BoekenWebsite.nl klantbeoordeling

8.9 / 10
Op basis van 1045 beoordelingen via Kiyoh sinds 09-2015.

Hieronder staan de laatste 50 beoordelingen vermeld:

Review van Marianne Fresco - 2022-08-07

Berkel en Rodenrijs
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Goed snel op het aangegeven adres afgeleverd, Wel jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn. Het aangeschafte boek werd zo een half keer duurder. Dus alleen interessant als je meerdere boeken bestelt

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Jos - 2022-05-25

Ulvenhout
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Bestelling werd na een dag prima verpakt bezorgd.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ramon - 2022-04-30

Bussum
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Mijn bestelling kwam later aan dan was aangekondigd, dus voordat hij aankwam vroeg ik of ik eventueel mijn geld terug kon krijgen als hij niet aankwam. Maar ik kreeg geen antwoord en telefonisch was de webwinkel ook niet bereikbaar. Maar goed, met enige vertraging kreeg ik mijn bestelling alsnog.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Mariska - 2022-04-20

Enschede
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Dit was mijn eerste kennismaking met boekenwebsite, ondanks dat dit boek al heel oud is, was het boek in uitstekende staat. Ik hoop snel weer te bestellen. Top!!.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Nel - 2022-04-09

Lubken
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    ik kwam deze site tegen toen ik een bepaald tuinboek zocht. Wat ben ik blij met deze "vondst". Super goedkoop boek en ziet er als nieuw uit tel daarbij de snelle levering die maken dat ik een dikke 10 geef.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Yvonne - 2022-03-28

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Alles netjes goed gegaan. Boek was keurig verpakt.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van René Leemans - 2022-03-26

's-Hertogenbosch
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    De website heeft een hele sterke zoekfunctie, want het boek wat ik zocht kwam direct te voor schijn. De prijs en kwaliteit van het boek kloppen met wat er op de website stond, perfect!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Jan - 2022-03-01

Hoogeveen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    de bestelling werd vlot afgehandeld. Prima.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van frits boogaardt - 2022-02-27

Bergen (NH)
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle levering, vriendelijk mailverkeer en snel geleverd

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van René - 2022-02-16

Roosendaal
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het boek werd na bestelling snel toegezonden. Goed verpakt. Boek verkeerde in de staat zoals het werd aangeboden.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van M. - 2022-02-12

Nieuwegein
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het bestelde boek werd snel geleverd en was is de afgesproken goede staat

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Bas - 2022-02-09

Bilthoven
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Als ik tik op "verstuur" gebeurt er niets!!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Harry - 2022-01-29

Heemstede
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    1 boek besteld en volgens track en trace zou het bezorgd zijn, maar het boek nooit in de bus gekregen. Tot twee keer daarover gemaild, maar totaal geen reactie gekregen en dat is erg slecht. Na deze reactie is het goed opgepakt en uiteindelijk mijn geld terug gekregen. Het blijft vreemd dat de post kan zeggen iets afgeleverd te hebben, terwijl dat niet zo is.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Duco Tjeerde - 2022-01-10

Rotterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    snel en goed verpakt

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Mieke - 2021-12-22

Harwig
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle verzending van zo goed als nieuw boek voor schappelijke prijs!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Manya - 2021-12-07

Bentveld
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    ! Boek in hele goede conditie!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Koen - 2021-12-05

Aalst
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    'k ben tevreden over de service van BoekenWebsite.nl

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Lie - 2021-11-30

Wageningen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Uitstekend.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Girke - 2021-11-28

Koopmans
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    vlotte en goede service. prima uitziend boek

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Frans Hoogenberk - 2021-11-20

4057 Basel-CH
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    het boek kwam knap behoorlijk snel aan en was goed verpakt. ik ben dus erg tevreden.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Anita - 2021-11-13

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Had niet beter gekund, lijst met opgave voorradige boeken in welke staat, 1 uitgekozen, inderdaad als nieuw, volgende dag in huis! Fantastisch!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Berend Vette - 2021-11-06

49828 Neuenhaus
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Völlig komplkationslose Abwicklung eines etwas teuren Geschäfts, aber das ist ja meine Entscheidung. Alles gut!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Mieke - 2021-11-03

Brummen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle service en prima staat van boek

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Nicole - 2021-11-02

Zwijndrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle levering prima

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Harry Melkman - 2021-11-01

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Geere - 2021-10-31

Rockanje
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Goed.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ine Bartels - 2021-10-30

Roosendaal
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle levering. Boek zag er heel netjes uit. Goed op de hoogte gehouden m.b.t. levering

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Dries - 2021-10-29

Den haag
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ervaring was heel goed, alles verliep volgens afspraak

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van BJ - 2021-10-12

Eindhoven
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Alles is duidelijk, wordt goed gecommuniceerd en bestellimng wordt snel verwerkt.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ineke - 2021-10-07

Amersfoort
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Levering, contact verliep goed. Goed ingepakt en op tijd geleverd. Kritische noot: het boek werd als nieuw verkocht, maar zag er niet geheel zo uit. Misschien wel nieuw, maar het had wel heel erg lang in de kast gelegen. Zichtbaar ouderdomsverschijnselen, mn. verkleuring. Had dus wat mij betreft niet als nieuw verkocht mogen worden.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Sandy - 2021-10-02

Almere
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik had al een mail gestuurd over de gang van de samenwerking. Mijn mail…… Hallo John, Bij deze wilde ik je bedanken voor het verkopen en snel versturen van het boek. Mvg, Sandy

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Walter - 2021-09-12

Breda
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Correct afgehandeld, boek in prima conditie, binnen een dag afgeleverd. Prima adres om zaken mee te doen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ad - 2021-09-01

Houten
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    op tijd bezorgt en goede staat

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Willem - 2021-08-19

Wormerveer
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zowel bij de bestelling, de betaling als de toezending ging alles prima. Perfect geregeld dus.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Andrea Hendriks - 2021-08-15

Breda
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle levering, keurig verpakt gave en mooie uitvoering.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van C. - 2021-08-01

Zwolle
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Bestelling zorgvuldig en vlot afgehandeld. Boek zag er goed uit, zoals in de beschrijving stond.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Erwin - 2021-08-01

Veenendaal
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle levering, prachtig boek.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van L. - 2021-07-31

Zeeland
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik vond het boek dat ik wilde, het boek werd snel opgestuurd en ik kon gemakkelijk direct en online betalen. Het boek is in goede staat. Ik ben zeer tevreden.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Thécla - 2021-07-31

OOSTKNOLLENDAM
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Met de titel "Uitstekende dienstverlening" is alles gezegd: helemaal niets op aan te merken!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marina - 2021-07-27

Berg en Dal
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Goed en klein verpakt, boek kan dan door brievenbus

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Lalita - 2021-07-24

Heerhugowaard
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Heb opnieuw een bestelling geplaatst BoekenWebsite en opnieuw fantasties afgehandeld. Is zeker niet de laatste bestelling.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ruud de Dijcker - 2021-07-17

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Gewoon patsboem een snelle ,correcte levering .

