BoekenWebsite.nl klantbeoordeling

9.4 / 10
Op basis van 939 beoordelingen via Kiyoh sinds 09-2015.

Hieronder staan de laatste 50 beoordelingen vermeld:

Review van Erik Pals - 2020-10-17

Lier
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Soms zouden een foto kunnen helpen met je specifieke zoeken.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Sandra - 2020-10-15

Wolfheze
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel ontvangen, goede staat

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Robbert Spiering - 2020-09-26

's Gravenmoer
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Aanvankelijk liep de bestelling helemaal fout daar het bestelde boek door een coderingsfout bij boekenwebsite niet aanwezig bleek te zijn. Boekensite heeft dit meteen toegegeven en het euvel op professionele en vooral zeer klantvriendelijke manier opgelost. chapeau !

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Duco - 2020-09-23

Rotterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zo als verwacht; uitstekend!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Martin - 2020-09-19

Groningen NETHERLANDS
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Hoe bestaat het? Een toch vrij zeldzame wetenschappelijke publicatie (3e druk 1992) van een kritische Duitse theoloog blijkt via BoekenWebsite bestelbaar voor een tientje (exclusief porto), en ligt binnen enkele dagen in keurige verpakking in mijn brievenbus. Inderdaad zo goed als nieuw. Hulde.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Nathalie - 2020-09-12

Bilthoven
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Overal uitverkocht boek (Premier Vocabulaire Francais) hier gevonden. Besteld, betaald en snel ontvangen. Heel blij!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Frits - 2020-09-03

Zwijndrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle bezorging, goed verpakt, goede kwaliteit vd boeken

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Paul - 2020-08-31

Zwolle
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boeken zijn in goede conditie. En ik beleef er veel plezier aan.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Bob - 2020-08-30

Middelburg
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle, correcte levering, boek in goede staat. Tsja: wat wil je nog meer?

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Evert - 2020-08-16

Baarn
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik ben goed geholpen en heb na betaling het boek in kwestie in goede orde ontvangen. Bedankt !

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van John - 2020-08-11

Destelbergen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boeken in mooie staat, faire prijs en prachtig verpakt verzonden.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van John - 2020-08-04

Den Haag
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Gewoon erg prettig om een boek uit te zoeken. En ook snel in huis met goede bezorg informatie.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van jan w. schuurmans - 2020-08-03

VARIK
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    uitstekend

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marcel - 2020-08-01

Waalwijk
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het boek wat ik kocht kende ik al van vroeger. Ik ben blij met de staat van het boek (jaren 80), de goede verpakking en snelle levering.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Nick - 2020-07-29

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Mooi boek, goed in gepakt en snel bezorgd. Vriendelijk e-mail contact.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ben - 2020-07-28

Hellum
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Mijn bestelling werd vlot verwerkt en verzonden. Helaas bleek een verkeerde exemplaar verstuurd. Na een mailtje werd die vergissing onmiddellijk hersteld door toezending van het juiste exemplaar. Het eerstverstuurde boek mocht ik houden om iemand anders blij mee te maken. Top!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marianne - 2020-07-18

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Alles verliep smetteloos

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Rika - 2020-07-07

's-Hertogenbosch
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Keurige afhandeling, snelle levering.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Edwin - 2020-07-07

Hoorn
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik had een boek besteld. Direct per email bevestiging en factuur ontvangen. Dezelfde dag nog verzonden, kreeg netjes een email om met tracking code, volgende dag geleverd. Netjes verpakt.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Martin - 2020-07-07

Nieuw-Vennep
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    De door mij bestelde Laserdisc werd snel geleverd en de kwaliteit was boven verwachting.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Rien - 2020-07-04

Etten leur
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    2e hands boeken zagen er keurig uit en snelle levering !

