BoekenWebsite.nl klantbeoordeling

9.3 / 10
Op basis van 969 beoordelingen via Kiyoh sinds 09-2015.

Hieronder staan de laatste 50 beoordelingen vermeld:

Review van Guus - 2021-02-20

Overijssel
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Vlotte bezorging en goede beschermende verpakking

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Tine - 2021-02-18

Utrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Helemaal goed

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ben - 2021-02-17

Genk
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Top

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Margarita - 2021-02-16

Almere
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zeer snel en deskundig heel tevreden dat ik dat boek kon terug kon vinden bij jullie.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Jaap - 2021-02-09

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zeer snelle bezorging!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Trudy van Noort-Buijs - 2021-02-08

Hulst NL
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het boek " Het grote geheim" Dieuwke Winsemus nergens meer te krijgen. Ik kijk op Boekenwebsite geen probleem, en binnen een paar dagen in mij bezit. Dank je wel

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Roos - 2021-02-06

UITGEEST
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Super snel geleverd en mooi boek.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Esther - 2021-02-02

Volendam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Bestelling keurig en snel geleverd

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Pauline Gieling - 2021-02-01

Didam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Voor de eerste keer bij deze webshop iets besteld. Prima verzorgde snelle levering.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ad - 2021-01-31

SLIEDRECHT
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boeken voor een nette prijs en ook nog werkelijk in nieuwstaat. Snelle verzending

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Aad - 2021-01-28

Hoogvliet
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het boek was netjes ingepakt en snel verstuurd ik had het 1 dag na mijn betaling al in huis, zeer tevreden.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ans - 2021-01-25

Huizen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Vlotte en corecte afhandeling

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Jeroen Staal - 2021-01-24

Eindhoven
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    De staat van een door mij besteld boek voldeed niet aan mijn verwachtingen, iets wat soms kan voorkomen. Dit hebben ze serieus opgepikt en op zeer nette wijze afgehandeld.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Lydia - 2021-01-21

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Een aanrader

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Jaap - 2021-01-20

Castricum
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    goed

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van dick gijzen - 2021-01-18

Ammerstol
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    vreemd dat ik een ervaring mag schrijven terwijl ik niets gekregen heb echter wel betaald via Ideal bovenstaande is niet te wijten aan Boeken Website.nl echter wel aan post nl daar deze niet meer een kaartje in de bus gooien zodat ik niet kon weten dat het pakket op het postkantoor is gebracht. een prima service dat Boeken Website.nl dit recht heeft gezet zodat ik net voordat het werd terug gestuurd het pakket kon ophalen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Peter - 2021-01-16

Naarden
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Na mijn bestelling te hebben opgegeven en vragen daarna heb beantwoord het boek in prima staat en snel ontvangen. Zeer aan te bevelen.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ralph - 2021-01-12

Berkel & Rodenrijs
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boek ziet er keurig uit. Goed verpakt. Geen verbeterpunten!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van v Steenhuis - 2021-01-12

Lelystad
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    goed

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ries - 2021-01-05

Enschede
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zeer snelle verzending en in goede staat ontvangen. Boek leek wel nooit gebruikt.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Johan - 2021-01-03

Amersfoort
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zeer snelle services en het boek zag er goed uit.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Wil Henri - 2021-01-02

Zalk
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel en makkelijk

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Janus - 2021-01-02

Duivendrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    gemakkelijk bestellen en snel bezorgd

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Maya - 2020-12-30

Voorburg
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel,goed alles als verwacht.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Petit-Jean - 2020-12-27

Tilburg
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ondanks veel pakketjes per bezorging is een boek super verpakt en goed verzorgd en keurig verpakt ontvangen. yvura@ziggo.nl was de verzender. Chapeau is voor herbestelling vatbaar, MVG Petit-Jean.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Chris van Waveren - 2020-12-21

Doorwerth
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    De bestelling is zeer vlot verwerkt tot een bezorging van het gevraagde. De PTT heeft goed haar best gedaan. Dus: uitstekend werk. Bedankt!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Johan - 2020-12-17

Rotterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle levering van de bestelde boeken. Kwaliteit van de boeken zijn goed.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ursula - 2020-12-16

Elewijt
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Super Service

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van FMJ - 2020-12-16

Roermond
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Geen vervelende ervaringen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van EM - 2020-12-12

Roermond
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle levering, boek niet helemaal as omschreven. Had een kleine tik op kaft gehad en staat een naam in. Geen groots probleem, maar niet de staat als omschreven.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Erik Pals - 2020-10-17

Lier
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Soms zouden een foto kunnen helpen met je specifieke zoeken.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Sandra - 2020-10-15

Wolfheze
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel ontvangen, goede staat

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Robbert Spiering - 2020-09-26

's Gravenmoer
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Aanvankelijk liep de bestelling helemaal fout daar het bestelde boek door een coderingsfout bij boekenwebsite niet aanwezig bleek te zijn. Boekensite heeft dit meteen toegegeven en het euvel op professionele en vooral zeer klantvriendelijke manier opgelost. chapeau !

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Duco - 2020-09-23

Rotterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zo als verwacht; uitstekend!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Martin - 2020-09-19

Groningen NETHERLANDS
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Hoe bestaat het? Een toch vrij zeldzame wetenschappelijke publicatie (3e druk 1992) van een kritische Duitse theoloog blijkt via BoekenWebsite bestelbaar voor een tientje (exclusief porto), en ligt binnen enkele dagen in keurige verpakking in mijn brievenbus. Inderdaad zo goed als nieuw. Hulde.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Nathalie - 2020-09-12

Bilthoven
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Overal uitverkocht boek (Premier Vocabulaire Francais) hier gevonden. Besteld, betaald en snel ontvangen. Heel blij!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Frits - 2020-09-03

Zwijndrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle bezorging, goed verpakt, goede kwaliteit vd boeken

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Paul - 2020-08-31

Zwolle
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boeken zijn in goede conditie. En ik beleef er veel plezier aan.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Bob - 2020-08-30

Middelburg
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle, correcte levering, boek in goede staat. Tsja: wat wil je nog meer?

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Evert - 2020-08-16

Baarn
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik ben goed geholpen en heb na betaling het boek in kwestie in goede orde ontvangen. Bedankt !

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van John - 2020-08-11

Destelbergen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boeken in mooie staat, faire prijs en prachtig verpakt verzonden.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van John - 2020-08-04

Den Haag
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Gewoon erg prettig om een boek uit te zoeken. En ook snel in huis met goede bezorg informatie.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van jan w. schuurmans - 2020-08-03

VARIK
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    uitstekend

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marcel - 2020-08-01

Waalwijk
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het boek wat ik kocht kende ik al van vroeger. Ik ben blij met de staat van het boek (jaren 80), de goede verpakking en snelle levering.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Nick - 2020-07-29

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Mooi boek, goed in gepakt en snel bezorgd. Vriendelijk e-mail contact.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ben - 2020-07-28

Hellum
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Mijn bestelling werd vlot verwerkt en verzonden. Helaas bleek een verkeerde exemplaar verstuurd. Na een mailtje werd die vergissing onmiddellijk hersteld door toezending van het juiste exemplaar. Het eerstverstuurde boek mocht ik houden om iemand anders blij mee te maken. Top!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marianne - 2020-07-18

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Alles verliep smetteloos

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Rika - 2020-07-07

's-Hertogenbosch
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Keurige afhandeling, snelle levering.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Edwin - 2020-07-07

Hoorn
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik had een boek besteld. Direct per email bevestiging en factuur ontvangen. Dezelfde dag nog verzonden, kreeg netjes een email om met tracking code, volgende dag geleverd. Netjes verpakt.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Martin - 2020-07-07

Nieuw-Vennep
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    De door mij bestelde Laserdisc werd snel geleverd en de kwaliteit was boven verwachting.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen


Een greep uit de vele spontane e-mail reacties van bestellers bij BoekenWebsite.nl:

