BoekenWebsite.nl klantbeoordeling

8.9 / 10
Op basis van 691 beoordelingen

Hieronder staan de laatste 50 beoordelingen vermeld:

Review van (anoniem) - 2017-12-11

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Harmen - 2017-12-10

Eindhoven
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    professioneel ingepakt, en vlug opgestuurd; boek precies volgens beschrijving

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Harry - 2017-12-09

Groningen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Makkelijk, betrouwbaar en snel dat dit 'boekwinkeltje' een online betalingsfunctie heeft, en daaraan gekoppeld track and trace van de postbezorger.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van (anoniem) - 2017-12-09

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van I. - 2017-12-07

Nijmegen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle, correcte levering.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Folkert van der Meer - 2017-12-06

Eelde
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ze doen wat ze beloven, snel geleverd en goed verpakt

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van (anoniem) - 2017-12-06

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van (anoniem) - 2017-12-06

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van (anoniem) - 2017-12-05

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van (anoniem) - 2017-12-03

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van (anoniem) - 2017-12-03

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Eenvoudige overzichtelijke site

    Verbeterpunten:
    Geen

Review van Hans - 2017-11-28

Nijmegen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel en keurig verzonden.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van bernadette custers - 2017-11-27

utrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    snelle actie, en waar voor je geld – DANK jullie wel

    Verbeterpunten:
    boek in kwestie miste de omslag, terwijl het de ontvanger juist om de illustraties ging/gaat; fotootje ter info was 'n goeie geweest. Verder is het boek gaaf, dus toch tevree

Review van (anoniem) - 2017-11-25

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van (anoniem) - 2017-11-25

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Alles correct gegaan bedankt.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van (anoniem) - 2017-11-25

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Beschrijving was correct. Snelle levering.

    Verbeterpunten:
    Geen.

Review van Dirk - 2017-11-23

Zottegem
  • Pluspunten:
    levering ging vlot

    Verbeterpunten:
    verzendkosten zijn duur. bij andere bestelling ook uit Nederland komende waren de verzendkosten beduidend minder hoog

Review van (anoniem) - 2017-11-23

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle levering

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van (anoniem) - 2017-11-23

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle levering

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Bert - 2017-11-22

Harderwijk
  • Pluspunten:
    Goede verzorging van orderuitvoer en verzending

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Rein - 2017-11-22

Arnhem
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Duidelijke website, prima informatie en snelle levering. Boeken voor verzending prima verpakt.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Tjakko - 2017-11-19

Vorden
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Vriendelijke communicatie , geeft vertrouwen in de afhandeling , adequate response . Afhandeling zoals ik die graag zie . Het gebodene is altijd verrassend en de moeite waard

    Verbeterpunten:
    Ik ben wel tevreden

Review van (anoniem) - 2017-11-18

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle en correcte afhandeling

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van (anoniem) - 2017-11-18

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Carina - 2017-11-18

Nieuwekerken (Aalst)
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van peter - 2017-11-18

rotterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Gertjan - 2017-11-16

Groningen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    snel, accuraat en verzorgd

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Greet - 2017-11-16

Amersfoort
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zeer poisitief is dat je achteraf per acceptgiro kunt betalen.

    Verbeterpunten:
    Geen

Review van Ingeborg - 2017-11-15

Bergen op Zoom
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Truska Bast - 2017-11-15

Hilversum
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Annelies - 2017-11-14

VENRAY
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van (anoniem) - 2017-11-13

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    snel en correct geregeld

    Verbeterpunten:
    het is goed zo

Review van Judith - 2017-11-12

Heerhugowaard
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Op tijd bezorgd. Boek in zeer goede staat

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van AE - 2017-11-12

Amersfoort
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van fcvog - 2017-11-12

dieren
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Frits - 2017-11-12

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boek in uniek goede conditie met originele kaft eveneens in zeer goede conditie, eigenlijk gewoon in nieuwstaat. Snelle levering

    Verbeterpunten:
    Geen

Review van Taco - 2017-11-11

Den Helder
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Huub - 2017-11-10

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Rein - 2017-11-08

Kudelstaart
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Netjes bezorgd

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van (anoniem) - 2017-11-07

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle levering.

    Verbeterpunten:
    Dure verzending naar België (9,95 EUR voor één boek).

