Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Snoecks 2011, Stadeus Geert

Snoecks 2011
Draai afbeelding

Snoecks 2011

Schrijver
Uitgever
Bladzijden
560
ISBN13
9789077885185
Taal
Nederlands
Jaar
2011
Uitgave
87ste editie
Uitvoering
Paperback
Conditie
Nieuwstaat
Prijs
€ 15,95
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Op de cover van Snoecks 2011 prijkt een foto van de Nederlandse mode- en glamourfotograaf Nicolaas de Bruin. De Bruin vertrok tien jaar geleden naar New York als fotomodel maar de jongste jaren is hij alleen nog aan de andere kant van de camera gespot. Samen met zijn vrouw runt hij vlakbij Hollywood een goed draaiende fotostudio waar hij modellen shoot voor internationale mannen- en modebladen.

Snoecks’ blik op de wijde wereld levert opnieuw meesterlijke fotoreportages en verhalen op, die een nieuw licht werpen op o.m. de bewoners van de oevers van de Congostroom, de contrasten van Napels en de conflicten in Liberia en Israël. Opmerkelijk zijn de foto’s die Iago Corazza nam bij primitieve stammen in Papoea Nieuw Guinea en de Venezolaanse reportage van Magnum-fotograaf Christopher Anderson.

Naast de vaste literaire rubrieken pakt Snoecks uit met een exclusieve voorpublicatie van de nieuwe, in 2011 te verschijnen roman van bestsellerauteur T.C. Boyle. Humor is er van vaste The Guardian-columnist Charlie Brooker en Patrick De Witte, bekend van zijn colums in Humo en Goedele.

Naast de grote namen uit de hedendaagse kunst – Léopold Rabus en Javier Marín – worden tal van eminente fotografen uitgebreid voorgesteld: van vaste waarden als Anderson & Low, Pedro Meyer, Ruven Afanador en Kishin Shinoyama tot sterke ‘nieuwkomers’ als Haley Jane Samuelson, Marco Sanges en JiF.

Liefhebbers van natuurfotografie zullen vast opgetogen zijn met de fotoreeksen van Arabische raspaarden, lunchende haaien en net uit het ei brekende jonggeboren schildpadden en vogels.

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) artikelen!
15.95

Aanvullende informatie

HoofdtitelSnoecks 2011
Ondertitel87e editie
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdJa
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum10-2010