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van peter - 2020-06-28

amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    uistekende snelle service

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Sjoerd - 2020-06-17

Drunen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Makkelijk een boek te bestellen. Ze emailen netjes hoelang de verzending duurt en of er al dan niet een vertraging is. Prima webshop!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Viktorija - 2020-06-08

Doorwerth
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het zoeken naar het bewuste boek was spannend, daar ik die persé wilde hebben, de duidelijkheid van de site, het vinden, de beloofde zorg van opsturen (heel goed ingepakt en verzonden) en ik zeer tevreden.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Patrice - 2020-06-04

Terneuzen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Betrouwbaar, goede en snelle verkoper

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Claudientje - 2020-05-30

Mijdrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Prima

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Joan - 2020-05-07

Hoogeveen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Mijn boek over kust en strand is probleemloos besteld en ontvangen! Heel blij met het boek die bijna nergens meer te krijgen is!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Will - 2020-04-28

Beverwijk
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    aanschaf en versturing probleemloos verlopen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van I. Kovacs - 2020-04-27

Uithoorn
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zeer moeilijk te vinden boeken gevonden en in goede staat ontvangen. Ik bestelde en kreeg de boeken meteen de volgende dag. Correct en ben er zeer blij mee.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Birgit - 2020-04-23

Ilz / Oostenrijk
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle aflevering in Oostenrijk, mijn zoontje houdt van de Pinkeltjesboeken.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Eric - 2020-04-22

Eelde
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Over BoekenWebsite.nl kan ik kort zijn: Top !

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Greet - 2020-04-19

Lienden
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Goede Christelijke boeken

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van P.A. Hondsmerk - 2020-04-19

Okkenbroek
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel geleverd, prima product

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Coby - 2020-04-12

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Voor herhaling vatbaar

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Martha - 2020-04-11

Utrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Beschrijving op de site was heel duidelijk en het boek kwam snel

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marian Damhuis - 2020-04-05

Hoofddorp
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik was op zoek naar groot letter boeken. Dat vulde ik in in de'zoek'regel. Na een paar pagina's kwam ik een boek tegen, heb het besteld en toen dit binnen kwam bleek het geen groot letter boek te zijn.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van PIET - 2020-03-30

rotterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    netjes verpakt zodat er geen beschadigigingen aan de komen en de kwaliteit ziet er prima uit

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Hans - 2020-03-28

Zwolle
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Goede en snelle levering

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Eleco - 2020-03-24

Houten
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Schitterend boek, netjes verpakt op een valbestendige wijze. Maak ik wel eens anders mee!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van lucy - 2020-03-22

delft
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Mijn boek is 15 km van Delft nog door Postnl. Ga verder niks doen, misschien krijg ik het ooit wel nog.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Loekie - 2020-03-15

Gouda
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Bezorging : snel Boek in prima staat en goed verpakt. Hartelijk dank

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Corrie - 2020-02-27

Amstelveen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel bezorgd, goed verpakt en precies wat ik ervan verwachtte

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Anna - 2020-02-27

Koudekerk aan den Rijn
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik zou het zeker aanbevelen om een boek te bestellen via deze site: goede service, snelle bezorging.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van BJ - 2020-02-26

Eindhoven
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    bestelling werd vlot verstuurd en prima verpakt afgeleverd

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marjolijn - 2020-02-26

Haarlem
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boek besteld deze werd de volgende werkdag bezorgd wat te volgen was via track and trace. Was ook erg netjes verpakt

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Karel - 2020-02-24

Kasterlee
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Alles dik in orde!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Dario - 2020-02-22

Lochristi
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het bestelde oude boek werd goed verpakt en zeer snel geleverd (dag nadien reeds in België). Dik in orde.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Hans - 2020-02-13

Barendrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boeken snel geleverd en voldeden aan de door de foto's gewekte verwachtingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Benedict - 2020-02-12

Voorhout
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zou anderen zeer zeker hierop attenderen.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Y. Attema - 2020-02-10

Elahuizen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Bijzonder prettige ervaring met afhandeling misverstand rond bestelling. Zeer vriendelijk opgelost. Complimenten!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen


Een greep uit de vele spontane e-mail reacties van bestellers bij BoekenWebsite.nl:

  • Thilo K., Langerwehe (Duitsland), 15-02-2017:
    "besten Dank, das Buch ist schon angekommen. Super Service. Ihnen alles Gute und bis zum nächsten Mal!"
  • Dik W., Oegstgeest, 29-08-2015:
    "dank voor de snelle toezending van de fraaie boek!"
  • Adri P., Bilthoven, 29-04-2015:
    "Zojuist werd het pakje met daarin beide boeken door de postbode bezorgd. De boeken zijn in uitstekende staat en waren goed verpakt. Dank voor de goede service."
  • Rob S., Wijchen, 22-04-2015:
    "Ik heb het boek vandaag ontvangen, waar voor dank. Ben er erg blij mee, en het boek ziet er inderdaad erg netjes uit."
  • Marleen C., Turnhout, België, 05-02-2015:
    "Wat een snelle sevice dank u wel hoor heerlijk"
  • Karel A., Deinze, België, 29-01-2015:
    "Alles perfect aangekomen. Bedankt voor de moeite die jullie hebben getroost. Puike naservice."
  • Karl B., Otterlo, 29-01-2015:
    "Het boekwerk is in goede orde gearriveerd."
  • Martine B., , 23-01-2015:
    "Dank je wel voor het mooie door mijn oma geillustreerde boekje;)"
  • Geert ten H., Uithuizen, 13-01-2015:
    "Beide boekjes werden vandaag bezorgd. Hartelijk dank."
  • Hans R., Winkel, 06-01-2015:
    "Het boek is vanavond, goed verpakt ontvangen en ziet er goed Uit. Hartelijk dank."
  • Frank de W., Gieten, 08-12-2014:
    "Het boek is vandaag in goede orde bij mij afgeleverd. Mijn dank."
  • Colberte de W., Steenokkerzeel, België, 13-11-2014:
    "Boek gisterenavond ontvangen. Ziet er prima uit en snelle service. Bedankt"
  • Trees G., Zwolle, 02-11-2014:
    "Dank voor de snelle verzending. Kan er mee aan de slag voor de sint."
  • Jacs W., Oldeberkoop, 22-10-2014:
    "even een berichtje dat het boek goed is aangekomen en precies is wat ik zocht."
  • Teatske de V., Wageningen, 27-08-2014:
    "Het boek is er! Keurig verpakt en heel net exemplaar. Ook al ben ik een Fries, ik kan het West-Fries goed lezen. Ik ben dus een zeer tevreden klant."
  • Hans L., Blerick, 25-07-2014:
    "Ik mocht mijn bestelling bij U inmiddels in goede orde ontvangen. Nog hartelijk dank voor de accurate en snelle afhandeling. Wellicht tot bij een volgende gelegenheid."
  • Bianca T., Schiedam, 10-07-2014:
    "Ik wil even laten weten dat de zending vandaag in goede orde is ontvangen. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en dekwaliteit van de boekjes, ik zal zeker vaker gaan bestellen bij u."
  • Luc F., Langdorp, België, 10-06-2014:
    "Het boek is vandaag in perfecte staat gearriveerd. Hartelijk bedankt , en tot een volgende keer ."
  • Dieter D., Vilvoorde, België, 15-05-2014:
    "De boeken zijn vandaag toegekomen. Bedankt voor de vlotte service!"
  • B.J. P., Rotterdam, 23-04-2014:
    "Het boek is gisteren reeds betaald door mijn dochter , en tot mijn genoegen ontving ik het vanmiddag al; lof voor de spoedige levering."
  • Jean-Paul C., België, 11-03-2014:
    "De bestelling is zeer vlug en efficiënt geleverd. Amper anderhalve dag later na betaling was mijn pakket geleverd aan huis. De boeken waren degelijk verpakt en in zeer goede staat geleverd. Bedankt en in vertrouwen kan ik misschien nog een bestelling doen."
  • Ineke van A., Tiel, 30-11-2013:
    "Boek in goede orde ontvangen. Blij mee."