Review van Esther Ietswaart - 2017-11-06

Haarlem
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Bijzonder snel afgehandeld

    Verbeterpunten:
    niets

Review van Henk - 2017-11-05

Zuidwolde
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van (anoniem) - 2017-11-04

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van (anoniem) - 2017-11-02

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Prima website

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Peter - 2017-10-29

Franeker
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van (anoniem) - 2017-10-28

  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    boekje had een vieze kaft. nakijken en reinigen of duidelijker de staat vermelden. Prijs was aan de hoge kant.

Review van (anoniem) - 2017-10-25

Leiden
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    9

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van (anoniem) - 2017-10-24

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    geleverde kwaliteit zoals aangegeven

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van (anoniem) - 2017-10-16

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van (anoniem) - 2017-10-16

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen


Een greep uit de vele spontane e-mail reacties van bestellers bij BoekenWebsite.nl:

  • Thilo K., Langerwehe (Duitsland), 15-02-2017:
    "besten Dank, das Buch ist schon angekommen. Super Service. Ihnen alles Gute und bis zum nächsten Mal!"
  • Dik W., Oegstgeest, 29-08-2015:
    "dank voor de snelle toezending van de fraaie boek!"
  • Adri P., Bilthoven, 29-04-2015:
    "Zojuist werd het pakje met daarin beide boeken door de postbode bezorgd. De boeken zijn in uitstekende staat en waren goed verpakt. Dank voor de goede service."
  • Rob S., Wijchen, 22-04-2015:
    "Ik heb het boek vandaag ontvangen, waar voor dank. Ben er erg blij mee, en het boek ziet er inderdaad erg netjes uit."
  • Marleen C., Turnhout, België, 05-02-2015:
    "Wat een snelle sevice dank u wel hoor heerlijk"
  • Karel A., Deinze, België, 29-01-2015:
    "Alles perfect aangekomen. Bedankt voor de moeite die jullie hebben getroost. Puike naservice."
  • Karl B., Otterlo, 29-01-2015:
    "Het boekwerk is in goede orde gearriveerd."
  • Martine B., , 23-01-2015:
    "Dank je wel voor het mooie door mijn oma geillustreerde boekje;)"
  • Geert ten H., Uithuizen, 13-01-2015:
    "Beide boekjes werden vandaag bezorgd. Hartelijk dank."
  • Hans R., Winkel, 06-01-2015:
    "Het boek is vanavond, goed verpakt ontvangen en ziet er goed Uit. Hartelijk dank."
  • Frank de W., Gieten, 08-12-2014:
    "Het boek is vandaag in goede orde bij mij afgeleverd. Mijn dank."
  • Colberte de W., Steenokkerzeel, België, 13-11-2014:
    "Boek gisterenavond ontvangen. Ziet er prima uit en snelle service. Bedankt"
  • Trees G., Zwolle, 02-11-2014:
    "Dank voor de snelle verzending. Kan er mee aan de slag voor de sint."
  • Jacs W., Oldeberkoop, 22-10-2014:
    "even een berichtje dat het boek goed is aangekomen en precies is wat ik zocht."
  • Teatske de V., Wageningen, 27-08-2014:
    "Het boek is er! Keurig verpakt en heel net exemplaar. Ook al ben ik een Fries, ik kan het West-Fries goed lezen. Ik ben dus een zeer tevreden klant."
  • Hans L., Blerick, 25-07-2014:
    "Ik mocht mijn bestelling bij U inmiddels in goede orde ontvangen. Nog hartelijk dank voor de accurate en snelle afhandeling. Wellicht tot bij een volgende gelegenheid."
  • Bianca T., Schiedam, 10-07-2014:
    "Ik wil even laten weten dat de zending vandaag in goede orde is ontvangen. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en dekwaliteit van de boekjes, ik zal zeker vaker gaan bestellen bij u."
  • Luc F., Langdorp, België, 10-06-2014:
    "Het boek is vandaag in perfecte staat gearriveerd. Hartelijk bedankt , en tot een volgende keer ."
  • Dieter D., Vilvoorde, België, 15-05-2014:
    "De boeken zijn vandaag toegekomen. Bedankt voor de vlotte service!"
  • B.J. P., Rotterdam, 23-04-2014:
    "Het boek is gisteren reeds betaald door mijn dochter , en tot mijn genoegen ontving ik het vanmiddag al; lof voor de spoedige levering."
  • Jean-Paul C., België, 11-03-2014:
    "De bestelling is zeer vlug en efficiënt geleverd. Amper anderhalve dag later na betaling was mijn pakket geleverd aan huis. De boeken waren degelijk verpakt en in zeer goede staat geleverd. Bedankt en in vertrouwen kan ik misschien nog een bestelling doen."
  • Ineke van A., Tiel, 30-11-2013:
    "Boek in goede orde ontvangen. Blij mee."