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Anita - 2021-07-17

Geldrop
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik ben blij dat ik alsnog aan dit boek kon komen. Goede site met veel boeken die soms nergens meer te verkrijgen zijn. Snelle service en nette levering. Dik tevreden!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Cees - 2021-06-29

Hendrik ido Ambacht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle bezorging en zeer goed verpakt Boek in uitstekende conditie

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Alexander - 2021-06-29

Heerenveen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Overzichtelijke website en duidelijke info. Snel verstuurd en geleverd.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Alied - 2021-06-24

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    snelle service en goede afwikkeling

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Douwe - 2021-06-20

De Westereen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Verkeerde boek gestuurd, wel recht gezet maar de afgesproken verzendkosten niet overgemaakt, D.Elzinga Westein 59 9271JB De Westereen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van marjan - 2021-06-17

nijmegen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    mij ervaring met deze website was erg leuk vooral door dat ik brede interesse heb voor veel verschillende onderwerpen. zag ik veel boeken die ik erg interessant vond. Ik raad iedereen deze website aan als je bepaalde boeken zoekt die je misschien nergens anders kan kopen.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Jan - 2021-06-14

Dordrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Klantvriendelijk. Kortom zeer goede ervaring.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ucu J. - 2021-06-14

Groningen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb míjn bestelling in goede orde ontvangen, maar ik kreeg eerst een mailtje dat mijn bestelling verstuurd was en ik het kon volgen en op hetzelfde moment kreeg ik mijn bestelling door de brievenbus?!?!?!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Natascha - 2021-06-12

Brunssum
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Bij jullie een boek gevonden dat blijkbaar in de veteranen wereld heel zeldzaam is , heb mijn man er super blij mee gemaakt en zullen zeker nog meer bestellen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Henk - 2021-06-01

Hattem
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Overzichtelijke site. Bestelling geplaatst en betaald. Boek is snel geleverd.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Johan - 2021-05-30

HOOGVLIET ROTTERDAM
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Goede communicatie

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Cees - 2021-05-19

Oldebroek
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Per abuis is een aankoopbedrag 2x overgemaakt naar Boekenwebsite.nl. Aan mijn verzoek om eenmaal het bedrag terug te storten wordt niet voldaan en men reageert ook niet op mijn verzoek.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van C.E. Soetekouw - 2021-05-06

Houten
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel geleverd, goed verpakt, boek in uitstekende staat.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Jean - 2021-05-04

Brugge
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Puik!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ton - 2021-04-24

Waalwijk
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zinvol om boeken op deze manier een tweede leven te geven

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Paulus - 2021-04-21

Exloo
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Perfectie

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van nel boor - 2021-04-20

st willebrord
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Of het aan TNT ligt of niet feit is dat wij wel betaald hebben maar er nog niets geleverd is.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Elisabeth - 2021-04-14

Zutphen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het boekje was als kado bedoeld.Het zag er niet best meer uit,de prijs was daarvoor verl te hoog.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van F. van Dijk - 2021-04-07

Petten
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle reactie van de betreffende boekwinkel, goed verpakt en snel in huis.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Diny - 2021-04-07

Deurne
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Netjes en goed verpakt levering zoals beloofd.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Roger - 2021-04-03

Schoonaarde
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Top.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Henk - 2021-03-21

Ridderkerk
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zocht al enige tijd een boek.maar gad weinig geluk. Toen plots het boek beschikbaar was. Gelijk gekocht en het is werkelijk als nieuw, dat voor een boek uit 1989. Zelfs de floppy zat er nog bij zonder schade.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Franka - 2021-03-20

Helmond
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Leuke site's makkelijk te vinden en een reuze keuze aan boeken. Mooie boeken en leuke prijsje.Geweldig.Kom er zeker op terug.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Hans Valk - 2021-03-17

zaandam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    als boven

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van m. - 2021-03-16

r.
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Er valt niet veel te vertellen, ik bestelde en twee dagen later was het boek geleverd. Snel en efficiënt. Geweldig dus.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Jessica - 2021-03-12

Alkmaar
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boekenoverzicht wat onoverzichtelijk, door smalle kolommen. Verder prima.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Theo - 2021-03-07

Ewijk
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle bezorging, prachtig boek!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marco Brouwer - 2021-03-06

Emmeloord
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zie boven.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Tamara - 2021-03-04

Arnhem
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Prima. Geen klachten

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van reonita - 2021-02-28

hengelo o
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    snelle levering, en ik had nog persoonlijk contact op genomen via de telefoon omdat ik zeker wou weten of alles goed was gegaan en of het boek nog voorradig was, zelfs dat was zeer prima, een hele vriendelijke man stond mij te woord, ga zeker daar weer bestellingen doen, en bij anderen aanbevelen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marijke - 2021-02-28

Amstelveen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle levering, boek in zeer goede conditie, zoals beloofd.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Anita - 2021-02-26

Sliedrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel geleverd

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van S - 2021-02-24

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle levering

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Guus - 2021-02-20

Overijssel
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Vlotte bezorging en goede beschermende verpakking

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Tine - 2021-02-18

Utrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Helemaal goed

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ben - 2021-02-17

Genk
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Top

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Margarita - 2021-02-16

Almere
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zeer snel en deskundig heel tevreden dat ik dat boek kon terug kon vinden bij jullie.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Jaap - 2021-02-09