  • Dirk B., Bussum, 28-10-2013:
    "Boek is in goede staat ontvangen. Mijn dank"

  • Arno W., Bussum, 14-10-2013:
    "Dank voor de snelle service, super!"

  • Antoinette K., Makkinga, 26-09-2013:
    "Heb de boeken zojuist ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle bezorging."

  • Han de M., Zevenaar, 10-09-2013:
    "De twee bestelde nummers van Spiegel Historiael ontving ik vandaag in goede orde. Mijn dank voor de correcte afwikkeling."

  • Wilma T., Duffe, België, 18-07-2013:
    "rond het middaguur geleverd! Hartelijk dank voor uw snelle en goede service!"

  • Geert B., Enschede, 05-07-2013:
    "Hartelijk dank voor het goed en snel versturen. Ik had het boek vandaag al in huis."

  • Hans L., Pijacker, 09-06-2013:
    "Gistereochtend uw zending ontvangen, snel en goed verzorgd. Hartelijk dank."

  • Marjolein S., Bussum, 22-05-2013:
    "Zojuist de boeken in goede orde ontvangen, dank u wel. De kwaliteit is prachtig, ik ben er erg blij mee. Compliment en vriendelijke groet"

  • Art H., Heerhugowaard, 05-05-2013:
    "Vriendelijk bedankt voor de goede verzorging van mijn bestelling. Het boek is onbeschadigd aangekomen."

  • Tonny L., Nuenen, 03-05-2013:
    "Ik heb de boekjes ontvangen. Ze zien er prima uit, Jeugd sentiment."

  • Hélène D., Leiderdorp, 25-04-2013:
    "Bedankt! Vandaag de boeken ontvangen. Toen ik het bedrag had overgemaakt, dacht ik nog even, gaat dit wel goed. Maar ik weet nu zeker, als ik weer eens een boek zoek, dat ik weer bij jullie terug kom. Bedankt voor de goede afhandeling."

  • Adrie H., Bitgum, 27-03-2013:
    "Bestelling hedenmorgen in goede orde ontvangen, waarvoor dank."

  • Lucy de K., Batenburg, 17-03-2013:
    "Zaterdag al mijn bestelling ontvangen! Boek ziet er uit als nieuw. Ik ben zeer tevreden over de snelle ontvangst en de goede gang van zaken."

  • Geert J., Antwerpen, België, 25-02-2013:
    "Ik kan u meedelen dat het boek in goede staat toegekomen is! Hartelijk dank!"

  • Marijke H., Rotterdam, 24-02-2013:
    "Bij dezen laat ik u weten dat de bestelling in goede orde is aangekomen. Ook over de conditie van het boek ben ik zeer tevreden."

  • Mia van T., 09-02-2013:
    "Hartelijke dank voor de snelle en goede service."

  • Klaske B., Heerenveen, 22-12-2012:
    "Ik heb de boeken ontvangen. Nog heel hartelijk bedankt en fijne feestdagen!"

  • Nico B., Deurne, België, 10-12-2012:
    "Ik heb vandaag het boek goed ontvangen. Bedankt."

  • Ron R., Aduard, 01-11-2012:
    "Bestelling in goede orde ontvangen. Met vriendelijke groet en dank."

  • Geert v/d G., Hoogeveen, 26-10-2012:
    "Vandaag gearriveerd in goede staat. Hartelijk dank."

  • A. van O., IJsselstein, 26-10-2012:
    "Het boek is in goede staat ontvangen. Bedankt voor de goede en snelle service."

  • Jurgen F., Almelo, 18-10-2012:
    "Het boekje is binnen. Bedankt."

  • Sarah M., Amsterdam, 07-10-2012:
    "Hartelijk dank. Leve de online boekhandel!"

  • Kees V., Barneveld, 06-10-2012:
    "Dank voor de respectvolle afhandeling."

  • A.L. B., IJhorst, 03-10-2012:
    "De boeken zijn gearriveerd. Dank u wel."

  • Karin J., Antwerpen, België, 27-09-2012:
    "Onze school bestelde het 'Woordenboek der oudheid deel 1' bij u. Wij hebben dit boek in goede staat ontvangen, waarvoor dank!"