  • Dirk B., Bussum, 28-10-2013:
    "Boek is in goede staat ontvangen. Mijn dank"

  • Arno W., Bussum, 14-10-2013:
    "Dank voor de snelle service, super!"

  • Antoinette K., Makkinga, 26-09-2013:
    "Heb de boeken zojuist ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle bezorging."

  • Han de M., Zevenaar, 10-09-2013:
    "De twee bestelde nummers van Spiegel Historiael ontving ik vandaag in goede orde. Mijn dank voor de correcte afwikkeling."

  • Wilma T., Duffe, België, 18-07-2013:
    "rond het middaguur geleverd! Hartelijk dank voor uw snelle en goede service!"

  • Geert B., Enschede, 05-07-2013:
    "Hartelijk dank voor het goed en snel versturen. Ik had het boek vandaag al in huis."

  • Hans L., Pijacker, 09-06-2013:
    "Gistereochtend uw zending ontvangen, snel en goed verzorgd. Hartelijk dank."

  • Marjolein S., Bussum, 22-05-2013:
    "Zojuist de boeken in goede orde ontvangen, dank u wel. De kwaliteit is prachtig, ik ben er erg blij mee. Compliment en vriendelijke groet"

  • Art H., Heerhugowaard, 05-05-2013:
    "Vriendelijk bedankt voor de goede verzorging van mijn bestelling. Het boek is onbeschadigd aangekomen."

  • Tonny L., Nuenen, 03-05-2013:
    "Ik heb de boekjes ontvangen. Ze zien er prima uit, Jeugd sentiment."

  • Hélène D., Leiderdorp, 25-04-2013:
    "Bedankt! Vandaag de boeken ontvangen. Toen ik het bedrag had overgemaakt, dacht ik nog even, gaat dit wel goed. Maar ik weet nu zeker, als ik weer eens een boek zoek, dat ik weer bij jullie terug kom. Bedankt voor de goede afhandeling."

  • Adrie H., Bitgum, 27-03-2013:
    "Bestelling hedenmorgen in goede orde ontvangen, waarvoor dank."

  • Lucy de K., Batenburg, 17-03-2013:
    "Zaterdag al mijn bestelling ontvangen! Boek ziet er uit als nieuw. Ik ben zeer tevreden over de snelle ontvangst en de goede gang van zaken."

  • Geert J., Antwerpen, België, 25-02-2013:
    "Ik kan u meedelen dat het boek in goede staat toegekomen is! Hartelijk dank!"

  • Marijke H., Rotterdam, 24-02-2013:
    "Bij dezen laat ik u weten dat de bestelling in goede orde is aangekomen. Ook over de conditie van het boek ben ik zeer tevreden."

  • Mia van T., 09-02-2013:
    "Hartelijke dank voor de snelle en goede service."

  • Klaske B., Heerenveen, 22-12-2012:
    "Ik heb de boeken ontvangen. Nog heel hartelijk bedankt en fijne feestdagen!"

  • Nico B., Deurne, België, 10-12-2012:
    "Ik heb vandaag het boek goed ontvangen. Bedankt."

  • Ron R., Aduard, 01-11-2012:
    "Bestelling in goede orde ontvangen. Met vriendelijke groet en dank."

  • Geert v/d G., Hoogeveen, 26-10-2012:
    "Vandaag gearriveerd in goede staat. Hartelijk dank."

  • A. van O., IJsselstein, 26-10-2012:
    "Het boek is in goede staat ontvangen. Bedankt voor de goede en snelle service."

  • Jurgen F., Almelo, 18-10-2012:
    "Het boekje is binnen. Bedankt."

