BoekenWebsite.nl klantbeoordeling

9.1 / 10
Op basis van 1016 beoordelingen via Kiyoh sinds 09-2015.

Zie het totale overzicht van reviews op Kiyoh: www.kiyoh.com/reviews/1048251/boekenwebsite_nl

Hieronder staan de laatste 50 beoordelingen vermeld:

Review van BJ - 2021-10-12

Eindhoven
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Alles is duidelijk, wordt goed gecommuniceerd en bestellimng wordt snel verwerkt.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ineke - 2021-10-07

Amersfoort
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Levering, contact verliep goed. Goed ingepakt en op tijd geleverd. Kritische noot: het boek werd als nieuw verkocht, maar zag er niet geheel zo uit. Misschien wel nieuw, maar het had wel heel erg lang in de kast gelegen. Zichtbaar ouderdomsverschijnselen, mn. verkleuring. Had dus wat mij betreft niet als nieuw verkocht mogen worden.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Sandy - 2021-10-02

Almere
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik had al een mail gestuurd over de gang van de samenwerking. Mijn mail…… Hallo John, Bij deze wilde ik je bedanken voor het verkopen en snel versturen van het boek. Mvg, Sandy

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Walter - 2021-09-12

Breda
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Correct afgehandeld, boek in prima conditie, binnen een dag afgeleverd. Prima adres om zaken mee te doen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ad - 2021-09-01

Houten
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    op tijd bezorgt en goede staat

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Willem - 2021-08-19

Wormerveer
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zowel bij de bestelling, de betaling als de toezending ging alles prima. Perfect geregeld dus.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Andrea Hendriks - 2021-08-15

Breda
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle levering, keurig verpakt gave en mooie uitvoering.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van C. - 2021-08-01

Zwolle
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Bestelling zorgvuldig en vlot afgehandeld. Boek zag er goed uit, zoals in de beschrijving stond.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Erwin - 2021-08-01

Veenendaal
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle levering, prachtig boek.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van L. - 2021-07-31

Zeeland
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik vond het boek dat ik wilde, het boek werd snel opgestuurd en ik kon gemakkelijk direct en online betalen. Het boek is in goede staat. Ik ben zeer tevreden.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Thécla - 2021-07-31

OOSTKNOLLENDAM
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Met de titel "Uitstekende dienstverlening" is alles gezegd: helemaal niets op aan te merken!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marina - 2021-07-27

Berg en Dal
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Goed en klein verpakt, boek kan dan door brievenbus

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Lalita - 2021-07-24

Heerhugowaard
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Heb opnieuw een bestelling geplaatst BoekenWebsite en opnieuw fantasties afgehandeld. Is zeker niet de laatste bestelling.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ruud de Dijcker - 2021-07-17

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Gewoon patsboem een snelle ,correcte levering .

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Anita - 2021-07-17

Geldrop
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik ben blij dat ik alsnog aan dit boek kon komen. Goede site met veel boeken die soms nergens meer te verkrijgen zijn. Snelle service en nette levering. Dik tevreden!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Cees - 2021-06-29

Hendrik ido Ambacht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle bezorging en zeer goed verpakt Boek in uitstekende conditie

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Alexander - 2021-06-29

Heerenveen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Overzichtelijke website en duidelijke info. Snel verstuurd en geleverd.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Alied - 2021-06-24

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    snelle service en goede afwikkeling

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Douwe - 2021-06-20

De Westereen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Verkeerde boek gestuurd, wel recht gezet maar de afgesproken verzendkosten niet overgemaakt, D.Elzinga Westein 59 9271JB De Westereen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van marjan - 2021-06-17

nijmegen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    mij ervaring met deze website was erg leuk vooral door dat ik brede interesse heb voor veel verschillende onderwerpen. zag ik veel boeken die ik erg interessant vond. Ik raad iedereen deze website aan als je bepaalde boeken zoekt die je misschien nergens anders kan kopen.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Jan - 2021-06-14

Dordrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Klantvriendelijk. Kortom zeer goede ervaring.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ucu J. - 2021-06-14