  • Thilo K., Langerwehe (Duitsland), 15-02-2017:
    "besten Dank, das Buch ist schon angekommen. Super Service. Ihnen alles Gute und bis zum nächsten Mal!"
  • Dik W., Oegstgeest, 29-08-2015:
    "dank voor de snelle toezending van de fraaie boek!"
  • Adri P., Bilthoven, 29-04-2015:
    "Zojuist werd het pakje met daarin beide boeken door de postbode bezorgd. De boeken zijn in uitstekende staat en waren goed verpakt. Dank voor de goede service."
  • Rob S., Wijchen, 22-04-2015:
    "Ik heb het boek vandaag ontvangen, waar voor dank. Ben er erg blij mee, en het boek ziet er inderdaad erg netjes uit."
  • Marleen C., Turnhout, België, 05-02-2015:
    "Wat een snelle sevice dank u wel hoor heerlijk"
  • Karel A., Deinze, België, 29-01-2015:
    "Alles perfect aangekomen. Bedankt voor de moeite die jullie hebben getroost. Puike naservice."
  • Karl B., Otterlo, 29-01-2015:
    "Het boekwerk is in goede orde gearriveerd."
  • Martine B., , 23-01-2015:
    "Dank je wel voor het mooie door mijn oma geillustreerde boekje;)"
  • Geert ten H., Uithuizen, 13-01-2015:
    "Beide boekjes werden vandaag bezorgd. Hartelijk dank."
  • Hans R., Winkel, 06-01-2015:
    "Het boek is vanavond, goed verpakt ontvangen en ziet er goed Uit. Hartelijk dank."
  • Frank de W., Gieten, 08-12-2014:
    "Het boek is vandaag in goede orde bij mij afgeleverd. Mijn dank."
  • Colberte de W., Steenokkerzeel, België, 13-11-2014:
    "Boek gisterenavond ontvangen. Ziet er prima uit en snelle service. Bedankt"
  • Trees G., Zwolle, 02-11-2014:
    "Dank voor de snelle verzending. Kan er mee aan de slag voor de sint."
  • Jacs W., Oldeberkoop, 22-10-2014:
    "even een berichtje dat het boek goed is aangekomen en precies is wat ik zocht."
  • Teatske de V., Wageningen, 27-08-2014:
    "Het boek is er! Keurig verpakt en heel net exemplaar. Ook al ben ik een Fries, ik kan het West-Fries goed lezen. Ik ben dus een zeer tevreden klant."
  • Hans L., Blerick, 25-07-2014:
    "Ik mocht mijn bestelling bij U inmiddels in goede orde ontvangen. Nog hartelijk dank voor de accurate en snelle afhandeling. Wellicht tot bij een volgende gelegenheid."
  • Bianca T., Schiedam, 10-07-2014:
    "Ik wil even laten weten dat de zending vandaag in goede orde is ontvangen. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en dekwaliteit van de boekjes, ik zal zeker vaker gaan bestellen bij u."
  • Luc F., Langdorp, België, 10-06-2014:
    "Het boek is vandaag in perfecte staat gearriveerd. Hartelijk bedankt , en tot een volgende keer ."
  • Dieter D., Vilvoorde, België, 15-05-2014:
    "De boeken zijn vandaag toegekomen. Bedankt voor de vlotte service!"
  • B.J. P., Rotterdam, 23-04-2014:
    "Het boek is gisteren reeds betaald door mijn dochter , en tot mijn genoegen ontving ik het vanmiddag al; lof voor de spoedige levering."
  • Jean-Paul C., België, 11-03-2014:
    "De bestelling is zeer vlug en efficiënt geleverd. Amper anderhalve dag later na betaling was mijn pakket geleverd aan huis. De boeken waren degelijk verpakt en in zeer goede staat geleverd. Bedankt en in vertrouwen kan ik misschien nog een bestelling doen."
  • Ineke van A., Tiel, 30-11-2013:
    "Boek in goede orde ontvangen. Blij mee."