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zeer snelle bezorging!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Trudy van Noort-Buijs - 2021-02-08

Hulst NL
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het boek " Het grote geheim" Dieuwke Winsemus nergens meer te krijgen. Ik kijk op Boekenwebsite geen probleem, en binnen een paar dagen in mij bezit. Dank je wel

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Roos - 2021-02-06

UITGEEST
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Super snel geleverd en mooi boek.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Esther - 2021-02-02

Volendam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Bestelling keurig en snel geleverd

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Pauline Gieling - 2021-02-01

Didam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Voor de eerste keer bij deze webshop iets besteld. Prima verzorgde snelle levering.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ad - 2021-01-31

SLIEDRECHT
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boeken voor een nette prijs en ook nog werkelijk in nieuwstaat. Snelle verzending

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Aad - 2021-01-28

Hoogvliet
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het boek was netjes ingepakt en snel verstuurd ik had het 1 dag na mijn betaling al in huis, zeer tevreden.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ans - 2021-01-25

Huizen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Vlotte en corecte afhandeling

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Jeroen Staal - 2021-01-24

Eindhoven
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    De staat van een door mij besteld boek voldeed niet aan mijn verwachtingen, iets wat soms kan voorkomen. Dit hebben ze serieus opgepikt en op zeer nette wijze afgehandeld.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Lydia - 2021-01-21

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Een aanrader

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Jaap - 2021-01-20

Castricum
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    goed

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van dick gijzen - 2021-01-18

Ammerstol
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    vreemd dat ik een ervaring mag schrijven terwijl ik niets gekregen heb echter wel betaald via Ideal bovenstaande is niet te wijten aan Boeken Website.nl echter wel aan post nl daar deze niet meer een kaartje in de bus gooien zodat ik niet kon weten dat het pakket op het postkantoor is gebracht. een prima service dat Boeken Website.nl dit recht heeft gezet zodat ik net voordat het werd terug gestuurd het pakket kon ophalen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Peter - 2021-01-16

Naarden
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Na mijn bestelling te hebben opgegeven en vragen daarna heb beantwoord het boek in prima staat en snel ontvangen. Zeer aan te bevelen.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ralph - 2021-01-12

Berkel & Rodenrijs
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boek ziet er keurig uit. Goed verpakt. Geen verbeterpunten!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van v Steenhuis - 2021-01-12

Lelystad
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    goed

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ries - 2021-01-05

Enschede
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zeer snelle verzending en in goede staat ontvangen. Boek leek wel nooit gebruikt.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Johan - 2021-01-03

Amersfoort
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zeer snelle services en het boek zag er goed uit.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Wil Henri - 2021-01-02

Zalk
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel en makkelijk

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Janus - 2021-01-02

Duivendrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    gemakkelijk bestellen en snel bezorgd

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Maya - 2020-12-30

Voorburg
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel,goed alles als verwacht.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Petit-Jean - 2020-12-27

Tilburg
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ondanks veel pakketjes per bezorging is een boek super verpakt en goed verzorgd en keurig verpakt ontvangen. yvura@ziggo.nl was de verzender. Chapeau is voor herbestelling vatbaar, MVG Petit-Jean.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Chris van Waveren - 2020-12-21

Doorwerth
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    De bestelling is zeer vlot verwerkt tot een bezorging van het gevraagde. De PTT heeft goed haar best gedaan. Dus: uitstekend werk. Bedankt!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Johan - 2020-12-17

Rotterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle levering van de bestelde boeken. Kwaliteit van de boeken zijn goed.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ursula - 2020-12-16

Elewijt
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Super Service

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van FMJ - 2020-12-16

Roermond
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Geen vervelende ervaringen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van EM - 2020-12-12

Roermond
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle levering, boek niet helemaal as omschreven. Had een kleine tik op kaft gehad en staat een naam in. Geen groots probleem, maar niet de staat als omschreven.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Erik Pals - 2020-10-17

Lier
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Soms zouden een foto kunnen helpen met je specifieke zoeken.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Sandra - 2020-10-15

Wolfheze
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel ontvangen, goede staat

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Robbert Spiering - 2020-09-26

's Gravenmoer
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Aanvankelijk liep de bestelling helemaal fout daar het bestelde boek door een coderingsfout bij boekenwebsite niet aanwezig bleek te zijn. Boekensite heeft dit meteen toegegeven en het euvel op professionele en vooral zeer klantvriendelijke manier opgelost. chapeau !

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Duco - 2020-09-23

Rotterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zo als verwacht; uitstekend!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Martin - 2020-09-19

Groningen NETHERLANDS
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Hoe bestaat het? Een toch vrij zeldzame wetenschappelijke publicatie (3e druk 1992) van een kritische Duitse theoloog blijkt via BoekenWebsite bestelbaar voor een tientje (exclusief porto), en ligt binnen enkele dagen in keurige verpakking in mijn brievenbus. Inderdaad zo goed als nieuw. Hulde.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Nathalie - 2020-09-12

Bilthoven
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Overal uitverkocht boek (Premier Vocabulaire Francais) hier gevonden. Besteld, betaald en snel ontvangen. Heel blij!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Frits - 2020-09-03

Zwijndrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle bezorging, goed verpakt, goede kwaliteit vd boeken

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Paul - 2020-08-31

Zwolle
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boeken zijn in goede conditie. En ik beleef er veel plezier aan.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Bob - 2020-08-30

Middelburg
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle, correcte levering, boek in goede staat. Tsja: wat wil je nog meer?

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Evert - 2020-08-16

Baarn
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik ben goed geholpen en heb na betaling het boek in kwestie in goede orde ontvangen. Bedankt !