  • Rob van R., Chaam, 11-09-2012:
    "Vandaag ontvangen bedankt voor de snelle service."

  • G. K., Den Haag, 20-08-2012:
    "Ik heb het bestelde boekje ontvangen. Bedankt voor de vlotte afwerking."

  • Jeanette v/d L., Nootdorp, 29-07-2012:
    "Boek netjes en snel ontvangen. Ik zal er melding van maken op o.a. twitter en op het forum van mijn website."

  • Theo J., Schiedam, 15-08-2012:
    "Boek ontvangen in zeer goede staat; als nieuw. Zorgvuldig verpakt. Voor herhaling vatbaar."

  • Marzia G., Italië, 16-06-2012:
    "Perfect shipping and book!!! Thank you so much!"

  • Maria M., Italië, 22-05-2012:
    "I don't know how to send you a very positive feedback so I'll send you this email instead. The books have just arrived perfectly packed and in perfect condition. Thank you very much, kind regards"

  • Anita S., België, 30-04-2012:
    "Vandaag de boeken ontvangen, bedankt. De doos was kapot aan ene kant maar er mankeerde niets aan de boeken. Ben zeer tevreden over de service. Zeker voor herhaling vatbaar."

  • Silvia L., Tilburg, 03-04-2012:
    "Via deze weg wil ik laten weten dat ik het boek in goede staat ontvangen heb. Bedankt en wie weet tot ziens. "

  • Mieke M., Zwevegem, België, 13-02-2012:
    "Hartelijk dank voor uw spoedige reactie. We hebben het boek deze morgen ontvangen. "

  • Anne-Marie R., 01-02-2012:
    "Gisteren heb ik het door mij zondag bestelde boek ontvangen. Ik wil u hierbij laten weten bijzonder tevreden te zijn over de kwaliteit van het geleverde boek, de snelheid van opsturen en de degelijke wijze van verpakken. Mijn complimenten!! Graag zal ik, indien het zich in de toekomst weer voordoet, weer van uw diensten gebruik maken. "

  • Mark van O., 24-01-2012:
    "Bedankt voor de goede service. Het boek is voor mijn moeder en ze is er erg blij mee. "

  • Jeroen P.T., Amsterdam, 27-10-2011:
    "Zojuist heb ik beide titels per post ontvangen. Hartelijk dank voor de uitstekende service! "

  • Michel van G., Zwijndrecht, 25-10-2011:
    "...is in goede orde ontvangen. Mijn dank!"

  • Jannes S., Meppel, 25-10-2011:
    "Het boek in goede staat ontvangen. Hartelijke dank voor de zorgvuldige verpakking. "

  • Han V., Linne, 23-08-2011:
    "Dank voor de snelle levering. Vandaag de bestelling in goede orde mogen ontvangen. Geen klachten. Ik zou zeggen, bijna perfect. Tot weder contact!"

  • Herman van K., 16-08-2011:
    "Hiermede bericht ik U dat ik het boek Arc de Triomphe vanmiddag heb ontvangen! Waarvoor mijn hartelijke dank en daarbij aan toevoegend de fantastische wijze waarop U het ingepakt en verzonden heeft! Bovendien is het ook nog eens een heel mooi exemplaar en haast niet te geloven dat het ‘n 2e hands boek betreft! U kunt er van verzekerd zijn dat ik in de toekomst nog wat vaker op Uw website zal kijken of er nog iets van mijn gading aanwezig is en U ook aanbevelen bij mijn fam.en vrienden! "

  • H.G., 11-08-2011:
    "Zeer bedankt, team Boeken Website, en graag tot de volgende keer. "

  • Annemarie B., Amstelveen, 09-08-2011:
    "Vandaag is het boekje 'Dood op de thuisreis' aangekomen. Dank voor de service."

  • Mia van D., Den Haag, 05-07-2011:
    "Heel veel dank voor snelle toezending! Boekje net ontvangen."