  • Dirk B., Bussum, 28-10-2013:
    "Boek is in goede staat ontvangen. Mijn dank"

  • Arno W., Bussum, 14-10-2013:
    "Dank voor de snelle service, super!"

  • Antoinette K., Makkinga, 26-09-2013:
    "Heb de boeken zojuist ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle bezorging."

  • Han de M., Zevenaar, 10-09-2013:
    "De twee bestelde nummers van Spiegel Historiael ontving ik vandaag in goede orde. Mijn dank voor de correcte afwikkeling."

  • Wilma T., Duffe, België, 18-07-2013:
    "rond het middaguur geleverd! Hartelijk dank voor uw snelle en goede service!"

  • Geert B., Enschede, 05-07-2013:
    "Hartelijk dank voor het goed en snel versturen. Ik had het boek vandaag al in huis."

  • Hans L., Pijacker, 09-06-2013:
    "Gistereochtend uw zending ontvangen, snel en goed verzorgd. Hartelijk dank."

  • Marjolein S., Bussum, 22-05-2013:
    "Zojuist de boeken in goede orde ontvangen, dank u wel. De kwaliteit is prachtig, ik ben er erg blij mee. Compliment en vriendelijke groet"

  • Art H., Heerhugowaard, 05-05-2013:
    "Vriendelijk bedankt voor de goede verzorging van mijn bestelling. Het boek is onbeschadigd aangekomen."

  • Tonny L., Nuenen, 03-05-2013:
    "Ik heb de boekjes ontvangen. Ze zien er prima uit, Jeugd sentiment."

  • Hélène D., Leiderdorp, 25-04-2013:
    "Bedankt! Vandaag de boeken ontvangen. Toen ik het bedrag had overgemaakt, dacht ik nog even, gaat dit wel goed. Maar ik weet nu zeker, als ik weer eens een boek zoek, dat ik weer bij jullie terug kom. Bedankt voor de goede afhandeling."

  • Adrie H., Bitgum, 27-03-2013:
    "Bestelling hedenmorgen in goede orde ontvangen, waarvoor dank."

  • Lucy de K., Batenburg, 17-03-2013:
    "Zaterdag al mijn bestelling ontvangen! Boek ziet er uit als nieuw. Ik ben zeer tevreden over de snelle ontvangst en de goede gang van zaken."

  • Geert J., Antwerpen, België, 25-02-2013:
    "Ik kan u meedelen dat het boek in goede staat toegekomen is! Hartelijk dank!"

  • Marijke H., Rotterdam, 24-02-2013:
    "Bij dezen laat ik u weten dat de bestelling in goede orde is aangekomen. Ook over de conditie van het boek ben ik zeer tevreden."

  • Mia van T., 09-02-2013:
    "Hartelijke dank voor de snelle en goede service."

  • Klaske B., Heerenveen, 22-12-2012:
    "Ik heb de boeken ontvangen. Nog heel hartelijk bedankt en fijne feestdagen!"

  • Nico B., Deurne, België, 10-12-2012:
    "Ik heb vandaag het boek goed ontvangen. Bedankt."

  • Ron R., Aduard, 01-11-2012:
    "Bestelling in goede orde ontvangen. Met vriendelijke groet en dank."

  • Geert v/d G., Hoogeveen, 26-10-2012:
    "Vandaag gearriveerd in goede staat. Hartelijk dank."

  • A. van O., IJsselstein, 26-10-2012:
    "Het boek is in goede staat ontvangen. Bedankt voor de goede en snelle service."

  • Jurgen F., Almelo, 18-10-2012:
    "Het boekje is binnen. Bedankt."

  • Sarah M., Amsterdam, 07-10-2012:
    "Hartelijk dank. Leve de online boekhandel!"

  • Kees V., Barneveld, 06-10-2012:
    "Dank voor de respectvolle afhandeling."

  • A.L. B., IJhorst, 03-10-2012:
    "De boeken zijn gearriveerd. Dank u wel."

  • Karin J., Antwerpen, België, 27-09-2012:
    "Onze school bestelde het 'Woordenboek der oudheid deel 1' bij u. Wij hebben dit boek in goede staat ontvangen, waarvoor dank!"

