BoekenWebsite.nl klantbeoordeling

8.9 / 10
Op basis van 867 beoordelingen

Hieronder staan de laatste 50 beoordelingen vermeld:

Review van Arie-Jan - 2019-10-13

Bilthoven
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Opdracht per direct uitgevoerd

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ankie Wijbenga - 2019-09-23

Medemblik
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik had het boek met een paar dagen binnen, het voldeed aan de verwachtingen.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Paul - 2019-09-15

Haarlem
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    De boeken verkeren in goede staat, zijn keurig verpakt en zeer snel afgeleverd.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van JWG Kok - 2019-09-09

Berkel en Rodenrijs
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Mijn bestelling werd snel geleverd. De boeken zagen er prima uit.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Jaap - 2019-09-08

Den Haag
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Via Boeken Website verkregen wij een niet meer in de handel zijnd boek over Cappadocië. Het bek had de aangekondigde prima kwaliteit en was als nieuw. Er werd zeer snel geleverd. Het bestelproces was gemakkelijk, Kortom, een handige site voor boeken die normaal niet (meer) verkrijgbaar zijn.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Connie - 2019-09-05

Purmerend
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    boekjes van Beatrix Potter zijn niet meer nieuw te verkrijgen. Via BoekenWebsite.nl 2 prachtige boekjes gevonden, waren als nieuw. I ben er heel erg blij mee.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van verony - 2019-08-31

Lelystad
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    boek ziet er als nieuw uit, goed netjes verpakt,en snelle levering

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Alexander - 2019-08-30

Heerenveen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Goede omschrijving, eenvoudig te bestellen op de website, heldere informatie over verzendwijze en kosten, incl. track & trace, deugdelijk verpakt en snel verzonden. Prima!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Mariet Lems - 2019-08-28

Voorburg
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Goede ervaring.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Flip Beukenhorst - 2019-08-24

Oostkapelle
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    vlot geleverd, prima verzonden!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Mieke - 2019-08-24

Baarn
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Geweldig,als ik weer een boek zoek, denk ik aan jullie

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Joyce - 2019-08-24

Haule
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boek in prima toestand, zoals beschreven. Dat het ook nog eens een 1e druk is maakt de prijs goed. Uitstekend verzonden.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van jan boom - 2019-08-22

amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    afwikkeling bestelling correct, verzending snel, kwaliteit boeken goed.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van RB - 2019-08-21

Doesburg
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle afwerking en levering van goed boek!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van A.A.M. Hopstaken - 2019-08-18

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het bestelde boek was ongelezen, de verpakking degelijk, de bezorgdtijd 2 dagen.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Jos Pustjens - 2019-08-11

Mierlo
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Keurig boek, goede communicatie en snelle afhandeling; alles volgens de afspraken.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van G.I. van Duijl - 2019-07-26

Almere
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zeer positief en ik zal niet schromen een volgende keer weer een boek te bestellen.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van dhr J. - 2019-07-25

Bilthoven
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Verpakking en verzendingssnelheid: goed Fysieke kwaliteit van boek: goed Minder goed: 1. Ondanks dat op de website van Boekwinkeltjes stond dat het boek een harde kaft heeft en ingenaaid is, bleek het een gewone paperback als de andere boeken met dezelfde titel op die website. Terwijl ik het boek mede koos wegens de afwijkende binding. 2. Vooraan in het boek staat een handgeschreven opdracht. Dit stond niet op de website vermeld.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Martine - 2019-07-10

Mol (België)
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik vond nog een zeldzaam boek aan 9,95 euro, maar er kwam maar even 9,95 euro bij als verzendkost naar Belgïe en dat vind ik echt overdreven, het is niet dat ik aan de andere kant van de wereld woon he. De verpakking was zeer zeker o.k., het boek is ook zeer snel verzonden, ik vind het dan echt spijtig dat jullie je laten kennen aan deze hoge verzendkosten. Ik heb daar echt een wrang gevoel bij. Ik zou jullie nog meer aanbevelen, moest deze kost wat lager zijn.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Penny - 2019-07-08

Haarlem
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Prima ervaring. Jullie doen wat je belooft.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marlon - 2019-07-04