Groningen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Ik heb míjn bestelling in goede orde ontvangen, maar ik kreeg eerst een mailtje dat mijn bestelling verstuurd was en ik het kon volgen en op hetzelfde moment kreeg ik mijn bestelling door de brievenbus?!?!?!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Natascha - 2021-06-12

Brunssum
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Bij jullie een boek gevonden dat blijkbaar in de veteranen wereld heel zeldzaam is , heb mijn man er super blij mee gemaakt en zullen zeker nog meer bestellen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Henk - 2021-06-01

Hattem
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Overzichtelijke site. Bestelling geplaatst en betaald. Boek is snel geleverd.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Johan - 2021-05-30

HOOGVLIET ROTTERDAM
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Goede communicatie

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Cees - 2021-05-19

Oldebroek
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Per abuis is een aankoopbedrag 2x overgemaakt naar Boekenwebsite.nl. Aan mijn verzoek om eenmaal het bedrag terug te storten wordt niet voldaan en men reageert ook niet op mijn verzoek.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van C.E. Soetekouw - 2021-05-06

Houten
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel geleverd, goed verpakt, boek in uitstekende staat.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Jean - 2021-05-04

Brugge
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Puik!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ton - 2021-04-24

Waalwijk
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zinvol om boeken op deze manier een tweede leven te geven

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Paulus - 2021-04-21

Exloo
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Perfectie

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van nel boor - 2021-04-20

st willebrord
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Of het aan TNT ligt of niet feit is dat wij wel betaald hebben maar er nog niets geleverd is.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Elisabeth - 2021-04-14

Zutphen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Het boekje was als kado bedoeld.Het zag er niet best meer uit,de prijs was daarvoor verl te hoog.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van F. van Dijk - 2021-04-07

Petten
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle reactie van de betreffende boekwinkel, goed verpakt en snel in huis.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Diny - 2021-04-07

Deurne
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Netjes en goed verpakt levering zoals beloofd.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Roger - 2021-04-03

Schoonaarde
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Top.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Henk - 2021-03-21

Ridderkerk
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zocht al enige tijd een boek.maar gad weinig geluk. Toen plots het boek beschikbaar was. Gelijk gekocht en het is werkelijk als nieuw, dat voor een boek uit 1989. Zelfs de floppy zat er nog bij zonder schade.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Franka - 2021-03-20

Helmond
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Leuke site's makkelijk te vinden en een reuze keuze aan boeken. Mooie boeken en leuke prijsje.Geweldig.Kom er zeker op terug.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Hans Valk - 2021-03-17

zaandam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    als boven

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van m. - 2021-03-16

r.
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Er valt niet veel te vertellen, ik bestelde en twee dagen later was het boek geleverd. Snel en efficiënt. Geweldig dus.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Jessica - 2021-03-12

Alkmaar
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Boekenoverzicht wat onoverzichtelijk, door smalle kolommen. Verder prima.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Theo - 2021-03-07

Ewijk
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle bezorging, prachtig boek!

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marco Brouwer - 2021-03-06

Emmeloord
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Zie boven.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Tamara - 2021-03-04

Arnhem
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Prima. Geen klachten

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van reonita - 2021-02-28

hengelo o
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    snelle levering, en ik had nog persoonlijk contact op genomen via de telefoon omdat ik zeker wou weten of alles goed was gegaan en of het boek nog voorradig was, zelfs dat was zeer prima, een hele vriendelijke man stond mij te woord, ga zeker daar weer bestellingen doen, en bij anderen aanbevelen

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Marijke - 2021-02-28

Amstelveen
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle levering, boek in zeer goede conditie, zoals beloofd.

