BoekenWebsite.nl klantbeoordeling

8.9 / 10
Op basis van 914 beoordelingen

Hieronder staan de laatste 50 beoordelingen vermeld:

Review van Claudientje - 2020-05-30

Mijdrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Prima

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Joan - 2020-05-07

Hoogeveen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Mijn boek over kust en strand is probleemloos besteld en ontvangen! Heel blij met het boek die bijna nergens meer te krijgen is!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Will - 2020-04-28

Beverwijk
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    aanschaf en versturing probleemloos verlopen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van I. Kovacs - 2020-04-27

Uithoorn
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zeer moeilijk te vinden boeken gevonden en in goede staat ontvangen. Ik bestelde en kreeg de boeken meteen de volgende dag. Correct en ben er zeer blij mee.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Birgit - 2020-04-23

Ilz / Oostenrijk
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle aflevering in Oostenrijk, mijn zoontje houdt van de Pinkeltjesboeken.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Eric - 2020-04-22

Eelde
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Over BoekenWebsite.nl kan ik kort zijn: Top !

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Greet - 2020-04-19

Lienden
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Goede Christelijke boeken

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van P.A. Hondsmerk - 2020-04-19

Okkenbroek
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel geleverd, prima product

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Coby - 2020-04-12

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Voor herhaling vatbaar

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Martha - 2020-04-11

Utrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Beschrijving op de site was heel duidelijk en het boek kwam snel

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marian Damhuis - 2020-04-05

Hoofddorp
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik was op zoek naar groot letter boeken. Dat vulde ik in in de'zoek'regel. Na een paar pagina's kwam ik een boek tegen, heb het besteld en toen dit binnen kwam bleek het geen groot letter boek te zijn.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van PIET - 2020-03-30

rotterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    netjes verpakt zodat er geen beschadigigingen aan de komen en de kwaliteit ziet er prima uit

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Hans - 2020-03-28

Zwolle
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Goede en snelle levering

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Eleco - 2020-03-24

Houten
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Schitterend boek, netjes verpakt op een valbestendige wijze. Maak ik wel eens anders mee!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van lucy - 2020-03-22

delft
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Mijn boek is 15 km van Delft nog door Postnl. Ga verder niks doen, misschien krijg ik het ooit wel nog.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Loekie - 2020-03-15

Gouda
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Bezorging : snel Boek in prima staat en goed verpakt. Hartelijk dank

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Corrie - 2020-02-27

Amstelveen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel bezorgd, goed verpakt en precies wat ik ervan verwachtte

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Anna - 2020-02-27

Koudekerk aan den Rijn
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik zou het zeker aanbevelen om een boek te bestellen via deze site: goede service, snelle bezorging.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van BJ - 2020-02-26

Eindhoven
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    bestelling werd vlot verstuurd en prima verpakt afgeleverd

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marjolijn - 2020-02-26

Haarlem
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boek besteld deze werd de volgende werkdag bezorgd wat te volgen was via track and trace. Was ook erg netjes verpakt

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Karel - 2020-02-24

Kasterlee
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Alles dik in orde!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Dario - 2020-02-22

Lochristi
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het bestelde oude boek werd goed verpakt en zeer snel geleverd (dag nadien reeds in België). Dik in orde.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Hans - 2020-02-13

Barendrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boeken snel geleverd en voldeden aan de door de foto's gewekte verwachtingen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Benedict - 2020-02-12

Voorhout
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zou anderen zeer zeker hierop attenderen.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Y. Attema - 2020-02-10

Elahuizen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Bijzonder prettige ervaring met afhandeling misverstand rond bestelling. Zeer vriendelijk opgelost. Complimenten!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Stefan - 2020-02-10

Weesp
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle levering en keurig verpakt

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Alinda - 2020-01-31

Zwolle
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle levering en het boek was in goede conditie niks mee! Had niet verwacht dat ik het boek zou vinden omdat het al redelijk oud is maar toch gevonden!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Kurt Jan - 2020-01-29

