Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Monster carrières, Vercouteren Bastiaan Vries Marc de

Monster carrières
Draai afbeelding

Monster carrières

Uitgever
Bladzijden
120
ISBN
9058711072
ISBN13
9789058711076
Taal
Nederlands
Jaar
2006
Uitvoering
Paperback
Conditie
Nieuwstaat
Prijs
€ 10,95
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Online aan het werk

Maak van je carri een Monster Carri !
Internet heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als d lek voor het vinden van een baan. Meer dan tachtig procent van alle personeelsadvertenties is er momenteel te vinden. Maar internet kan jou als werkzoekende op nog veel meer manieren van dienst zijn tijdens het sollicitatieproces. Van het ontdekken van jouw wensen en talenten die bepalen welke baan bij jou past, tot en met de voorbereiding voor het sollicitatiegesprek en de contractbespreking aan toe.
Tijdens aile stappen die je doorloopt, biedt het internet jou handige hulpmiddelen. Het maakt je zoektocht sneller, effici er, doelgerichter en bovendien eenvoudiger.
Monster Carri s, Online aan het werk is het eerste boek dat al deze hulpmiddelen heeft verzameld. Het geeft tips en trucs om het internet als leidend middel in te zetten bij je carri planning en sollicitaties, en presenteert een keur aan websites die je veel verder helpen dan een traditioneel sollicitatieboek. Ook vind je algemene tips die naast de online mogelijkheden van pas komen. Zo heb je met Monster Carri s direct alle informatie voorhanden, die je nodig hebt voor een
succesvolle sollicitatie.
Marc de Vries
Marc de Vries (1970) is medeoprichter en algemeen directeur van Monsterboard.nl. Marc studeerde Commerci Economie aan de Hogeschool Enschede (HEAO) en Bedrijfswetenschappen aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Begin 2004 was hij 'runner-up' in de verkiezing tot Commercieel Manager van het Jaar.
Bastiaan Vercouteren
Bastiaan Vercouteren (1972) werd in 2002 bij Monsterboard.nl aangesteld om het Carri Centrum van nieuwe artikelen te voorzien. Momenteel is Bastiaan verantwoordelijk voor alle carri -informatie op Monsterboard.nl en voor de public relations. Bastiaan studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam.

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) artikelen!
10.95

Aanvullende informatie

HoofdtitelMonster carrieres
Ondertitelonline aan het werk
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdJa
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum12-2006
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 15.00