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Anita - 2021-02-26

Sliedrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snel geleverd

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van S - 2021-02-24

Amsterdam
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Snelle levering

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Guus - 2021-02-20

Overijssel
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Vlotte bezorging en goede beschermende verpakking

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Tine - 2021-02-18

Utrecht
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Helemaal goed

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review van Ben - 2021-02-17

Genk
Ik beveel dit bedrijf aan
  • Pluspunten:
    Top

    Verbeterpunten:
    Ik kan geen verbeterpunten noemen


Een greep uit de vele spontane e-mail reacties van bestellers bij BoekenWebsite.nl:

  • Thilo K., Langerwehe (Duitsland), 15-02-2017:
    "besten Dank, das Buch ist schon angekommen. Super Service. Ihnen alles Gute und bis zum nächsten Mal!"
  • Dik W., Oegstgeest, 29-08-2015:
    "dank voor de snelle toezending van de fraaie boek!"
  • Adri P., Bilthoven, 29-04-2015:
    "Zojuist werd het pakje met daarin beide boeken door de postbode bezorgd. De boeken zijn in uitstekende staat en waren goed verpakt. Dank voor de goede service."
  • Rob S., Wijchen, 22-04-2015:
    "Ik heb het boek vandaag ontvangen, waar voor dank. Ben er erg blij mee, en het boek ziet er inderdaad erg netjes uit."
  • Marleen C., Turnhout, België, 05-02-2015:
    "Wat een snelle sevice dank u wel hoor heerlijk"
  • Karel A., Deinze, België, 29-01-2015:
    "Alles perfect aangekomen. Bedankt voor de moeite die jullie hebben getroost. Puike naservice."
  • Karl B., Otterlo, 29-01-2015:
    "Het boekwerk is in goede orde gearriveerd."
  • Martine B., , 23-01-2015:
    "Dank je wel voor het mooie door mijn oma geillustreerde boekje;)"
  • Geert ten H., Uithuizen, 13-01-2015:
    "Beide boekjes werden vandaag bezorgd. Hartelijk dank."
  • Hans R., Winkel, 06-01-2015:
    "Het boek is vanavond, goed verpakt ontvangen en ziet er goed Uit. Hartelijk dank."
  • Frank de W., Gieten, 08-12-2014:
    "Het boek is vandaag in goede orde bij mij afgeleverd. Mijn dank."
  • Colberte de W., Steenokkerzeel, België, 13-11-2014:
    "Boek gisterenavond ontvangen. Ziet er prima uit en snelle service. Bedankt"
  • Trees G., Zwolle, 02-11-2014:
    "Dank voor de snelle verzending. Kan er mee aan de slag voor de sint."
  • Jacs W., Oldeberkoop, 22-10-2014:
    "even een berichtje dat het boek goed is aangekomen en precies is wat ik zocht."
  • Teatske de V., Wageningen, 27-08-2014:
    "Het boek is er! Keurig verpakt en heel net exemplaar. Ook al ben ik een Fries, ik kan het West-Fries goed lezen. Ik ben dus een zeer tevreden klant."
  • Hans L., Blerick, 25-07-2014:
    "Ik mocht mijn bestelling bij U inmiddels in goede orde ontvangen. Nog hartelijk dank voor de accurate en snelle afhandeling. Wellicht tot bij een volgende gelegenheid."
  • Bianca T., Schiedam, 10-07-2014:
    "Ik wil even laten weten dat de zending vandaag in goede orde is ontvangen. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en dekwaliteit van de boekjes, ik zal zeker vaker gaan bestellen bij u."
  • Luc F., Langdorp, België, 10-06-2014:
    "Het boek is vandaag in perfecte staat gearriveerd. Hartelijk bedankt , en tot een volgende keer ."
  • Dieter D., Vilvoorde, België, 15-05-2014:
    "De boeken zijn vandaag toegekomen. Bedankt voor de vlotte service!"
  • B.J. P., Rotterdam, 23-04-2014:
    "Het boek is gisteren reeds betaald door mijn dochter , en tot mijn genoegen ontving ik het vanmiddag al; lof voor de spoedige levering."
  • Jean-Paul C., België, 11-03-2014:
    "De bestelling is zeer vlug en efficiënt geleverd. Amper anderhalve dag later na betaling was mijn pakket geleverd aan huis. De boeken waren degelijk verpakt en in zeer goede staat geleverd. Bedankt en in vertrouwen kan ik misschien nog een bestelling doen."
  • Ineke van A., Tiel, 30-11-2013:
    "Boek in goede orde ontvangen. Blij mee."