Maasland
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Website duidelijk. Veel keus. Eenvoudig bestelprocedure. Zeer snelle levering. Goed verpakt. Artikel in goede staat.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Reindert - 2020-01-29

Utrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Duidelijke informatie, snelle levering. Goede verpakking van het boek.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Wil Wijshoff - 2020-01-27

Susteren
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Een paar maanden geleden de bestelling gedaan. Ik heb de site verkeerd geïnterpreteerd. Besteld, zonder te betalen. De betalingsfase heb ik niet waar genomen. Onlangs opnieuw geprobeerd. Moest wel zoeken. Uiteindelijk helemaal door hoe het werkte. Vanaf dat moment ging het perfect. Aanbetaling: Breng de betaalpagina, na het invullen van de bestelling in beeld.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Cisca - 2020-01-27

Rotterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boek goed verpakt en snel geleverd. Niets op aan te merken!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Wil - 2020-01-23

HvH
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het boek was er snel, was prima verpakt en voldoet aan de verwachting

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Cindy Maes - 2020-01-23

Kluisbergen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik zocht een specifiek boek als verjaardagscadeau. Nergens te vinden, behalve hier. Binnen de 3 dagen had ik 'm. Top!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Miranda - 2020-01-15

Grou
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Lastig te vinden boek bleek makkelijk te bestellen, mijn vader blij kunnen maken

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Emma - 2020-01-13

Nijmegen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het boekje dat ik zocht bleek te koop bij BoekenWebsite.nl Meteen besteld en ik had het twee dagen later al in de bus. Keurig stevig verpakt. Ik ben er blij mee.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Harry - 2020-01-10

Veenendaal
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    boek goed verpakt en snel geleverd

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Dick - 2019-12-10

Mierlo
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zoals verwacht

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van eric - 2019-11-29

Eindhoven
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Was opzoek naar Blue band kookboek, werd door "blue band" op jullie geattendeerd, naast bol.com. Bij jullie besteld en werd snel geleverd en goed op de hoogte gehouden.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Hans - 2019-11-24

Amstelveen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zeer snelle reactie, het boekje werd dezelfde dag als verstuurd en kwam twee dagen later aan, keurig verpakt.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Cocky Rietman - 2019-11-17

Enschede
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boeken in goede staat, heel schappelijke prijzen, snelle bezorging

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van M - 2019-11-12

L
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Makkelijke website, veel aanbod, snel besteld en de volgende dag gelijk in huis! Boeken netjes. Erg tevreden.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Connie - 2019-11-12

Purmerend
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    ik zocht een frans boek als geschenk voor iemand in Frankrijk. Ruime keuze en geslaagd. Het boek ziet er prima uit. Ik ben er blij mee. Al voor de 2e keer besteld.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Peter - 2019-10-30

Castricum
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel boeken kunnen vinden die ik wilde hebben. Zal zeker regelmatig terugkeren om andere boeken te bestellen. De boeken waren in top conditie.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van JMC - 2019-10-25

Amersfoort
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Prima

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Agnes - 2019-10-19

Landsmeer
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het bestelde boek was in prima conditie en werd snel geleverd. Betalen ging ook gemakkelijk.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Geert - 2019-10-18

Pepingen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel en correct geleverd

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Peter - 2019-10-16

Bakel
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    nvt

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Arie-Jan - 2019-10-13

Bilthoven
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Opdracht per direct uitgevoerd

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ankie Wijbenga - 2019-09-23

Medemblik
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik had het boek met een paar dagen binnen, het voldeed aan de verwachtingen.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Paul - 2019-09-15

Haarlem
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    De boeken verkeren in goede staat, zijn keurig verpakt en zeer snel afgeleverd.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen


Een greep uit de vele spontane e-mail reacties van bestellers bij BoekenWebsite.nl:

  • Thilo K., Langerwehe (Duitsland), 15-02-2017:
    "besten Dank, das Buch ist schon angekommen. Super Service. Ihnen alles Gute und bis zum nächsten Mal!"
  • Dik W., Oegstgeest, 29-08-2015:
    "dank voor de snelle toezending van de fraaie boek!"
  • Adri P., Bilthoven, 29-04-2015:
    "Zojuist werd het pakje met daarin beide boeken door de postbode bezorgd. De boeken zijn in uitstekende staat en waren goed verpakt. Dank voor de goede service."
  • Rob S., Wijchen, 22-04-2015:
    "Ik heb het boek vandaag ontvangen, waar voor dank. Ben er erg blij mee, en het boek ziet er inderdaad erg netjes uit."
  • Marleen C., Turnhout, België, 05-02-2015:
    "Wat een snelle sevice dank u wel hoor heerlijk"
  • Karel A., Deinze, België, 29-01-2015:
    "Alles perfect aangekomen. Bedankt voor de moeite die jullie hebben getroost. Puike naservice."
  • Karl B., Otterlo, 29-01-2015:
    "Het boekwerk is in goede orde gearriveerd."
  • Martine B., , 23-01-2015:
    "Dank je wel voor het mooie door mijn oma geillustreerde boekje;)"
  • Geert ten H., Uithuizen, 13-01-2015:
    "Beide boekjes werden vandaag bezorgd. Hartelijk dank."
  • Hans R., Winkel, 06-01-2015:
    "Het boek is vanavond, goed verpakt ontvangen en ziet er goed Uit. Hartelijk dank."
  • Frank de W., Gieten, 08-12-2014:
    "Het boek is vandaag in goede orde bij mij afgeleverd. Mijn dank."
  • Colberte de W., Steenokkerzeel, België, 13-11-2014:
    "Boek gisterenavond ontvangen. Ziet er prima uit en snelle service. Bedankt"
  • Trees G., Zwolle, 02-11-2014:
    "Dank voor de snelle verzending. Kan er mee aan de slag voor de sint."
  • Jacs W., Oldeberkoop, 22-10-2014:
    "even een berichtje dat het boek goed is aangekomen en precies is wat ik zocht."
  • Teatske de V., Wageningen, 27-08-2014:
    "Het boek is er! Keurig verpakt en heel net exemplaar. Ook al ben ik een Fries, ik kan het West-Fries goed lezen. Ik ben dus een zeer tevreden klant."
  • Hans L., Blerick, 25-07-2014:
    "Ik mocht mijn bestelling bij U inmiddels in goede orde ontvangen. Nog hartelijk dank voor de accurate en snelle afhandeling. Wellicht tot bij een volgende gelegenheid."
  • Bianca T., Schiedam, 10-07-2014:
    "Ik wil even laten weten dat de zending vandaag in goede orde is ontvangen. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en dekwaliteit van de boekjes, ik zal zeker vaker gaan bestellen bij u."
  • Luc F., Langdorp, België, 10-06-2014:
    "Het boek is vandaag in perfecte staat gearriveerd. Hartelijk bedankt , en tot een volgende keer ."
  • Dieter D., Vilvoorde, België, 15-05-2014:
    "De boeken zijn vandaag toegekomen. Bedankt voor de vlotte service!"
  • B.J. P., Rotterdam, 23-04-2014:
    "Het boek is gisteren reeds betaald door mijn dochter , en tot mijn genoegen ontving ik het vanmiddag al; lof voor de spoedige levering."
  • Jean-Paul C., België, 11-03-2014:
    "De bestelling is zeer vlug en efficiënt geleverd. Amper anderhalve dag later na betaling was mijn pakket geleverd aan huis. De boeken waren degelijk verpakt en in zeer goede staat geleverd. Bedankt en in vertrouwen kan ik misschien nog een bestelling doen."
  • Ineke van A., Tiel, 30-11-2013:
    "Boek in goede orde ontvangen. Blij mee."

  • Dirk B., Bussum, 28-10-2013:
    "Boek is in goede staat ontvangen. Mijn dank"

  • Arno W., Bussum, 14-10-2013:
    "Dank voor de snelle service, super!"