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Dit betrof een eerste bestelling (woensdag 's-avonds). Deze werd door Boekenwebsite.nl vrijwel per omgaande verwerkt en bevestigd en voor het eerst door Post NL aangeboden op vrijdagochtend. Als gevolg van personeelstekort bij Post NL werd er uiteindelijk pas geleverd op dinsdagmorgen (nota bene door een bezorger die helemaal uit omgeving Rotterdam was gerecruteerd om in Amsterdam pakjes te komen bezorgen). Aan deze vertraging kan Boekenwebsite.nl niet veel doen, denk ik. Het boek was keurig en stevig verpakt. En de beschrijving van op de website was identiek als wat werd geleverd. De verzendkosten (€ 4,95) op een aankoopbedrag van € 16,95 vond ik wel wat hoog, maar dit boek wilde ik graag hebben en heb ik elders niet kunnen vinden.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van L.M.Plas - 2019-07-01

Wassenaar
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Jammer, dat niet vermeld werd, dat het een geplastificeerd bibliotheek exemplaar betrof.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Joan - 2019-06-30

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Idem

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marjon - 2019-06-30

Lanaken
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zie vorige vraag.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Jan-Willem - 2019-06-21

Nieuw Vennep
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het bestelde boek arriveerde zonder enig probleem.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Frank - 2019-06-18

Nicolai
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Binnen 3 dagen bestelling in huis.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marianne - 2019-06-09

Zwaagdijk-West
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Perfecte service!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van G.I. van Duijl - 2019-06-08

Almere
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    alleen maar lof!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Natalie - 2019-05-22

Den Haag
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Pluspunten

    Het werd snel bezorg en het boek zag er als nieuw uit.



    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van anoniem - 2019-05-12

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Pluspunten

    Snelle levering.



    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Peter - 2019-05-02

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van privé - 2019-04-28

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Pluspunten

    Duidelijke web site, snelle levering

    Verbeterpunten

    geen



    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Achim Fritzsche - 2019-04-26

Breskens
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Hans - 2019-04-14

Goes
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van anoniem - 2019-04-09

Zutphen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Desiree - 2019-04-09

Baarn
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Pluspunten

    Fijn bedrijf met zeer ruime collectie! Snelle levering en getrouwbaar.



    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van anoniem - 2019-04-06

Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb verder geen opmerkingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen


Een greep uit de vele spontane e-mail reacties van bestellers bij BoekenWebsite.nl:

  • Thilo K., Langerwehe (Duitsland), 15-02-2017:
    "besten Dank, das Buch ist schon angekommen. Super Service. Ihnen alles Gute und bis zum nächsten Mal!"
  • Dik W., Oegstgeest, 29-08-2015:
    "dank voor de snelle toezending van de fraaie boek!"
  • Adri P., Bilthoven, 29-04-2015:
    "Zojuist werd het pakje met daarin beide boeken door de postbode bezorgd. De boeken zijn in uitstekende staat en waren goed verpakt. Dank voor de goede service."
  • Rob S., Wijchen, 22-04-2015:
    "Ik heb het boek vandaag ontvangen, waar voor dank. Ben er erg blij mee, en het boek ziet er inderdaad erg netjes uit."
  • Marleen C., Turnhout, België, 05-02-2015:
    "Wat een snelle sevice dank u wel hoor heerlijk"
  • Karel A., Deinze, België, 29-01-2015:
    "Alles perfect aangekomen. Bedankt voor de moeite die jullie hebben getroost. Puike naservice."
  • Karl B., Otterlo, 29-01-2015:
    "Het boekwerk is in goede orde gearriveerd."
  • Martine B., , 23-01-2015:
    "Dank je wel voor het mooie door mijn oma geillustreerde boekje;)"
  • Geert ten H., Uithuizen, 13-01-2015:
    "Beide boekjes werden vandaag bezorgd. Hartelijk dank."
  • Hans R., Winkel, 06-01-2015:
    "Het boek is vanavond, goed verpakt ontvangen en ziet er goed Uit. Hartelijk dank."
  • Frank de W., Gieten, 08-12-2014:
    "Het boek is vandaag in goede orde bij mij afgeleverd. Mijn dank."
  • Colberte de W., Steenokkerzeel, België, 13-11-2014:
    "Boek gisterenavond ontvangen. Ziet er prima uit en snelle service. Bedankt"
  • Trees G., Zwolle, 02-11-2014:
    "Dank voor de snelle verzending. Kan er mee aan de slag voor de sint."
  • Jacs W., Oldeberkoop, 22-10-2014:
    "even een berichtje dat het boek goed is aangekomen en precies is wat ik zocht."
  • Teatske de V., Wageningen, 27-08-2014:
    "Het boek is er! Keurig verpakt en heel net exemplaar. Ook al ben ik een Fries, ik kan het West-Fries goed lezen. Ik ben dus een zeer tevreden klant."
  • Hans L., Blerick, 25-07-2014:
    "Ik mocht mijn bestelling bij U inmiddels in goede orde ontvangen. Nog hartelijk dank voor de accurate en snelle afhandeling. Wellicht tot bij een volgende gelegenheid."
  • Bianca T., Schiedam, 10-07-2014:
    "Ik wil even laten weten dat de zending vandaag in goede orde is ontvangen. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en dekwaliteit van de boekjes, ik zal zeker vaker gaan bestellen bij u."
  • Luc F., Langdorp, België, 10-06-2014:
    "Het boek is vandaag in perfecte staat gearriveerd. Hartelijk bedankt , en tot een volgende keer ."
  • Dieter D., Vilvoorde, België, 15-05-2014:
    "De boeken zijn vandaag toegekomen. Bedankt voor de vlotte service!"
  • B.J. P., Rotterdam, 23-04-2014:
    "Het boek is gisteren reeds betaald door mijn dochter , en tot mijn genoegen ontving ik het vanmiddag al; lof voor de spoedige levering."
  • Jean-Paul C., België, 11-03-2014:
    "De bestelling is zeer vlug en efficiënt geleverd. Amper anderhalve dag later na betaling was mijn pakket geleverd aan huis. De boeken waren degelijk verpakt en in zeer goede staat geleverd. Bedankt en in vertrouwen kan ik misschien nog een bestelling doen."
  • Ineke van A., Tiel, 30-11-2013:
    "Boek in goede orde ontvangen. Blij mee."