  • Dirk B., Bussum, 28-10-2013:
    "Boek is in goede staat ontvangen. Mijn dank"

  • Arno W., Bussum, 14-10-2013:
    "Dank voor de snelle service, super!"

  • Antoinette K., Makkinga, 26-09-2013:
    "Heb de boeken zojuist ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle bezorging."

  • Han de M., Zevenaar, 10-09-2013:
    "De twee bestelde nummers van Spiegel Historiael ontving ik vandaag in goede orde. Mijn dank voor de correcte afwikkeling."

  • Wilma T., Duffe, België, 18-07-2013:
    "rond het middaguur geleverd! Hartelijk dank voor uw snelle en goede service!"

  • Geert B., Enschede, 05-07-2013:
    "Hartelijk dank voor het goed en snel versturen. Ik had het boek vandaag al in huis."

  • Hans L., Pijacker, 09-06-2013:
    "Gistereochtend uw zending ontvangen, snel en goed verzorgd. Hartelijk dank."

  • Marjolein S., Bussum, 22-05-2013:
    "Zojuist de boeken in goede orde ontvangen, dank u wel. De kwaliteit is prachtig, ik ben er erg blij mee. Compliment en vriendelijke groet"

  • Art H., Heerhugowaard, 05-05-2013:
    "Vriendelijk bedankt voor de goede verzorging van mijn bestelling. Het boek is onbeschadigd aangekomen."

  • Tonny L., Nuenen, 03-05-2013:
    "Ik heb de boekjes ontvangen. Ze zien er prima uit, Jeugd sentiment."

  • Hélène D., Leiderdorp, 25-04-2013:
    "Bedankt! Vandaag de boeken ontvangen. Toen ik het bedrag had overgemaakt, dacht ik nog even, gaat dit wel goed. Maar ik weet nu zeker, als ik weer eens een boek zoek, dat ik weer bij jullie terug kom. Bedankt voor de goede afhandeling."

  • Adrie H., Bitgum, 27-03-2013:
    "Bestelling hedenmorgen in goede orde ontvangen, waarvoor dank."

  • Lucy de K., Batenburg, 17-03-2013:
    "Zaterdag al mijn bestelling ontvangen! Boek ziet er uit als nieuw. Ik ben zeer tevreden over de snelle ontvangst en de goede gang van zaken."

  • Geert J., Antwerpen, België, 25-02-2013:
    "Ik kan u meedelen dat het boek in goede staat toegekomen is! Hartelijk dank!"

  • Marijke H., Rotterdam, 24-02-2013:
    "Bij dezen laat ik u weten dat de bestelling in goede orde is aangekomen. Ook over de conditie van het boek ben ik zeer tevreden."

  • Mia van T., 09-02-2013:
    "Hartelijke dank voor de snelle en goede service."

  • Klaske B., Heerenveen, 22-12-2012:
    "Ik heb de boeken ontvangen. Nog heel hartelijk bedankt en fijne feestdagen!"

  • Nico B., Deurne, België, 10-12-2012:
    "Ik heb vandaag het boek goed ontvangen. Bedankt."

  • Ron R., Aduard, 01-11-2012:
    "Bestelling in goede orde ontvangen. Met vriendelijke groet en dank."

  • Geert v/d G., Hoogeveen, 26-10-2012:
    "Vandaag gearriveerd in goede staat. Hartelijk dank."

  • A. van O., IJsselstein, 26-10-2012:
    "Het boek is in goede staat ontvangen. Bedankt voor de goede en snelle service."

  • Jurgen F., Almelo, 18-10-2012:
    "Het boekje is binnen. Bedankt."

  • Sarah M., Amsterdam, 07-10-2012:
    "Hartelijk dank. Leve de online boekhandel!"

  • Kees V., Barneveld, 06-10-2012:
    "Dank voor de respectvolle afhandeling."

  • A.L. B., IJhorst, 03-10-2012:
    "De boeken zijn gearriveerd. Dank u wel."

