Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Eekhoorn NV, Denning Stephen

Eekhoorn NV
Draai afbeelding

Eekhoorn NV

Uitgever
Bladzijden
206
ISBN
9027434581
ISBN13
9789027434586
Taal
Nederlands
Jaar
2006
Uitgave
1e druk
Uitvoering
Paperback
Conditie
Nieuwstaat
Prijs
€ 16,45
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Een fabel over leiderschap

De Eekhoorn NV is een fictieve organisatie die van een succesvol bedrijf is vervallen tot de middenmoot. De organisatie was machteloos omdat zij niet bij machte was zich aan te passen aan de veranderende markt. Tot het moment waarop een van de nieuwe medewerkers een nieuwe strategie in een verhaal verpakt .

Welke manager loopt er niet tegenaan? Je wilt een verandering doorvoeren, maar je krijgt de neuzen niet dezelfde kant op. Volgens Stephen Denning, auteur van Eekhoorn NV, moet je direct stoppen met powerpointpresentaties, en een verhaal vertellen. Hierin kun je bezwaren benoemen, het doel duidelijk krijgen en bovenal de teamgeest versterken. Het verhaal raakt de fantasie en wordt een gezamenlijke droom. Door mensen enthousiast te krijgen kun je de koers van het bedrijf veranderen.

Eekhoorn NV vertelt niet alleen verhalen, maar geeft ook richtlijnen over het gebruiken van verhalen om geruchtenmachines in bedwang te houden, hoe je verhalen kunt gebruiken om kennis te delen en hoe je storytelling kunt gebruiken om een toekomst te creëren.

Stephen Denning heeft jaren bij de Wereldbank gewerkt. Hij stond in de top 10 van Most Admired Knowledge Leaders. Sinds 2000 houdt hij zich bezig met de kracht van storytelling in het bedrijfsleven. Dit leverde hem een nominatie op als een van de 200 beste Business Gurus van de wereld.

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) artikelen!
16.45

Aanvullende informatie

HoofdtitelEekhoorn NV
Ondertiteleen fabel over leiderschap
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdNee
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum07-2006
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 20.50