  • Dirk B., Bussum, 28-10-2013:
    "Boek is in goede staat ontvangen. Mijn dank"

  • Arno W., Bussum, 14-10-2013:
    "Dank voor de snelle service, super!"

  • Antoinette K., Makkinga, 26-09-2013:
    "Heb de boeken zojuist ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle bezorging."

  • Han de M., Zevenaar, 10-09-2013:
    "De twee bestelde nummers van Spiegel Historiael ontving ik vandaag in goede orde. Mijn dank voor de correcte afwikkeling."

  • Wilma T., Duffe, België, 18-07-2013:
    "rond het middaguur geleverd! Hartelijk dank voor uw snelle en goede service!"

  • Geert B., Enschede, 05-07-2013:
    "Hartelijk dank voor het goed en snel versturen. Ik had het boek vandaag al in huis."

  • Hans L., Pijacker, 09-06-2013:
    "Gistereochtend uw zending ontvangen, snel en goed verzorgd. Hartelijk dank."

  • Marjolein S., Bussum, 22-05-2013:
    "Zojuist de boeken in goede orde ontvangen, dank u wel. De kwaliteit is prachtig, ik ben er erg blij mee. Compliment en vriendelijke groet"

  • Art H., Heerhugowaard, 05-05-2013:
    "Vriendelijk bedankt voor de goede verzorging van mijn bestelling. Het boek is onbeschadigd aangekomen."

  • Tonny L., Nuenen, 03-05-2013:
    "Ik heb de boekjes ontvangen. Ze zien er prima uit, Jeugd sentiment."

  • Hélène D., Leiderdorp, 25-04-2013:
    "Bedankt! Vandaag de boeken ontvangen. Toen ik het bedrag had overgemaakt, dacht ik nog even, gaat dit wel goed. Maar ik weet nu zeker, als ik weer eens een boek zoek, dat ik weer bij jullie terug kom. Bedankt voor de goede afhandeling."

  • Adrie H., Bitgum, 27-03-2013:
    "Bestelling hedenmorgen in goede orde ontvangen, waarvoor dank."

  • Lucy de K., Batenburg, 17-03-2013:
    "Zaterdag al mijn bestelling ontvangen! Boek ziet er uit als nieuw. Ik ben zeer tevreden over de snelle ontvangst en de goede gang van zaken."

  • Geert J., Antwerpen, België, 25-02-2013:
    "Ik kan u meedelen dat het boek in goede staat toegekomen is! Hartelijk dank!"

  • Marijke H., Rotterdam, 24-02-2013:
    "Bij dezen laat ik u weten dat de bestelling in goede orde is aangekomen. Ook over de conditie van het boek ben ik zeer tevreden."

  • Mia van T., 09-02-2013:
    "Hartelijke dank voor de snelle en goede service."

  • Klaske B., Heerenveen, 22-12-2012:
    "Ik heb de boeken ontvangen. Nog heel hartelijk bedankt en fijne feestdagen!"

  • Nico B., Deurne, België, 10-12-2012:
    "Ik heb vandaag het boek goed ontvangen. Bedankt."