  • Sarah M., Amsterdam, 07-10-2012:
    "Hartelijk dank. Leve de online boekhandel!"

  • Kees V., Barneveld, 06-10-2012:
    "Dank voor de respectvolle afhandeling."

  • A.L. B., IJhorst, 03-10-2012:
    "De boeken zijn gearriveerd. Dank u wel."

  • Karin J., Antwerpen, België, 27-09-2012:
    "Onze school bestelde het 'Woordenboek der oudheid deel 1' bij u. Wij hebben dit boek in goede staat ontvangen, waarvoor dank!"

  • Rob van R., Chaam, 11-09-2012:
    "Vandaag ontvangen bedankt voor de snelle service."

  • G. K., Den Haag, 20-08-2012:
    "Ik heb het bestelde boekje ontvangen. Bedankt voor de vlotte afwerking."

  • Jeanette v/d L., Nootdorp, 29-07-2012:
    "Boek netjes en snel ontvangen. Ik zal er melding van maken op o.a. twitter en op het forum van mijn website."

  • Theo J., Schiedam, 15-08-2012:
    "Boek ontvangen in zeer goede staat; als nieuw. Zorgvuldig verpakt. Voor herhaling vatbaar."

  • Marzia G., Italië, 16-06-2012:
    "Perfect shipping and book!!! Thank you so much!"

  • Maria M., Italië, 22-05-2012:
    "I don't know how to send you a very positive feedback so I'll send you this email instead. The books have just arrived perfectly packed and in perfect condition. Thank you very much, kind regards"

  • Anita S., België, 30-04-2012:
    "Vandaag de boeken ontvangen, bedankt. De doos was kapot aan ene kant maar er mankeerde niets aan de boeken. Ben zeer tevreden over de service. Zeker voor herhaling vatbaar."

  • Silvia L., Tilburg, 03-04-2012:
    "Via deze weg wil ik laten weten dat ik het boek in goede staat ontvangen heb. Bedankt en wie weet tot ziens. "

  • Mieke M., Zwevegem, België, 13-02-2012:
    "Hartelijk dank voor uw spoedige reactie. We hebben het boek deze morgen ontvangen. "

  • Anne-Marie R., 01-02-2012:
    "Gisteren heb ik het door mij zondag bestelde boek ontvangen. Ik wil u hierbij laten weten bijzonder tevreden te zijn over de kwaliteit van het geleverde boek, de snelheid van opsturen en de degelijke wijze van verpakken. Mijn complimenten!! Graag zal ik, indien het zich in de toekomst weer voordoet, weer van uw diensten gebruik maken. "

  • Mark van O., 24-01-2012:
    "Bedankt voor de goede service. Het boek is voor mijn moeder en ze is er erg blij mee. "

  • Jeroen P.T., Amsterdam, 27-10-2011:
    "Zojuist heb ik beide titels per post ontvangen. Hartelijk dank voor de uitstekende service! "

  • Michel van G., Zwijndrecht, 25-10-2011:
    "...is in goede orde ontvangen. Mijn dank!"

  • Jannes S., Meppel, 25-10-2011:
    "Het boek in goede staat ontvangen. Hartelijke dank voor de zorgvuldige verpakking. "

  • Han V., Linne, 23-08-2011:
    "Dank voor de snelle levering. Vandaag de bestelling in goede orde mogen ontvangen. Geen klachten. Ik zou zeggen, bijna perfect. Tot weder contact!"

  • Herman van K., 16-08-2011:
    "Hiermede bericht ik U dat ik het boek Arc de Triomphe vanmiddag heb ontvangen! Waarvoor mijn hartelijke dank en daarbij aan toevoegend de fantastische wijze waarop U het ingepakt en verzonden heeft! Bovendien is het ook nog eens een heel mooi exemplaar en haast niet te geloven dat het ‘n 2e hands boek betreft! U kunt er van verzekerd zijn dat ik in de toekomst nog wat vaker op Uw website zal kijken of er nog iets van mijn gading aanwezig is en U ook aanbevelen bij mijn fam.en vrienden! "

  • H.G., 11-08-2011:
    "Zeer bedankt, team Boeken Website, en graag tot de volgende keer. "

  • Annemarie B., Amstelveen, 09-08-2011:
    "Vandaag is het boekje 'Dood op de thuisreis' aangekomen. Dank voor de service."

