Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Beest, Ally Kennen

Beest
Draai afbeelding

Beest

Schrijver
Uitgever
Bladzijden
240
ISBN
9025741312
ISBN13
9789025741310
Taal
Nederlands
Jaar
2006
Uitvoering
Paperback
Conditie
Beschrijving
 

Vertaald door Laurent Corneille

In de diepte van een waterreservoir net buiten de stad leeft een wezen. Zes jaar geleden was het nog een kwaadaardig jonkie, nu is hij zo enorm dat zijn roestige kooi hem niet langer houden kan. Niemand weet van zijn bestaan, behalve de 17-jarige jongen die hem te eten geeft.
Stephen is radeloos. Hij heeft het Beest tegen beter weten in leven gehouden, maar dat wordt steeds moeilijker. Het eet zoveel dat hij het niet aanslepen kan. Maar hoe hij ervan af moet komen weet hij ook niet. Het Beest is trouwens niet zijn enige geheim. Waarom heeft hij geen contact met zijn moeder? Waarom wordt zijn broer doodgezwegen en wenst hij zijn vader dood? Sinds jaar en dag woont Stephen in een pleeggezin, maar ook daar stapelen de problemen zich op. Hij houdt niet van regels, heeft moeite met gezag en maakt het zijn omgeving niet gemakkelijk om van hem te houden. Maar zijn buitengewone inspanningen om zich van het Beest te bevrijden maken hem tot een held die je niet gauw vergeet.

Deze opwindende roman, die tintelt van fysiek en psychisch gevaar en waarin menselijke relaties met humor en warmte worden beschreven, betekent de lancering van een bijzonder nieuw talent.

Aanvullende informatie

HoofdtitelBeest
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdNee
ProductvormPaperback / softback
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 13.95