  • Antoinette K., Makkinga, 26-09-2013:
    "Heb de boeken zojuist ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle bezorging."

  • Han de M., Zevenaar, 10-09-2013:
    "De twee bestelde nummers van Spiegel Historiael ontving ik vandaag in goede orde. Mijn dank voor de correcte afwikkeling."

  • Wilma T., Duffe, België, 18-07-2013:
    "rond het middaguur geleverd! Hartelijk dank voor uw snelle en goede service!"

  • Geert B., Enschede, 05-07-2013:
    "Hartelijk dank voor het goed en snel versturen. Ik had het boek vandaag al in huis."

  • Hans L., Pijacker, 09-06-2013:
    "Gistereochtend uw zending ontvangen, snel en goed verzorgd. Hartelijk dank."

  • Marjolein S., Bussum, 22-05-2013:
    "Zojuist de boeken in goede orde ontvangen, dank u wel. De kwaliteit is prachtig, ik ben er erg blij mee. Compliment en vriendelijke groet"

  • Art H., Heerhugowaard, 05-05-2013:
    "Vriendelijk bedankt voor de goede verzorging van mijn bestelling. Het boek is onbeschadigd aangekomen."

  • Tonny L., Nuenen, 03-05-2013:
    "Ik heb de boekjes ontvangen. Ze zien er prima uit, Jeugd sentiment."

  • Hélène D., Leiderdorp, 25-04-2013:
    "Bedankt! Vandaag de boeken ontvangen. Toen ik het bedrag had overgemaakt, dacht ik nog even, gaat dit wel goed. Maar ik weet nu zeker, als ik weer eens een boek zoek, dat ik weer bij jullie terug kom. Bedankt voor de goede afhandeling."

  • Adrie H., Bitgum, 27-03-2013:
    "Bestelling hedenmorgen in goede orde ontvangen, waarvoor dank."

  • Lucy de K., Batenburg, 17-03-2013:
    "Zaterdag al mijn bestelling ontvangen! Boek ziet er uit als nieuw. Ik ben zeer tevreden over de snelle ontvangst en de goede gang van zaken."

  • Geert J., Antwerpen, België, 25-02-2013:
    "Ik kan u meedelen dat het boek in goede staat toegekomen is! Hartelijk dank!"

  • Marijke H., Rotterdam, 24-02-2013:
    "Bij dezen laat ik u weten dat de bestelling in goede orde is aangekomen. Ook over de conditie van het boek ben ik zeer tevreden."

  • Mia van T., 09-02-2013:
    "Hartelijke dank voor de snelle en goede service."

  • Klaske B., Heerenveen, 22-12-2012:
    "Ik heb de boeken ontvangen. Nog heel hartelijk bedankt en fijne feestdagen!"

  • Nico B., Deurne, België, 10-12-2012:
    "Ik heb vandaag het boek goed ontvangen. Bedankt."

  • Ron R., Aduard, 01-11-2012:
    "Bestelling in goede orde ontvangen. Met vriendelijke groet en dank."

  • Geert v/d G., Hoogeveen, 26-10-2012:
    "Vandaag gearriveerd in goede staat. Hartelijk dank."

  • A. van O., IJsselstein, 26-10-2012:
    "Het boek is in goede staat ontvangen. Bedankt voor de goede en snelle service."

  • Jurgen F., Almelo, 18-10-2012:
    "Het boekje is binnen. Bedankt."

  • Sarah M., Amsterdam, 07-10-2012:
    "Hartelijk dank. Leve de online boekhandel!"

  • Kees V., Barneveld, 06-10-2012:
    "Dank voor de respectvolle afhandeling."

  • A.L. B., IJhorst, 03-10-2012:
    "De boeken zijn gearriveerd. Dank u wel."

  • Karin J., Antwerpen, België, 27-09-2012:
    "Onze school bestelde het 'Woordenboek der oudheid deel 1' bij u. Wij hebben dit boek in goede staat ontvangen, waarvoor dank!"

