Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Criminal Minds, Moordprofiel, Collins Max Allan

Criminal Minds, Moordprofiel
Draai afbeelding

Criminal Minds, Moordprofiel

Uitgever
Bladzijden
240
ISBN13
9789045203287
Taal
Nederlands
Jaar
2012
Uitvoering
Paperback
Conditie
Beschrijving
 

Voor een kunstenaar kan moord de ultieme inspiratie zijn

Ze zijn lid van de Behavioral Analysis Unit, een team van FBI-experts dat de taak heeft om de gedachtegang van de meest verknipte criminelen te analyseren, én op hun acties te anticiperen voordat ze opnieuw toeslaan.

Het BAU-team wordt door collega's uit Chicago gevraagd hen te helpen bij het onderzoek naar een reeks bizarre moorden: een doodgeschoten stelletje in een geparkeerde auto, twee vrouwen die gewurgd zijn in een park, en het in staat van ontbinding verkerende lichaam van een jongeman dat in een plastic container gevonden wordt. Hoewel ze allemaal even gewelddadig als weerzinwekkend zijn, lijken de moorden niks met elkaar te maken te hebben - totdat teamlid David Rossi het verband ziet.


Inspecteur Rossi herkent elk afzonderlijk en afschrikwekkend tafereel, de moorden zijn geënt op de misdaden van drie van de beruchtste seriemoordenaars in het land: Son of Sam, Ted Bundy en Jeffrey Dahmer. Iemand gaat over tot angstaanjagende extremen in zijn bewondering voor beruchte misdaden, en omdat er zoveel seriemoordenaars zijn die ook nagebootst kunnen worden, vraagt Rossi zich af hoe ze een moordenaar kunnen ontmaskeren die zich schuilhoudt achter de profielen van andere moordenaars.

Moordprofiel is een superspannende thriller van Max Allan Collins, auteur van meerdere CSI-thrillers.

Aanvullende informatie

ReeksnaamCriminal Minds
HoofdtitelMoordprofiel
Ondertitelgebaseerd op de CBS televisieserie geschreven door Jeff Davis
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdNee
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum10-2012