  • Ron R., Aduard, 01-11-2012:
    "Bestelling in goede orde ontvangen. Met vriendelijke groet en dank."

  • Geert v/d G., Hoogeveen, 26-10-2012:
    "Vandaag gearriveerd in goede staat. Hartelijk dank."

  • A. van O., IJsselstein, 26-10-2012:
    "Het boek is in goede staat ontvangen. Bedankt voor de goede en snelle service."

  • Jurgen F., Almelo, 18-10-2012:
    "Het boekje is binnen. Bedankt."

  • Sarah M., Amsterdam, 07-10-2012:
    "Hartelijk dank. Leve de online boekhandel!"

  • Kees V., Barneveld, 06-10-2012:
    "Dank voor de respectvolle afhandeling."

  • A.L. B., IJhorst, 03-10-2012:
    "De boeken zijn gearriveerd. Dank u wel."

  • Karin J., Antwerpen, België, 27-09-2012:
    "Onze school bestelde het 'Woordenboek der oudheid deel 1' bij u. Wij hebben dit boek in goede staat ontvangen, waarvoor dank!"

  • Rob van R., Chaam, 11-09-2012:
    "Vandaag ontvangen bedankt voor de snelle service."

  • G. K., Den Haag, 20-08-2012:
    "Ik heb het bestelde boekje ontvangen. Bedankt voor de vlotte afwerking."

  • Jeanette v/d L., Nootdorp, 29-07-2012:
    "Boek netjes en snel ontvangen. Ik zal er melding van maken op o.a. twitter en op het forum van mijn website."

  • Theo J., Schiedam, 15-08-2012:
    "Boek ontvangen in zeer goede staat; als nieuw. Zorgvuldig verpakt. Voor herhaling vatbaar."

  • Marzia G., Italië, 16-06-2012:
    "Perfect shipping and book!!! Thank you so much!"

  • Maria M., Italië, 22-05-2012:
    "I don't know how to send you a very positive feedback so I'll send you this email instead. The books have just arrived perfectly packed and in perfect condition. Thank you very much, kind regards"

  • Anita S., België, 30-04-2012:
    "Vandaag de boeken ontvangen, bedankt. De doos was kapot aan ene kant maar er mankeerde niets aan de boeken. Ben zeer tevreden over de service. Zeker voor herhaling vatbaar."

  • Silvia L., Tilburg, 03-04-2012:
    "Via deze weg wil ik laten weten dat ik het boek in goede staat ontvangen heb. Bedankt en wie weet tot ziens. "

  • Mieke M., Zwevegem, België, 13-02-2012:
    "Hartelijk dank voor uw spoedige reactie. We hebben het boek deze morgen ontvangen. "

  • Anne-Marie R., 01-02-2012:
    "Gisteren heb ik het door mij zondag bestelde boek ontvangen. Ik wil u hierbij laten weten bijzonder tevreden te zijn over de kwaliteit van het geleverde boek, de snelheid van opsturen en de degelijke wijze van verpakken. Mijn complimenten!! Graag zal ik, indien het zich in de toekomst weer voordoet, weer van uw diensten gebruik maken. "

  • Mark van O., 24-01-2012:
    "Bedankt voor de goede service. Het boek is voor mijn moeder en ze is er erg blij mee. "

  • Jeroen P.T., Amsterdam, 27-10-2011:
    "Zojuist heb ik beide titels per post ontvangen. Hartelijk dank voor de uitstekende service! "

  • Michel van G., Zwijndrecht, 25-10-2011:
    "...is in goede orde ontvangen. Mijn dank!"

  • Jannes S., Meppel, 25-10-2011:
    "Het boek in goede staat ontvangen. Hartelijke dank voor de zorgvuldige verpakking. "

  • Han V., Linne, 23-08-2011:
    "Dank voor de snelle levering. Vandaag de bestelling in goede orde mogen ontvangen. Geen klachten. Ik zou zeggen, bijna perfect. Tot weder contact!"

  • Herman van K., 16-08-2011:
    "Hiermede bericht ik U dat ik het boek Arc de Triomphe vanmiddag heb ontvangen! Waarvoor mijn hartelijke dank en daarbij aan toevoegend de fantastische wijze waarop U het ingepakt en verzonden heeft! Bovendien is het ook nog eens een heel mooi exemplaar en haast niet te geloven dat het ‘n 2e hands boek betreft! U kunt er van verzekerd zijn dat ik in de toekomst nog wat vaker op Uw website zal kijken of er nog iets van mijn gading aanwezig is en U ook aanbevelen bij mijn fam.en vrienden! "

  • H.G., 11-08-2011:
    "Zeer bedankt, team Boeken Website, en graag tot de volgende keer. "

  • Annemarie B., Amstelveen, 09-08-2011:
    "Vandaag is het boekje 'Dood op de thuisreis' aangekomen. Dank voor de service."