  • Rob van R., Chaam, 11-09-2012:
    "Vandaag ontvangen bedankt voor de snelle service."

  • G. K., Den Haag, 20-08-2012:
    "Ik heb het bestelde boekje ontvangen. Bedankt voor de vlotte afwerking."

  • Jeanette v/d L., Nootdorp, 29-07-2012:
    "Boek netjes en snel ontvangen. Ik zal er melding van maken op o.a. twitter en op het forum van mijn website."

  • Theo J., Schiedam, 15-08-2012:
    "Boek ontvangen in zeer goede staat; als nieuw. Zorgvuldig verpakt. Voor herhaling vatbaar."

  • Marzia G., Italië, 16-06-2012:
    "Perfect shipping and book!!! Thank you so much!"

  • Maria M., Italië, 22-05-2012:
    "I don't know how to send you a very positive feedback so I'll send you this email instead. The books have just arrived perfectly packed and in perfect condition. Thank you very much, kind regards"

  • Anita S., België, 30-04-2012:
    "Vandaag de boeken ontvangen, bedankt. De doos was kapot aan ene kant maar er mankeerde niets aan de boeken. Ben zeer tevreden over de service. Zeker voor herhaling vatbaar."

  • Silvia L., Tilburg, 03-04-2012:
    "Via deze weg wil ik laten weten dat ik het boek in goede staat ontvangen heb. Bedankt en wie weet tot ziens. "

  • Mieke M., Zwevegem, België, 13-02-2012:
    "Hartelijk dank voor uw spoedige reactie. We hebben het boek deze morgen ontvangen. "

  • Anne-Marie R., 01-02-2012:
    "Gisteren heb ik het door mij zondag bestelde boek ontvangen. Ik wil u hierbij laten weten bijzonder tevreden te zijn over de kwaliteit van het geleverde boek, de snelheid van opsturen en de degelijke wijze van verpakken. Mijn complimenten!! Graag zal ik, indien het zich in de toekomst weer voordoet, weer van uw diensten gebruik maken. "

  • Mark van O., 24-01-2012:
    "Bedankt voor de goede service. Het boek is voor mijn moeder en ze is er erg blij mee. "

  • Jeroen P.T., Amsterdam, 27-10-2011:
    "Zojuist heb ik beide titels per post ontvangen. Hartelijk dank voor de uitstekende service! "

  • Michel van G., Zwijndrecht, 25-10-2011:
    "...is in goede orde ontvangen. Mijn dank!"

  • Jannes S., Meppel, 25-10-2011:
    "Het boek in goede staat ontvangen. Hartelijke dank voor de zorgvuldige verpakking. "

  • Han V., Linne, 23-08-2011:
    "Dank voor de snelle levering. Vandaag de bestelling in goede orde mogen ontvangen. Geen klachten. Ik zou zeggen, bijna perfect. Tot weder contact!"

  • Herman van K., 16-08-2011:
    "Hiermede bericht ik U dat ik het boek Arc de Triomphe vanmiddag heb ontvangen! Waarvoor mijn hartelijke dank en daarbij aan toevoegend de fantastische wijze waarop U het ingepakt en verzonden heeft! Bovendien is het ook nog eens een heel mooi exemplaar en haast niet te geloven dat het ‘n 2e hands boek betreft! U kunt er van verzekerd zijn dat ik in de toekomst nog wat vaker op Uw website zal kijken of er nog iets van mijn gading aanwezig is en U ook aanbevelen bij mijn fam.en vrienden! "

  • H.G., 11-08-2011:
    "Zeer bedankt, team Boeken Website, en graag tot de volgende keer. "

  • Annemarie B., Amstelveen, 09-08-2011:
    "Vandaag is het boekje 'Dood op de thuisreis' aangekomen. Dank voor de service."

  • Mia van D., Den Haag, 05-07-2011:
    "Heel veel dank voor snelle toezending! Boekje net ontvangen."