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van John - 2020-08-11

Destelbergen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boeken in mooie staat, faire prijs en prachtig verpakt verzonden.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van John - 2020-08-04

Den Haag
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Gewoon erg prettig om een boek uit te zoeken. En ook snel in huis met goede bezorg informatie.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van jan w. schuurmans - 2020-08-03

VARIK
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    uitstekend

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marcel - 2020-08-01

Waalwijk
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het boek wat ik kocht kende ik al van vroeger. Ik ben blij met de staat van het boek (jaren 80), de goede verpakking en snelle levering.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Nick - 2020-07-29

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Mooi boek, goed in gepakt en snel bezorgd. Vriendelijk e-mail contact.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ben - 2020-07-28

Hellum
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Mijn bestelling werd vlot verwerkt en verzonden. Helaas bleek een verkeerde exemplaar verstuurd. Na een mailtje werd die vergissing onmiddellijk hersteld door toezending van het juiste exemplaar. Het eerstverstuurde boek mocht ik houden om iemand anders blij mee te maken. Top!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marianne - 2020-07-18

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Alles verliep smetteloos

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Rika - 2020-07-07

's-Hertogenbosch
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Keurige afhandeling, snelle levering.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Edwin - 2020-07-07

Hoorn
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik had een boek besteld. Direct per email bevestiging en factuur ontvangen. Dezelfde dag nog verzonden, kreeg netjes een email om met tracking code, volgende dag geleverd. Netjes verpakt.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Martin - 2020-07-07

Nieuw-Vennep
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    De door mij bestelde Laserdisc werd snel geleverd en de kwaliteit was boven verwachting.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Rien - 2020-07-04

Etten leur
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    2e hands boeken zagen er keurig uit en snelle levering !

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van peter - 2020-06-28

amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    uistekende snelle service

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Sjoerd - 2020-06-17

Drunen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Makkelijk een boek te bestellen. Ze emailen netjes hoelang de verzending duurt en of er al dan niet een vertraging is. Prima webshop!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Viktorija - 2020-06-08

Doorwerth
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het zoeken naar het bewuste boek was spannend, daar ik die persé wilde hebben, de duidelijkheid van de site, het vinden, de beloofde zorg van opsturen (heel goed ingepakt en verzonden) en ik zeer tevreden.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Patrice - 2020-06-04

Terneuzen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Betrouwbaar, goede en snelle verkoper

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Claudientje - 2020-05-30

Mijdrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Prima

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Joan - 2020-05-07

Hoogeveen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Mijn boek over kust en strand is probleemloos besteld en ontvangen! Heel blij met het boek die bijna nergens meer te krijgen is!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Will - 2020-04-28

Beverwijk
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    aanschaf en versturing probleemloos verlopen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van I. Kovacs - 2020-04-27

Uithoorn
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zeer moeilijk te vinden boeken gevonden en in goede staat ontvangen. Ik bestelde en kreeg de boeken meteen de volgende dag. Correct en ben er zeer blij mee.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Birgit - 2020-04-23

Ilz / Oostenrijk
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle aflevering in Oostenrijk, mijn zoontje houdt van de Pinkeltjesboeken.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Eric - 2020-04-22

Eelde
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Over BoekenWebsite.nl kan ik kort zijn: Top !

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Greet - 2020-04-19

Lienden
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Goede Christelijke boeken

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van P.A. Hondsmerk - 2020-04-19

Okkenbroek
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel geleverd, prima product

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Coby - 2020-04-12

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Voor herhaling vatbaar

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Martha - 2020-04-11

Utrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Beschrijving op de site was heel duidelijk en het boek kwam snel

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marian Damhuis - 2020-04-05

Hoofddorp
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik was op zoek naar groot letter boeken. Dat vulde ik in in de'zoek'regel. Na een paar pagina's kwam ik een boek tegen, heb het besteld en toen dit binnen kwam bleek het geen groot letter boek te zijn.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van PIET - 2020-03-30

rotterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    netjes verpakt zodat er geen beschadigigingen aan de komen en de kwaliteit ziet er prima uit

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Hans - 2020-03-28

Zwolle
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Goede en snelle levering

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Eleco - 2020-03-24

Houten
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Schitterend boek, netjes verpakt op een valbestendige wijze. Maak ik wel eens anders mee!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van lucy - 2020-03-22

delft
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Mijn boek is 15 km van Delft nog door Postnl. Ga verder niks doen, misschien krijg ik het ooit wel nog.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Loekie - 2020-03-15

Gouda
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Bezorging : snel Boek in prima staat en goed verpakt. Hartelijk dank

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Corrie - 2020-02-27

Amstelveen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel bezorgd, goed verpakt en precies wat ik ervan verwachtte

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Anna - 2020-02-27

Koudekerk aan den Rijn
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik zou het zeker aanbevelen om een boek te bestellen via deze site: goede service, snelle bezorging.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van BJ - 2020-02-26

Eindhoven
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    bestelling werd vlot verstuurd en prima verpakt afgeleverd

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marjolijn - 2020-02-26

Haarlem
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boek besteld deze werd de volgende werkdag bezorgd wat te volgen was via track and trace. Was ook erg netjes verpakt

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Karel - 2020-02-24

Kasterlee
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Alles dik in orde!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Dario - 2020-02-22

Lochristi
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het bestelde oude boek werd goed verpakt en zeer snel geleverd (dag nadien reeds in België). Dik in orde.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Hans - 2020-02-13

Barendrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boeken snel geleverd en voldeden aan de door de foto's gewekte verwachtingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Benedict - 2020-02-12

Voorhout
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zou anderen zeer zeker hierop attenderen.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Y. Attema - 2020-02-10

Elahuizen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Bijzonder prettige ervaring met afhandeling misverstand rond bestelling. Zeer vriendelijk opgelost. Complimenten!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Stefan - 2020-02-10

Weesp
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle levering en keurig verpakt

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Alinda - 2020-01-31

Zwolle
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle levering en het boek was in goede conditie niks mee! Had niet verwacht dat ik het boek zou vinden omdat het al redelijk oud is maar toch gevonden!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Kurt Jan - 2020-01-29

Maasland
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Website duidelijk. Veel keus. Eenvoudig bestelprocedure. Zeer snelle levering. Goed verpakt. Artikel in goede staat.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Reindert - 2020-01-29

Utrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Duidelijke informatie, snelle levering. Goede verpakking van het boek.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Wil Wijshoff - 2020-01-27

Susteren
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Een paar maanden geleden de bestelling gedaan. Ik heb de site verkeerd geïnterpreteerd. Besteld, zonder te betalen. De betalingsfase heb ik niet waar genomen. Onlangs opnieuw geprobeerd. Moest wel zoeken. Uiteindelijk helemaal door hoe het werkte. Vanaf dat moment ging het perfect. Aanbetaling: Breng de betaalpagina, na het invullen van de bestelling in beeld.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Cisca - 2020-01-27

Rotterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boek goed verpakt en snel geleverd. Niets op aan te merken!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Wil - 2020-01-23

HvH
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het boek was er snel, was prima verpakt en voldoet aan de verwachting

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Cindy Maes - 2020-01-23

Kluisbergen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik zocht een specifiek boek als verjaardagscadeau. Nergens te vinden, behalve hier. Binnen de 3 dagen had ik 'm. Top!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Miranda - 2020-01-15

Grou
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Lastig te vinden boek bleek makkelijk te bestellen, mijn vader blij kunnen maken

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Emma - 2020-01-13

Nijmegen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het boekje dat ik zocht bleek te koop bij BoekenWebsite.nl Meteen besteld en ik had het twee dagen later al in de bus. Keurig stevig verpakt. Ik ben er blij mee.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Harry - 2020-01-10

Veenendaal
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    boek goed verpakt en snel geleverd

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Dick - 2019-12-10

Mierlo
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zoals verwacht

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van eric - 2019-11-29

Eindhoven
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Was opzoek naar Blue band kookboek, werd door "blue band" op jullie geattendeerd, naast bol.com. Bij jullie besteld en werd snel geleverd en goed op de hoogte gehouden.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Hans - 2019-11-24

Amstelveen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zeer snelle reactie, het boekje werd dezelfde dag als verstuurd en kwam twee dagen later aan, keurig verpakt.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Cocky Rietman - 2019-11-17

Enschede
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boeken in goede staat, heel schappelijke prijzen, snelle bezorging

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van M - 2019-11-12

L
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Makkelijke website, veel aanbod, snel besteld en de volgende dag gelijk in huis! Boeken netjes. Erg tevreden.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Connie - 2019-11-12

Purmerend
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    ik zocht een frans boek als geschenk voor iemand in Frankrijk. Ruime keuze en geslaagd. Het boek ziet er prima uit. Ik ben er blij mee. Al voor de 2e keer besteld.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Peter - 2019-10-30

Castricum
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel boeken kunnen vinden die ik wilde hebben. Zal zeker regelmatig terugkeren om andere boeken te bestellen. De boeken waren in top conditie.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van JMC - 2019-10-25

Amersfoort
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Prima

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Agnes - 2019-10-19

Landsmeer
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het bestelde boek was in prima conditie en werd snel geleverd. Betalen ging ook gemakkelijk.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Geert - 2019-10-18

Pepingen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel en correct geleverd

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Peter - 2019-10-16

Bakel
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    nvt

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Arie-Jan - 2019-10-13

Bilthoven
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Opdracht per direct uitgevoerd

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ankie Wijbenga - 2019-09-23

Medemblik
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik had het boek met een paar dagen binnen, het voldeed aan de verwachtingen.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Paul - 2019-09-15

Haarlem
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    De boeken verkeren in goede staat, zijn keurig verpakt en zeer snel afgeleverd.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van JWG Kok - 2019-09-09

Berkel en Rodenrijs
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Mijn bestelling werd snel geleverd. De boeken zagen er prima uit.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Jaap - 2019-09-08

Den Haag
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Via Boeken Website verkregen wij een niet meer in de handel zijnd boek over Cappadocië. Het bek had de aangekondigde prima kwaliteit en was als nieuw. Er werd zeer snel geleverd. Het bestelproces was gemakkelijk, Kortom, een handige site voor boeken die normaal niet (meer) verkrijgbaar zijn.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Connie - 2019-09-05

Purmerend
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    boekjes van Beatrix Potter zijn niet meer nieuw te verkrijgen. Via BoekenWebsite.nl 2 prachtige boekjes gevonden, waren als nieuw. I ben er heel erg blij mee.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van verony - 2019-08-31

Lelystad
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    boek ziet er als nieuw uit, goed netjes verpakt,en snelle levering

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Alexander - 2019-08-30

Heerenveen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Goede omschrijving, eenvoudig te bestellen op de website, heldere informatie over verzendwijze en kosten, incl. track & trace, deugdelijk verpakt en snel verzonden. Prima!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Mariet Lems - 2019-08-28

Voorburg
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Goede ervaring.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Flip Beukenhorst - 2019-08-24

Oostkapelle
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    vlot geleverd, prima verzonden!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Mieke - 2019-08-24

Baarn
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Geweldig,als ik weer een boek zoek, denk ik aan jullie

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Joyce - 2019-08-24

Haule
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boek in prima toestand, zoals beschreven. Dat het ook nog eens een 1e druk is maakt de prijs goed. Uitstekend verzonden.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van jan boom - 2019-08-22

amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    afwikkeling bestelling correct, verzending snel, kwaliteit boeken goed.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van RB - 2019-08-21

Doesburg
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle afwerking en levering van goed boek!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van A.A.M. Hopstaken - 2019-08-18

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het bestelde boek was ongelezen, de verpakking degelijk, de bezorgdtijd 2 dagen.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Jos Pustjens - 2019-08-11

Mierlo
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Keurig boek, goede communicatie en snelle afhandeling; alles volgens de afspraken.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van G.I. van Duijl - 2019-07-26

Almere
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zeer positief en ik zal niet schromen een volgende keer weer een boek te bestellen.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van dhr J. - 2019-07-25

Bilthoven
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Verpakking en verzendingssnelheid: goed Fysieke kwaliteit van boek: goed Minder goed: 1. Ondanks dat op de website van Boekwinkeltjes stond dat het boek een harde kaft heeft en ingenaaid is, bleek het een gewone paperback als de andere boeken met dezelfde titel op die website. Terwijl ik het boek mede koos wegens de afwijkende binding. 2. Vooraan in het boek staat een handgeschreven opdracht. Dit stond niet op de website vermeld.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Martine - 2019-07-10

Mol (België)
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik vond nog een zeldzaam boek aan 9,95 euro, maar er kwam maar even 9,95 euro bij als verzendkost naar Belgïe en dat vind ik echt overdreven, het is niet dat ik aan de andere kant van de wereld woon he. De verpakking was zeer zeker o.k., het boek is ook zeer snel verzonden, ik vind het dan echt spijtig dat jullie je laten kennen aan deze hoge verzendkosten. Ik heb daar echt een wrang gevoel bij. Ik zou jullie nog meer aanbevelen, moest deze kost wat lager zijn.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Penny - 2019-07-08

