlandse versie

Leer jezelf SNEL>
Windows Vista
Na ruim vijf jaar heeft Windows XP een waardige opvolger: Windows Vista. Dit nieuwe besturingsprogramma van Microsoft is veiliger, stabieler, krachtiger en fraaier dan al haar voorgangers. Daarnaast worden de meeste consumentenversies van Windows Vista met een keur aan nieuwe en bijgewerkte programma's geleverd, zoals Windows Fotogalerie, Windows DVD Maker, Windows Media Center, Windows Agenda, Windows Media Player 11 en natuurlijk Internet Explorer 7. Dit handzame en kleurrijke boekje wijst u snel de weg in deze programma's en andere nieuwe mogelijkheden, zoals het verbeterde zoeken, de nieuwe beveiliging en de fraai vormgegeven extra's. Tot de behandelde onderwerpen behoren:
werken met het nieuwe menu Start
programma's starten, installeren en onderhouden
werken met bestanden en mappen
Windows Vista aan de eigen voorkeuren aanpassen
de computer met andere gebruikers delen
werken met de internetprogramma's
uw computer beveiligen en up-to-date houden
digitale foto's beheren met Windows Fotogalerie
muziek beluisteren en naar dvd's en tv kijken
afdrukken en faxen
Bob van Duuren is oprichter en directeur van Van Duuren Media en schrijft al sinds 1985 boeken over een groot aantal computeronderwerpen, waarbij zijn affiniteit bij internet, programmeren en grafische software op de pc, waarna hij een groot aantal boeken over onder andere CorelDRAW schreef. Hij is nog altijd een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland en geeft sinds 2002 leiding aan Van Duuren Media.
Van Duuren Media biedt een unieke service aan de kopers van dit boek. Registreer uw boek op internet en ontvang vervolgens gratis e-zines van de auteur met nog meer informatie en tips, of stel uw vraag op het auteurs- en lezersforum. Surf direct naar www.registreeruwboek.nl.
De serie Leer jezelf SNEL... kenmerkt zich door een opzet van bondige hoofdstukken in een boekje dat qua formaat uitnodigt tot lezen en zelfstudie. De serie ontleent haar naam aan het feit dat de stof snel kan worden doorgewerkt en opgenomen.Elk boekje omvat 10 tot 15 min of meer op zichzelf staande onderwerpen, zodat de lezer eenvoudig zelf zijn of haar eigen tempo kan bepalen.

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) artikelen!
9.45

Aanvullende informatie

ReeksnaamLeer jezelf SNEL...
HoofdtitelLeer jezelf Snel Windows Vista
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdJa
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum11-2006
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 14.90