  • Ivo & Lucrèce, Ieper-België, 27-06-2011:
    "De boekjes zijn vanmorgen goed aangekomen, waarvoor dank."

  • Wim W., Boechout-België, 25-06-2011:
    "Hiermee wil ik nog even laten weten de de boeken in goede staat zijn toegekomen. Dank voor de vlotte afhandeling van de zaak. "

  • Annemarie B., Amstelveen, 17-06-2011:
    "Zaal 16 is zojuist binnengekomen. De post heeft zijn werk goed gedaan! Hartelijk dank voor de snelle service en tot een volgende bestelling."

  • Ivo & Lucrèce, Ieper-België, 14-06-2011:
    "De boekjes zijn vanmorgen goed en wel aangekomen, waarvoor dank. Alles prima... En misschien tot een volgende."

  • Mia H., Geleen, 09-06-2011:
    "Het boekje is inmiddels aangekomen. Dank voor de snelle service."

  • Ria van O., Soest, 20-05-2011:
    "Dank u zeer. Fijn, vandaag, vrijdagochtend ruim op tijd ontvangen!"

  • Janet van 't H., Kampen, 13-05-2011:
    "Donderdag 12 mei is de bestelling in goede toestand aangekomen. Hartelijk dank voor de snelle verwerking."

  • V.T., 09-05-2011:
    "Allereerst een compliment voor jullie site, goed en duidelijk en aan de prijzen kan ik ook zien dat jullie echt meer voor de liefhebbers en verzamelaars zijn. Mooi initatief!"

  • Annemarie B., Amstelveen, 04-05-2011:
    "Dank u voor de snelle afhandeling van zaken! Ik heb de boekjes gisteren in goede staat ontvangen!"

  • Carma v/d Z., Harlingen, 04-05-2011:
    "Vanmiddag Uw boeken in goede staat ontvangen. Hartelijk bedankt."

  • Marja N., Helenaveen, 01-03-2011:
    "Boek prima ontvangen, bedankt."

  • Henk en Susanne de R., De Koog-Texel, 19-02-2011:
    "Boekje ontvangen. Informatie, afhandeling, verpakking allemaal voortreffelijk! Boekje is ook leuk."

  • Gerard E., Terneuzen, 14-02-2011:
    "Onder dankzegging voor uw medewerking bevestig ik de goede ontvangst van de boeken."

  • Gerard E., Terneuzen, 08-02-2011:
    "Mijn complimenten voor uw website: overzichtelijk, functioneel. Ook de opbouw/lay-out oogt prettig. Zeer bij toeval kwam ik op uw website terecht, U zou mijns inziens 'het publiek' een groot plezier doen, wanneer uw site meer onder mensen bekend zou worden."

  • Peter W., 07-02-2011:
    "Een indrukwekkende site: goed overzichtelijk en heel breed aanbod. Mijn complimenten!"

  • Anna V., Lelystad, 30-01-2011:
    "Hiermede bericht ik u dat mijn bestelling in binnengekomen, bedankt voor de snelle verzending."

  • Inge van den B., Schoonrewoerd, 26-01-2011:
    "Vanmorgen heb ik mijn bestelde boeken binnengekregen. Complimenten voor de goede verpakking. Het zijn toch al wat oudere boeken en ze zijn helemaal goed aangekomen! Ik ben ontzettend blij met deze juweeltjes, het zijn toch boeken die schaars verkrijgbaar zijn! Ik ga jullie website zeker bij verschillende mensen promoten! "

  • Ria van R., Dordrecht, 23-01-2011:
    "Het boek is aangekomen, ik ben er heel blij mee, dus hierbij mijn hartelijke dank voor de snelle service."

  • Bas L., Almere, 05-01-2011:
    "De boeken vandaag in goede orde ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle verzending!"

  • Laura K., Winkel, 28-12-2010:
    "Ik heb de boekjes in prima staat ontvangen, bedankt hiervoor."

  • Ellie van S., Amsterdam, 25-11-2010:
    "Ik heb het boek in goede orde ontvangen. Dank voor al uw service!"