  • Ivo & Lucrèce, Ieper-België, 27-06-2011:
    "De boekjes zijn vanmorgen goed aangekomen, waarvoor dank."

  • Wim W., Boechout-België, 25-06-2011:
    "Hiermee wil ik nog even laten weten de de boeken in goede staat zijn toegekomen. Dank voor de vlotte afhandeling van de zaak. "

  • Annemarie B., Amstelveen, 17-06-2011:
    "Zaal 16 is zojuist binnengekomen. De post heeft zijn werk goed gedaan! Hartelijk dank voor de snelle service en tot een volgende bestelling."

  • Ivo & Lucrèce, Ieper-België, 14-06-2011:
    "De boekjes zijn vanmorgen goed en wel aangekomen, waarvoor dank. Alles prima... En misschien tot een volgende."

  • Mia H., Geleen, 09-06-2011:
    "Het boekje is inmiddels aangekomen. Dank voor de snelle service."

  • Ria van O., Soest, 20-05-2011:
    "Dank u zeer. Fijn, vandaag, vrijdagochtend ruim op tijd ontvangen!"

  • Janet van 't H., Kampen, 13-05-2011:
    "Donderdag 12 mei is de bestelling in goede toestand aangekomen. Hartelijk dank voor de snelle verwerking."

  • V.T., 09-05-2011:
    "Allereerst een compliment voor jullie site, goed en duidelijk en aan de prijzen kan ik ook zien dat jullie echt meer voor de liefhebbers en verzamelaars zijn. Mooi initatief!"

  • Annemarie B., Amstelveen, 04-05-2011:
    "Dank u voor de snelle afhandeling van zaken! Ik heb de boekjes gisteren in goede staat ontvangen!"

  • Carma v/d Z., Harlingen, 04-05-2011:
    "Vanmiddag Uw boeken in goede staat ontvangen. Hartelijk bedankt."

  • Marja N., Helenaveen, 01-03-2011:
    "Boek prima ontvangen, bedankt."

  • Henk en Susanne de R., De Koog-Texel, 19-02-2011:
    "Boekje ontvangen. Informatie, afhandeling, verpakking allemaal voortreffelijk! Boekje is ook leuk."

  • Gerard E., Terneuzen, 14-02-2011:
    "Onder dankzegging voor uw medewerking bevestig ik de goede ontvangst van de boeken."

  • Gerard E., Terneuzen, 08-02-2011:
    "Mijn complimenten voor uw website: overzichtelijk, functioneel. Ook de opbouw/lay-out oogt prettig. Zeer bij toeval kwam ik op uw website terecht, U zou mijns inziens 'het publiek' een groot plezier doen, wanneer uw site meer onder mensen bekend zou worden."

  • Peter W., 07-02-2011:
    "Een indrukwekkende site: goed overzichtelijk en heel breed aanbod. Mijn complimenten!"

  • Anna V., Lelystad, 30-01-2011:
    "Hiermede bericht ik u dat mijn bestelling in binnengekomen, bedankt voor de snelle verzending."

  • Inge van den B., Schoonrewoerd, 26-01-2011:
    "Vanmorgen heb ik mijn bestelde boeken binnengekregen. Complimenten voor de goede verpakking. Het zijn toch al wat oudere boeken en ze zijn helemaal goed aangekomen! Ik ben ontzettend blij met deze juweeltjes, het zijn toch boeken die schaars verkrijgbaar zijn! Ik ga jullie website zeker bij verschillende mensen promoten! "

  • Ria van R., Dordrecht, 23-01-2011:
    "Het boek is aangekomen, ik ben er heel blij mee, dus hierbij mijn hartelijke dank voor de snelle service."

  • Bas L., Almere, 05-01-2011:
    "De boeken vandaag in goede orde ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle verzending!"

  • Laura K., Winkel, 28-12-2010:
    "Ik heb de boekjes in prima staat ontvangen, bedankt hiervoor."

  • Ellie van S., Amsterdam, 25-11-2010:
    "Ik heb het boek in goede orde ontvangen. Dank voor al uw service!"