  • Mia van D., Den Haag, 05-07-2011:
    "Heel veel dank voor snelle toezending! Boekje net ontvangen."

  • Ivo & Lucrèce, Ieper-België, 27-06-2011:
    "De boekjes zijn vanmorgen goed aangekomen, waarvoor dank."

  • Wim W., Boechout-België, 25-06-2011:
    "Hiermee wil ik nog even laten weten de de boeken in goede staat zijn toegekomen. Dank voor de vlotte afhandeling van de zaak. "

  • Annemarie B., Amstelveen, 17-06-2011:
    "Zaal 16 is zojuist binnengekomen. De post heeft zijn werk goed gedaan! Hartelijk dank voor de snelle service en tot een volgende bestelling."

  • Ivo & Lucrèce, Ieper-België, 14-06-2011:
    "De boekjes zijn vanmorgen goed en wel aangekomen, waarvoor dank. Alles prima... En misschien tot een volgende."

  • Mia H., Geleen, 09-06-2011:
    "Het boekje is inmiddels aangekomen. Dank voor de snelle service."

  • Ria van O., Soest, 20-05-2011:
    "Dank u zeer. Fijn, vandaag, vrijdagochtend ruim op tijd ontvangen!"

  • Janet van 't H., Kampen, 13-05-2011:
    "Donderdag 12 mei is de bestelling in goede toestand aangekomen. Hartelijk dank voor de snelle verwerking."

  • V.T., 09-05-2011:
    "Allereerst een compliment voor jullie site, goed en duidelijk en aan de prijzen kan ik ook zien dat jullie echt meer voor de liefhebbers en verzamelaars zijn. Mooi initatief!"

  • Annemarie B., Amstelveen, 04-05-2011:
    "Dank u voor de snelle afhandeling van zaken! Ik heb de boekjes gisteren in goede staat ontvangen!"

  • Carma v/d Z., Harlingen, 04-05-2011:
    "Vanmiddag Uw boeken in goede staat ontvangen. Hartelijk bedankt."

  • Marja N., Helenaveen, 01-03-2011:
    "Boek prima ontvangen, bedankt."

  • Henk en Susanne de R., De Koog-Texel, 19-02-2011:
    "Boekje ontvangen. Informatie, afhandeling, verpakking allemaal voortreffelijk! Boekje is ook leuk."

  • Gerard E., Terneuzen, 14-02-2011:
    "Onder dankzegging voor uw medewerking bevestig ik de goede ontvangst van de boeken."

  • Gerard E., Terneuzen, 08-02-2011:
    "Mijn complimenten voor uw website: overzichtelijk, functioneel. Ook de opbouw/lay-out oogt prettig. Zeer bij toeval kwam ik op uw website terecht, U zou mijns inziens 'het publiek' een groot plezier doen, wanneer uw site meer onder mensen bekend zou worden."

  • Peter W., 07-02-2011:
    "Een indrukwekkende site: goed overzichtelijk en heel breed aanbod. Mijn complimenten!"

  • Anna V., Lelystad, 30-01-2011:
    "Hiermede bericht ik u dat mijn bestelling in binnengekomen, bedankt voor de snelle verzending."

  • Inge van den B., Schoonrewoerd, 26-01-2011:
    "Vanmorgen heb ik mijn bestelde boeken binnengekregen. Complimenten voor de goede verpakking. Het zijn toch al wat oudere boeken en ze zijn helemaal goed aangekomen! Ik ben ontzettend blij met deze juweeltjes, het zijn toch boeken die schaars verkrijgbaar zijn! Ik ga jullie website zeker bij verschillende mensen promoten! "

  • Ria van R., Dordrecht, 23-01-2011:
    "Het boek is aangekomen, ik ben er heel blij mee, dus hierbij mijn hartelijke dank voor de snelle service."

  • Bas L., Almere, 05-01-2011:
    "De boeken vandaag in goede orde ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle verzending!"

  • Laura K., Winkel, 28-12-2010:
    "Ik heb de boekjes in prima staat ontvangen, bedankt hiervoor."

  • Ellie van S., Amsterdam, 25-11-2010:
    "Ik heb het boek in goede orde ontvangen. Dank voor al uw service!"