Haarlem
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Prima ervaring. Jullie doen wat je belooft.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marlon - 2019-07-04

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Dit betrof een eerste bestelling (woensdag 's-avonds). Deze werd door Boekenwebsite.nl vrijwel per omgaande verwerkt en bevestigd en voor het eerst door Post NL aangeboden op vrijdagochtend. Als gevolg van personeelstekort bij Post NL werd er uiteindelijk pas geleverd op dinsdagmorgen (nota bene door een bezorger die helemaal uit omgeving Rotterdam was gerecruteerd om in Amsterdam pakjes te komen bezorgen). Aan deze vertraging kan Boekenwebsite.nl niet veel doen, denk ik. Het boek was keurig en stevig verpakt. En de beschrijving van op de website was identiek als wat werd geleverd. De verzendkosten (€ 4,95) op een aankoopbedrag van € 16,95 vond ik wel wat hoog, maar dit boek wilde ik graag hebben en heb ik elders niet kunnen vinden.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van L.M.Plas - 2019-07-01

Wassenaar
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Jammer, dat niet vermeld werd, dat het een geplastificeerd bibliotheek exemplaar betrof.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Joan - 2019-06-30

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Idem

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marjon - 2019-06-30

Lanaken
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zie vorige vraag.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Jan-Willem - 2019-06-21

Nieuw Vennep
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het bestelde boek arriveerde zonder enig probleem.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Frank - 2019-06-18

Nicolai
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Binnen 3 dagen bestelling in huis.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marianne - 2019-06-09

Zwaagdijk-West
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Perfecte service!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van G.I. van Duijl - 2019-06-08

Almere
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    alleen maar lof!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Natalie - 2019-05-22

Den Haag
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Pluspunten

    Het werd snel bezorg en het boek zag er als nieuw uit.



    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van anoniem - 2019-05-12

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Pluspunten

    Snelle levering.



    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Peter - 2019-05-02

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van privé - 2019-04-28

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Pluspunten

    Duidelijke web site, snelle levering

    Verbeterpunten

    geen



    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Achim Fritzsche - 2019-04-26

Breskens
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Hans - 2019-04-14

Goes
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van anoniem - 2019-04-09

Zutphen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Desiree - 2019-04-09

Baarn
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Pluspunten

    Fijn bedrijf met zeer ruime collectie! Snelle levering en getrouwbaar.



    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van anoniem - 2019-04-06

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen


Een greep uit de vele spontane e-mail reacties van bestellers bij BoekenWebsite.nl:

  • Thilo K., Langerwehe (Duitsland), 15-02-2017:
    "besten Dank, das Buch ist schon angekommen. Super Service. Ihnen alles Gute und bis zum nächsten Mal!"
  • Dik W., Oegstgeest, 29-08-2015:
    "dank voor de snelle toezending van de fraaie boek!"
  • Adri P., Bilthoven, 29-04-2015:
    "Zojuist werd het pakje met daarin beide boeken door de postbode bezorgd. De boeken zijn in uitstekende staat en waren goed verpakt. Dank voor de goede service."
  • Rob S., Wijchen, 22-04-2015:
    "Ik heb het boek vandaag ontvangen, waar voor dank. Ben er erg blij mee, en het boek ziet er inderdaad erg netjes uit."
  • Marleen C., Turnhout, België, 05-02-2015:
    "Wat een snelle sevice dank u wel hoor heerlijk"
  • Karel A., Deinze, België, 29-01-2015:
    "Alles perfect aangekomen. Bedankt voor de moeite die jullie hebben getroost. Puike naservice."
  • Karl B., Otterlo, 29-01-2015:
    "Het boekwerk is in goede orde gearriveerd."
  • Martine B., , 23-01-2015:
    "Dank je wel voor het mooie door mijn oma geillustreerde boekje;)"
  • Geert ten H., Uithuizen, 13-01-2015:
    "Beide boekjes werden vandaag bezorgd. Hartelijk dank."
  • Hans R., Winkel, 06-01-2015:
    "Het boek is vanavond, goed verpakt ontvangen en ziet er goed Uit. Hartelijk dank."
  • Frank de W., Gieten, 08-12-2014:
    "Het boek is vandaag in goede orde bij mij afgeleverd. Mijn dank."
  • Colberte de W., Steenokkerzeel, België, 13-11-2014:
    "Boek gisterenavond ontvangen. Ziet er prima uit en snelle service. Bedankt"
  • Trees G., Zwolle, 02-11-2014:
    "Dank voor de snelle verzending. Kan er mee aan de slag voor de sint."
  • Jacs W., Oldeberkoop, 22-10-2014:
    "even een berichtje dat het boek goed is aangekomen en precies is wat ik zocht."
  • Teatske de V., Wageningen, 27-08-2014:
    "Het boek is er! Keurig verpakt en heel net exemplaar. Ook al ben ik een Fries, ik kan het West-Fries goed lezen. Ik ben dus een zeer tevreden klant."
  • Hans L., Blerick, 25-07-2014:
    "Ik mocht mijn bestelling bij U inmiddels in goede orde ontvangen. Nog hartelijk dank voor de accurate en snelle afhandeling. Wellicht tot bij een volgende gelegenheid."
  • Bianca T., Schiedam, 10-07-2014:
    "Ik wil even laten weten dat de zending vandaag in goede orde is ontvangen. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en dekwaliteit van de boekjes, ik zal zeker vaker gaan bestellen bij u."
  • Luc F., Langdorp, België, 10-06-2014:
    "Het boek is vandaag in perfecte staat gearriveerd. Hartelijk bedankt , en tot een volgende keer ."
  • Dieter D., Vilvoorde, België, 15-05-2014:
    "De boeken zijn vandaag toegekomen. Bedankt voor de vlotte service!"
  • B.J. P., Rotterdam, 23-04-2014:
    "Het boek is gisteren reeds betaald door mijn dochter , en tot mijn genoegen ontving ik het vanmiddag al; lof voor de spoedige levering."
  • Jean-Paul C., België, 11-03-2014:
    "De bestelling is zeer vlug en efficiënt geleverd. Amper anderhalve dag later na betaling was mijn pakket geleverd aan huis. De boeken waren degelijk verpakt en in zeer goede staat geleverd. Bedankt en in vertrouwen kan ik misschien nog een bestelling doen."
  • Ineke van A., Tiel, 30-11-2013:
    "Boek in goede orde ontvangen. Blij mee."