  • Rob van R., Chaam, 11-09-2012:
    "Vandaag ontvangen bedankt voor de snelle service."

  • G. K., Den Haag, 20-08-2012:
    "Ik heb het bestelde boekje ontvangen. Bedankt voor de vlotte afwerking."

  • Jeanette v/d L., Nootdorp, 29-07-2012:
    "Boek netjes en snel ontvangen. Ik zal er melding van maken op o.a. twitter en op het forum van mijn website."

  • Theo J., Schiedam, 15-08-2012:
    "Boek ontvangen in zeer goede staat; als nieuw. Zorgvuldig verpakt. Voor herhaling vatbaar."

  • Marzia G., Italië, 16-06-2012:
    "Perfect shipping and book!!! Thank you so much!"

  • Maria M., Italië, 22-05-2012:
    "I don't know how to send you a very positive feedback so I'll send you this email instead. The books have just arrived perfectly packed and in perfect condition. Thank you very much, kind regards"

  • Anita S., België, 30-04-2012:
    "Vandaag de boeken ontvangen, bedankt. De doos was kapot aan ene kant maar er mankeerde niets aan de boeken. Ben zeer tevreden over de service. Zeker voor herhaling vatbaar."

  • Silvia L., Tilburg, 03-04-2012:
    "Via deze weg wil ik laten weten dat ik het boek in goede staat ontvangen heb. Bedankt en wie weet tot ziens. "

  • Mieke M., Zwevegem, België, 13-02-2012:
    "Hartelijk dank voor uw spoedige reactie. We hebben het boek deze morgen ontvangen. "

  • Anne-Marie R., 01-02-2012:
    "Gisteren heb ik het door mij zondag bestelde boek ontvangen. Ik wil u hierbij laten weten bijzonder tevreden te zijn over de kwaliteit van het geleverde boek, de snelheid van opsturen en de degelijke wijze van verpakken. Mijn complimenten!! Graag zal ik, indien het zich in de toekomst weer voordoet, weer van uw diensten gebruik maken. "

  • Mark van O., 24-01-2012:
    "Bedankt voor de goede service. Het boek is voor mijn moeder en ze is er erg blij mee. "

  • Jeroen P.T., Amsterdam, 27-10-2011:
    "Zojuist heb ik beide titels per post ontvangen. Hartelijk dank voor de uitstekende service! "

  • Michel van G., Zwijndrecht, 25-10-2011:
    "...is in goede orde ontvangen. Mijn dank!"

  • Jannes S., Meppel, 25-10-2011:
    "Het boek in goede staat ontvangen. Hartelijke dank voor de zorgvuldige verpakking. "

  • Han V., Linne, 23-08-2011:
    "Dank voor de snelle levering. Vandaag de bestelling in goede orde mogen ontvangen. Geen klachten. Ik zou zeggen, bijna perfect. Tot weder contact!"

  • Herman van K., 16-08-2011:
    "Hiermede bericht ik U dat ik het boek Arc de Triomphe vanmiddag heb ontvangen! Waarvoor mijn hartelijke dank en daarbij aan toevoegend de fantastische wijze waarop U het ingepakt en verzonden heeft! Bovendien is het ook nog eens een heel mooi exemplaar en haast niet te geloven dat het ‘n 2e hands boek betreft! U kunt er van verzekerd zijn dat ik in de toekomst nog wat vaker op Uw website zal kijken of er nog iets van mijn gading aanwezig is en U ook aanbevelen bij mijn fam.en vrienden! "

  • H.G., 11-08-2011:
    "Zeer bedankt, team Boeken Website, en graag tot de volgende keer. "

  • Annemarie B., Amstelveen, 09-08-2011:
    "Vandaag is het boekje 'Dood op de thuisreis' aangekomen. Dank voor de service."

  • Mia van D., Den Haag, 05-07-2011:
    "Heel veel dank voor snelle toezending! Boekje net ontvangen."