  • Karin J., Antwerpen, België, 27-09-2012:
    "Onze school bestelde het 'Woordenboek der oudheid deel 1' bij u. Wij hebben dit boek in goede staat ontvangen, waarvoor dank!"

  • Rob van R., Chaam, 11-09-2012:
    "Vandaag ontvangen bedankt voor de snelle service."

  • G. K., Den Haag, 20-08-2012:
    "Ik heb het bestelde boekje ontvangen. Bedankt voor de vlotte afwerking."

  • Jeanette v/d L., Nootdorp, 29-07-2012:
    "Boek netjes en snel ontvangen. Ik zal er melding van maken op o.a. twitter en op het forum van mijn website."

  • Theo J., Schiedam, 15-08-2012:
    "Boek ontvangen in zeer goede staat; als nieuw. Zorgvuldig verpakt. Voor herhaling vatbaar."

  • Marzia G., Italië, 16-06-2012:
    "Perfect shipping and book!!! Thank you so much!"

  • Maria M., Italië, 22-05-2012:
    "I don't know how to send you a very positive feedback so I'll send you this email instead. The books have just arrived perfectly packed and in perfect condition. Thank you very much, kind regards"

  • Anita S., België, 30-04-2012:
    "Vandaag de boeken ontvangen, bedankt. De doos was kapot aan ene kant maar er mankeerde niets aan de boeken. Ben zeer tevreden over de service. Zeker voor herhaling vatbaar."

  • Silvia L., Tilburg, 03-04-2012:
    "Via deze weg wil ik laten weten dat ik het boek in goede staat ontvangen heb. Bedankt en wie weet tot ziens. "

  • Mieke M., Zwevegem, België, 13-02-2012:
    "Hartelijk dank voor uw spoedige reactie. We hebben het boek deze morgen ontvangen. "

  • Anne-Marie R., 01-02-2012:
    "Gisteren heb ik het door mij zondag bestelde boek ontvangen. Ik wil u hierbij laten weten bijzonder tevreden te zijn over de kwaliteit van het geleverde boek, de snelheid van opsturen en de degelijke wijze van verpakken. Mijn complimenten!! Graag zal ik, indien het zich in de toekomst weer voordoet, weer van uw diensten gebruik maken. "

  • Mark van O., 24-01-2012:
    "Bedankt voor de goede service. Het boek is voor mijn moeder en ze is er erg blij mee. "

  • Jeroen P.T., Amsterdam, 27-10-2011:
    "Zojuist heb ik beide titels per post ontvangen. Hartelijk dank voor de uitstekende service! "

  • Michel van G., Zwijndrecht, 25-10-2011:
    "...is in goede orde ontvangen. Mijn dank!"

  • Jannes S., Meppel, 25-10-2011:
    "Het boek in goede staat ontvangen. Hartelijke dank voor de zorgvuldige verpakking. "

  • Han V., Linne, 23-08-2011:
    "Dank voor de snelle levering. Vandaag de bestelling in goede orde mogen ontvangen. Geen klachten. Ik zou zeggen, bijna perfect. Tot weder contact!"

  • Herman van K., 16-08-2011:
    "Hiermede bericht ik U dat ik het boek Arc de Triomphe vanmiddag heb ontvangen! Waarvoor mijn hartelijke dank en daarbij aan toevoegend de fantastische wijze waarop U het ingepakt en verzonden heeft! Bovendien is het ook nog eens een heel mooi exemplaar en haast niet te geloven dat het ‘n 2e hands boek betreft! U kunt er van verzekerd zijn dat ik in de toekomst nog wat vaker op Uw website zal kijken of er nog iets van mijn gading aanwezig is en U ook aanbevelen bij mijn fam.en vrienden! "

  • H.G., 11-08-2011:
    "Zeer bedankt, team Boeken Website, en graag tot de volgende keer. "

  • Annemarie B., Amstelveen, 09-08-2011:
    "Vandaag is het boekje 'Dood op de thuisreis' aangekomen. Dank voor de service."

  • Mia van D., Den Haag, 05-07-2011:
    "Heel veel dank voor snelle toezending! Boekje net ontvangen."