  • Mia van D., Den Haag, 05-07-2011:
    "Heel veel dank voor snelle toezending! Boekje net ontvangen."

  • Ivo & Lucrèce, Ieper-België, 27-06-2011:
    "De boekjes zijn vanmorgen goed aangekomen, waarvoor dank."

  • Wim W., Boechout-België, 25-06-2011:
    "Hiermee wil ik nog even laten weten de de boeken in goede staat zijn toegekomen. Dank voor de vlotte afhandeling van de zaak. "

  • Annemarie B., Amstelveen, 17-06-2011:
    "Zaal 16 is zojuist binnengekomen. De post heeft zijn werk goed gedaan! Hartelijk dank voor de snelle service en tot een volgende bestelling."

  • Ivo & Lucrèce, Ieper-België, 14-06-2011:
    "De boekjes zijn vanmorgen goed en wel aangekomen, waarvoor dank. Alles prima... En misschien tot een volgende."

  • Mia H., Geleen, 09-06-2011:
    "Het boekje is inmiddels aangekomen. Dank voor de snelle service."

  • Ria van O., Soest, 20-05-2011:
    "Dank u zeer. Fijn, vandaag, vrijdagochtend ruim op tijd ontvangen!"

  • Janet van 't H., Kampen, 13-05-2011:
    "Donderdag 12 mei is de bestelling in goede toestand aangekomen. Hartelijk dank voor de snelle verwerking."

  • V.T., 09-05-2011:
    "Allereerst een compliment voor jullie site, goed en duidelijk en aan de prijzen kan ik ook zien dat jullie echt meer voor de liefhebbers en verzamelaars zijn. Mooi initatief!"

  • Annemarie B., Amstelveen, 04-05-2011:
    "Dank u voor de snelle afhandeling van zaken! Ik heb de boekjes gisteren in goede staat ontvangen!"

  • Carma v/d Z., Harlingen, 04-05-2011:
    "Vanmiddag Uw boeken in goede staat ontvangen. Hartelijk bedankt."

  • Marja N., Helenaveen, 01-03-2011:
    "Boek prima ontvangen, bedankt."

  • Henk en Susanne de R., De Koog-Texel, 19-02-2011:
    "Boekje ontvangen. Informatie, afhandeling, verpakking allemaal voortreffelijk! Boekje is ook leuk."

  • Gerard E., Terneuzen, 14-02-2011:
    "Onder dankzegging voor uw medewerking bevestig ik de goede ontvangst van de boeken."

  • Gerard E., Terneuzen, 08-02-2011:
    "Mijn complimenten voor uw website: overzichtelijk, functioneel. Ook de opbouw/lay-out oogt prettig. Zeer bij toeval kwam ik op uw website terecht, U zou mijns inziens 'het publiek' een groot plezier doen, wanneer uw site meer onder mensen bekend zou worden."

  • Peter W., 07-02-2011:
    "Een indrukwekkende site: goed overzichtelijk en heel breed aanbod. Mijn complimenten!"

  • Anna V., Lelystad, 30-01-2011:
    "Hiermede bericht ik u dat mijn bestelling in binnengekomen, bedankt voor de snelle verzending."

  • Inge van den B., Schoonrewoerd, 26-01-2011:
    "Vanmorgen heb ik mijn bestelde boeken binnengekregen. Complimenten voor de goede verpakking. Het zijn toch al wat oudere boeken en ze zijn helemaal goed aangekomen! Ik ben ontzettend blij met deze juweeltjes, het zijn toch boeken die schaars verkrijgbaar zijn! Ik ga jullie website zeker bij verschillende mensen promoten! "

  • Ria van R., Dordrecht, 23-01-2011:
    "Het boek is aangekomen, ik ben er heel blij mee, dus hierbij mijn hartelijke dank voor de snelle service."

  • Bas L., Almere, 05-01-2011:
    "De boeken vandaag in goede orde ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle verzending!"

  • Laura K., Winkel, 28-12-2010:
    "Ik heb de boekjes in prima staat ontvangen, bedankt hiervoor."

  • Ellie van S., Amsterdam, 25-11-2010:
    "Ik heb het boek in goede orde ontvangen. Dank voor al uw service!"