Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

De boeknegotie in het toekomend jaar drie duizend, Simonsz Arend Fokke

De boeknegotie in het toekomend jaar drie duizend
Draai afbeelding

De boeknegotie in het toekomend jaar drie duizend

Uitgever
Bladzijden
55
ISBN
9024535573
ISBN13
9789024535576
Taal
Nederlands
Jaar
1999
Uitvoering
Minipocket paperback
Conditie
Prijs
€ 11,95
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Oplage 2000 exemplaren

Maeve, de dochter van de heer van Zeven Wateren, heeft als kind ernstige brandwonden opgelopen. Lange tijd had ze het moeilijk met de littekens die haar leven bepaalden. Na tien jaar bij haar oom en tante op Harrowfield te hebben gewoond, keert ze terug naar huis. In de tussentijd is Maeve veranderd in een moedige vrouw met een speciale gave voor het temmen van wilde dieren. En ze komt net op tijd.
Zeven Wateren is in rep en roer. Mac Dara, de kwaadaardige prins van de Andere Wereld, onderneemt wanhopige pogingen om zijn enige zoon, Maeves zwager, terug te halen naar zijn rijk. Om de heer van Zeven Wateren hiertoe te dwingen, heeft Mac Dara op diens grondgebied een groep onschuldige reizigers gegijzeld en op wrede wijze gedood. Als Maeve een van de vermiste reizigers dood aantreft, is dit het begin van een reeks zware beproevingen die ze samen met haar broer Finbar moet ondergaan om een eind te maken aan Mac Dara's gewelddadige heerschappij - en is ze vastbesloten zich door niets of niemand te laten weerhouden.

De oorspronkelijke Zeven Wateren-trilogie, die wereldwijd een miljoenenpubliek vond, behoort tot het beste werk van Juliet Marillier. Vlam van Zeven Wateren is, na de Erfgenaam van Zeven Wateren en de Ziener van Zeven Wateren, het derde boek dat volgt op deze succesvolle trilogie.

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) boeken!
11.95

Aanvullende informatie

HoofdtitelVlam van Zeven Wateren
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdNee
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum03-2013