  • Ivo & Lucrèce, Ieper-België, 27-06-2011:
    "De boekjes zijn vanmorgen goed aangekomen, waarvoor dank."

  • Wim W., Boechout-België, 25-06-2011:
    "Hiermee wil ik nog even laten weten de de boeken in goede staat zijn toegekomen. Dank voor de vlotte afhandeling van de zaak. "

  • Annemarie B., Amstelveen, 17-06-2011:
    "Zaal 16 is zojuist binnengekomen. De post heeft zijn werk goed gedaan! Hartelijk dank voor de snelle service en tot een volgende bestelling."

  • Ivo & Lucrèce, Ieper-België, 14-06-2011:
    "De boekjes zijn vanmorgen goed en wel aangekomen, waarvoor dank. Alles prima... En misschien tot een volgende."

  • Mia H., Geleen, 09-06-2011:
    "Het boekje is inmiddels aangekomen. Dank voor de snelle service."

  • Ria van O., Soest, 20-05-2011:
    "Dank u zeer. Fijn, vandaag, vrijdagochtend ruim op tijd ontvangen!"

  • Janet van 't H., Kampen, 13-05-2011:
    "Donderdag 12 mei is de bestelling in goede toestand aangekomen. Hartelijk dank voor de snelle verwerking."

  • V.T., 09-05-2011:
    "Allereerst een compliment voor jullie site, goed en duidelijk en aan de prijzen kan ik ook zien dat jullie echt meer voor de liefhebbers en verzamelaars zijn. Mooi initatief!"

  • Annemarie B., Amstelveen, 04-05-2011:
    "Dank u voor de snelle afhandeling van zaken! Ik heb de boekjes gisteren in goede staat ontvangen!"

  • Carma v/d Z., Harlingen, 04-05-2011:
    "Vanmiddag Uw boeken in goede staat ontvangen. Hartelijk bedankt."

  • Marja N., Helenaveen, 01-03-2011:
    "Boek prima ontvangen, bedankt."

  • Henk en Susanne de R., De Koog-Texel, 19-02-2011:
    "Boekje ontvangen. Informatie, afhandeling, verpakking allemaal voortreffelijk! Boekje is ook leuk."

  • Gerard E., Terneuzen, 14-02-2011:
    "Onder dankzegging voor uw medewerking bevestig ik de goede ontvangst van de boeken."

  • Gerard E., Terneuzen, 08-02-2011:
    "Mijn complimenten voor uw website: overzichtelijk, functioneel. Ook de opbouw/lay-out oogt prettig. Zeer bij toeval kwam ik op uw website terecht, U zou mijns inziens 'het publiek' een groot plezier doen, wanneer uw site meer onder mensen bekend zou worden."

  • Peter W., 07-02-2011:
    "Een indrukwekkende site: goed overzichtelijk en heel breed aanbod. Mijn complimenten!"

  • Anna V., Lelystad, 30-01-2011:
    "Hiermede bericht ik u dat mijn bestelling in binnengekomen, bedankt voor de snelle verzending."

  • Inge van den B., Schoonrewoerd, 26-01-2011:
    "Vanmorgen heb ik mijn bestelde boeken binnengekregen. Complimenten voor de goede verpakking. Het zijn toch al wat oudere boeken en ze zijn helemaal goed aangekomen! Ik ben ontzettend blij met deze juweeltjes, het zijn toch boeken die schaars verkrijgbaar zijn! Ik ga jullie website zeker bij verschillende mensen promoten! "

  • Ria van R., Dordrecht, 23-01-2011:
    "Het boek is aangekomen, ik ben er heel blij mee, dus hierbij mijn hartelijke dank voor de snelle service."

  • Bas L., Almere, 05-01-2011:
    "De boeken vandaag in goede orde ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle verzending!"

  • Laura K., Winkel, 28-12-2010:
    "Ik heb de boekjes in prima staat ontvangen, bedankt hiervoor."

  • Ellie van S., Amsterdam, 25-11-2010:
    "Ik heb het boek in goede orde ontvangen. Dank voor al uw service!"