  • Ivo & Lucrèce, Ieper-België, 27-06-2011:
    "De boekjes zijn vanmorgen goed aangekomen, waarvoor dank."

  • Wim W., Boechout-België, 25-06-2011:
    "Hiermee wil ik nog even laten weten de de boeken in goede staat zijn toegekomen. Dank voor de vlotte afhandeling van de zaak. "

  • Annemarie B., Amstelveen, 17-06-2011:
    "Zaal 16 is zojuist binnengekomen. De post heeft zijn werk goed gedaan! Hartelijk dank voor de snelle service en tot een volgende bestelling."

  • Ivo & Lucrèce, Ieper-België, 14-06-2011:
    "De boekjes zijn vanmorgen goed en wel aangekomen, waarvoor dank. Alles prima... En misschien tot een volgende."

  • Mia H., Geleen, 09-06-2011:
    "Het boekje is inmiddels aangekomen. Dank voor de snelle service."

  • Ria van O., Soest, 20-05-2011:
    "Dank u zeer. Fijn, vandaag, vrijdagochtend ruim op tijd ontvangen!"

  • Janet van 't H., Kampen, 13-05-2011:
    "Donderdag 12 mei is de bestelling in goede toestand aangekomen. Hartelijk dank voor de snelle verwerking."

  • V.T., 09-05-2011:
    "Allereerst een compliment voor jullie site, goed en duidelijk en aan de prijzen kan ik ook zien dat jullie echt meer voor de liefhebbers en verzamelaars zijn. Mooi initatief!"

  • Annemarie B., Amstelveen, 04-05-2011:
    "Dank u voor de snelle afhandeling van zaken! Ik heb de boekjes gisteren in goede staat ontvangen!"

  • Carma v/d Z., Harlingen, 04-05-2011:
    "Vanmiddag Uw boeken in goede staat ontvangen. Hartelijk bedankt."

  • Marja N., Helenaveen, 01-03-2011:
    "Boek prima ontvangen, bedankt."

  • Henk en Susanne de R., De Koog-Texel, 19-02-2011:
    "Boekje ontvangen. Informatie, afhandeling, verpakking allemaal voortreffelijk! Boekje is ook leuk."

  • Gerard E., Terneuzen, 14-02-2011:
    "Onder dankzegging voor uw medewerking bevestig ik de goede ontvangst van de boeken."

  • Gerard E., Terneuzen, 08-02-2011:
    "Mijn complimenten voor uw website: overzichtelijk, functioneel. Ook de opbouw/lay-out oogt prettig. Zeer bij toeval kwam ik op uw website terecht, U zou mijns inziens 'het publiek' een groot plezier doen, wanneer uw site meer onder mensen bekend zou worden."

  • Peter W., 07-02-2011:
    "Een indrukwekkende site: goed overzichtelijk en heel breed aanbod. Mijn complimenten!"

  • Anna V., Lelystad, 30-01-2011:
    "Hiermede bericht ik u dat mijn bestelling in binnengekomen, bedankt voor de snelle verzending."

  • Inge van den B., Schoonrewoerd, 26-01-2011:
    "Vanmorgen heb ik mijn bestelde boeken binnengekregen. Complimenten voor de goede verpakking. Het zijn toch al wat oudere boeken en ze zijn helemaal goed aangekomen! Ik ben ontzettend blij met deze juweeltjes, het zijn toch boeken die schaars verkrijgbaar zijn! Ik ga jullie website zeker bij verschillende mensen promoten! "

  • Ria van R., Dordrecht, 23-01-2011:
    "Het boek is aangekomen, ik ben er heel blij mee, dus hierbij mijn hartelijke dank voor de snelle service."

  • Bas L., Almere, 05-01-2011:
    "De boeken vandaag in goede orde ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle verzending!"

  • Laura K., Winkel, 28-12-2010:
    "Ik heb de boekjes in prima staat ontvangen, bedankt hiervoor."

  • Ellie van S., Amsterdam, 25-11-2010:
    "Ik heb het boek in goede orde ontvangen. Dank voor al uw service!"