  • Dirk B., Bussum, 28-10-2013:
    "Boek is in goede staat ontvangen. Mijn dank"

  • Arno W., Bussum, 14-10-2013:
    "Dank voor de snelle service, super!"

  • Antoinette K., Makkinga, 26-09-2013:
    "Heb de boeken zojuist ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle bezorging."

  • Han de M., Zevenaar, 10-09-2013:
    "De twee bestelde nummers van Spiegel Historiael ontving ik vandaag in goede orde. Mijn dank voor de correcte afwikkeling."

  • Wilma T., Duffe, België, 18-07-2013:
    "rond het middaguur geleverd! Hartelijk dank voor uw snelle en goede service!"

  • Geert B., Enschede, 05-07-2013:
    "Hartelijk dank voor het goed en snel versturen. Ik had het boek vandaag al in huis."

  • Hans L., Pijacker, 09-06-2013:
    "Gistereochtend uw zending ontvangen, snel en goed verzorgd. Hartelijk dank."

  • Marjolein S., Bussum, 22-05-2013:
    "Zojuist de boeken in goede orde ontvangen, dank u wel. De kwaliteit is prachtig, ik ben er erg blij mee. Compliment en vriendelijke groet"

  • Art H., Heerhugowaard, 05-05-2013:
    "Vriendelijk bedankt voor de goede verzorging van mijn bestelling. Het boek is onbeschadigd aangekomen."

  • Tonny L., Nuenen, 03-05-2013:
    "Ik heb de boekjes ontvangen. Ze zien er prima uit, Jeugd sentiment."

  • Hélène D., Leiderdorp, 25-04-2013:
    "Bedankt! Vandaag de boeken ontvangen. Toen ik het bedrag had overgemaakt, dacht ik nog even, gaat dit wel goed. Maar ik weet nu zeker, als ik weer eens een boek zoek, dat ik weer bij jullie terug kom. Bedankt voor de goede afhandeling."

  • Adrie H., Bitgum, 27-03-2013:
    "Bestelling hedenmorgen in goede orde ontvangen, waarvoor dank."

  • Lucy de K., Batenburg, 17-03-2013:
    "Zaterdag al mijn bestelling ontvangen! Boek ziet er uit als nieuw. Ik ben zeer tevreden over de snelle ontvangst en de goede gang van zaken."

  • Geert J., Antwerpen, België, 25-02-2013:
    "Ik kan u meedelen dat het boek in goede staat toegekomen is! Hartelijk dank!"

  • Marijke H., Rotterdam, 24-02-2013:
    "Bij dezen laat ik u weten dat de bestelling in goede orde is aangekomen. Ook over de conditie van het boek ben ik zeer tevreden."

  • Mia van T., 09-02-2013:
    "Hartelijke dank voor de snelle en goede service."

  • Klaske B., Heerenveen, 22-12-2012:
    "Ik heb de boeken ontvangen. Nog heel hartelijk bedankt en fijne feestdagen!"

  • Nico B., Deurne, België, 10-12-2012:
    "Ik heb vandaag het boek goed ontvangen. Bedankt."

  • Ron R., Aduard, 01-11-2012:
    "Bestelling in goede orde ontvangen. Met vriendelijke groet en dank."

  • Geert v/d G., Hoogeveen, 26-10-2012:
    "Vandaag gearriveerd in goede staat. Hartelijk dank."

  • A. van O., IJsselstein, 26-10-2012:
    "Het boek is in goede staat ontvangen. Bedankt voor de goede en snelle service."

  • Jurgen F., Almelo, 18-10-2012:
    "Het boekje is binnen. Bedankt."

  • Sarah M., Amsterdam, 07-10-2012:
    "Hartelijk dank. Leve de online boekhandel!"

  • Kees V., Barneveld, 06-10-2012:
    "Dank voor de respectvolle afhandeling."

  • A.L. B., IJhorst, 03-10-2012:
    "De boeken zijn gearriveerd. Dank u wel."

  • Karin J., Antwerpen, België, 27-09-2012:
    "Onze school bestelde het 'Woordenboek der oudheid deel 1' bij u. Wij hebben dit boek in goede staat ontvangen, waarvoor dank!"

  • Rob van R., Chaam, 11-09-2012:
    "Vandaag ontvangen bedankt voor de snelle service."

  • G. K., Den Haag, 20-08-2012:
    "Ik heb het bestelde boekje ontvangen. Bedankt voor de vlotte afwerking."

  • Jeanette v/d L., Nootdorp, 29-07-2012:
    "Boek netjes en snel ontvangen. Ik zal er melding van maken op o.a. twitter en op het forum van mijn website."

  • Theo J., Schiedam, 15-08-2012:
    "Boek ontvangen in zeer goede staat; als nieuw. Zorgvuldig verpakt. Voor herhaling vatbaar."

  • Marzia G., Italië, 16-06-2012:
    "Perfect shipping and book!!! Thank you so much!"

  • Maria M., Italië, 22-05-2012:
    "I don't know how to send you a very positive feedback so I'll send you this email instead. The books have just arrived perfectly packed and in perfect condition. Thank you very much, kind regards"

  • Anita S., België, 30-04-2012:
    "Vandaag de boeken ontvangen, bedankt. De doos was kapot aan ene kant maar er mankeerde niets aan de boeken. Ben zeer tevreden over de service. Zeker voor herhaling vatbaar."

  • Silvia L., Tilburg, 03-04-2012:
    "Via deze weg wil ik laten weten dat ik het boek in goede staat ontvangen heb. Bedankt en wie weet tot ziens. "

  • Mieke M., Zwevegem, België, 13-02-2012:
    "Hartelijk dank voor uw spoedige reactie. We hebben het boek deze morgen ontvangen. "

  • Anne-Marie R., 01-02-2012:
    "Gisteren heb ik het door mij zondag bestelde boek ontvangen. Ik wil u hierbij laten weten bijzonder tevreden te zijn over de kwaliteit van het geleverde boek, de snelheid van opsturen en de degelijke wijze van verpakken. Mijn complimenten!! Graag zal ik, indien het zich in de toekomst weer voordoet, weer van uw diensten gebruik maken. "

  • Mark van O., 24-01-2012:
    "Bedankt voor de goede service. Het boek is voor mijn moeder en ze is er erg blij mee. "

  • Jeroen P.T., Amsterdam, 27-10-2011:
    "Zojuist heb ik beide titels per post ontvangen. Hartelijk dank voor de uitstekende service! "

  • Michel van G., Zwijndrecht, 25-10-2011:
    "...is in goede orde ontvangen. Mijn dank!"

  • Jannes S., Meppel, 25-10-2011:
    "Het boek in goede staat ontvangen. Hartelijke dank voor de zorgvuldige verpakking. "

  • Han V., Linne, 23-08-2011:
    "Dank voor de snelle levering. Vandaag de bestelling in goede orde mogen ontvangen. Geen klachten. Ik zou zeggen, bijna perfect. Tot weder contact!"

  • Herman van K., 16-08-2011:
    "Hiermede bericht ik U dat ik het boek Arc de Triomphe vanmiddag heb ontvangen! Waarvoor mijn hartelijke dank en daarbij aan toevoegend de fantastische wijze waarop U het ingepakt en verzonden heeft! Bovendien is het ook nog eens een heel mooi exemplaar en haast niet te geloven dat het ‘n 2e hands boek betreft! U kunt er van verzekerd zijn dat ik in de toekomst nog wat vaker op Uw website zal kijken of er nog iets van mijn gading aanwezig is en U ook aanbevelen bij mijn fam.en vrienden! "

  • H.G., 11-08-2011:
    "Zeer bedankt, team Boeken Website, en graag tot de volgende keer. "

  • Annemarie B., Amstelveen, 09-08-2011:
    "Vandaag is het boekje 'Dood op de thuisreis' aangekomen. Dank voor de service."

  • Mia van D., Den Haag, 05-07-2011:
    "Heel veel dank voor snelle toezending! Boekje net ontvangen."

  • Ivo & Lucrèce, Ieper-België, 27-06-2011:
    "De boekjes zijn vanmorgen goed aangekomen, waarvoor dank."

  • Wim W., Boechout-België, 25-06-2011:
    "Hiermee wil ik nog even laten weten de de boeken in goede staat zijn toegekomen. Dank voor de vlotte afhandeling van de zaak. "

  • Annemarie B., Amstelveen, 17-06-2011:
    "Zaal 16 is zojuist binnengekomen. De post heeft zijn werk goed gedaan! Hartelijk dank voor de snelle service en tot een volgende bestelling."

  • Ivo & Lucrèce, Ieper-België, 14-06-2011:
    "De boekjes zijn vanmorgen goed en wel aangekomen, waarvoor dank. Alles prima... En misschien tot een volgende."

  • Mia H., Geleen, 09-06-2011:
    "Het boekje is inmiddels aangekomen. Dank voor de snelle service."

  • Ria van O., Soest, 20-05-2011:
    "Dank u zeer. Fijn, vandaag, vrijdagochtend ruim op tijd ontvangen!"

  • Janet van 't H., Kampen, 13-05-2011:
    "Donderdag 12 mei is de bestelling in goede toestand aangekomen. Hartelijk dank voor de snelle verwerking."

  • V.T., 09-05-2011:
    "Allereerst een compliment voor jullie site, goed en duidelijk en aan de prijzen kan ik ook zien dat jullie echt meer voor de liefhebbers en verzamelaars zijn. Mooi initatief!"

  • Annemarie B., Amstelveen, 04-05-2011:
    "Dank u voor de snelle afhandeling van zaken! Ik heb de boekjes gisteren in goede staat ontvangen!"

  • Carma v/d Z., Harlingen, 04-05-2011:
    "Vanmiddag Uw boeken in goede staat ontvangen. Hartelijk bedankt."

  • Marja N., Helenaveen, 01-03-2011:
    "Boek prima ontvangen, bedankt."

  • Henk en Susanne de R., De Koog-Texel, 19-02-2011:
    "Boekje ontvangen. Informatie, afhandeling, verpakking allemaal voortreffelijk! Boekje is ook leuk."

  • Gerard E., Terneuzen, 14-02-2011:
    "Onder dankzegging voor uw medewerking bevestig ik de goede ontvangst van de boeken."

  • Gerard E., Terneuzen, 08-02-2011:
    "Mijn complimenten voor uw website: overzichtelijk, functioneel. Ook de opbouw/lay-out oogt prettig. Zeer bij toeval kwam ik op uw website terecht, U zou mijns inziens 'het publiek' een groot plezier doen, wanneer uw site meer onder mensen bekend zou worden."

  • Peter W., 07-02-2011:
    "Een indrukwekkende site: goed overzichtelijk en heel breed aanbod. Mijn complimenten!"

  • Anna V., Lelystad, 30-01-2011:
    "Hiermede bericht ik u dat mijn bestelling in binnengekomen, bedankt voor de snelle verzending."

  • Inge van den B., Schoonrewoerd, 26-01-2011:
    "Vanmorgen heb ik mijn bestelde boeken binnengekregen. Complimenten voor de goede verpakking. Het zijn toch al wat oudere boeken en ze zijn helemaal goed aangekomen! Ik ben ontzettend blij met deze juweeltjes, het zijn toch boeken die schaars verkrijgbaar zijn! Ik ga jullie website zeker bij verschillende mensen promoten! "

  • Ria van R., Dordrecht, 23-01-2011:
    "Het boek is aangekomen, ik ben er heel blij mee, dus hierbij mijn hartelijke dank voor de snelle service."

  • Bas L., Almere, 05-01-2011:
    "De boeken vandaag in goede orde ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle verzending!"

  • Laura K., Winkel, 28-12-2010:
    "Ik heb de boekjes in prima staat ontvangen, bedankt hiervoor."

  • Ellie van S., Amsterdam, 25-11-2010:
    "Ik heb het boek in goede orde ontvangen. Dank voor al uw service!"