Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

De vorm van slangen, Walters Minette

De vorm van slangen
Draai afbeelding

De vorm van slangen

Uitgever
Bladzijden
343
ISBN
9051084595
ISBN13
9789051084597
Taal
Nederlands
Jaar
2001
Uitvoering
Gebonden met linnen kaft en omslag
Prijs
€ 8,45
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Minette WALTERS
De vorm van slangen
Ruim twintig jaar geleden stierf in een keurige woonwijk van Londen een zwarte vrouw in een goot. Ze werd 'gekke Annie' genoemd en door haar buren met de nek aangekeken. De politie registreerde haar dood als verkeersongeluk en beschreef Annie als 'een vrouw die zelfs wanneer ze nuchter was, slechts een geringe grip op de werkelijkheid had'. Haar dood zou weinig opschudding veroorzaakt hebben, ware het niet dat de jonge mevrouw Ranelagh die haar vond blijft volhouden dat Annie is vermoord. Wat ook de waarheid is over Annie - of ze echt zo gek was als haar buren beweerden, of ze inderdaad ind een krot woond zoals de politie zei en katten mishandelde die op sterven na dood in haar huis gevonden warden - er moet in ieder geval ietsgebeurd zijn tussen Annie en mevrouw Ranelagh. Maar waarom is mevrouw Ranelagh er zo van overtuigd dat het moord was, terwijl er geen woord over Annies lippen kwam toen ze stierf? En wat is de reden dat mevrouw Ranelagh twintig jaar na dato nog steeds geobsedeerd op zoek is naar de waarheid omtrent Annies dood?
Minette Walters schreef een tintelende misdaadroman waarmee ze opnieuw bewijst datze als geen ander de beweegredenen en zwaktes van mensen kan oproepen.
Minette Walters ontving reeds diverse prijzen voor haar 'why-dunnits' waaronder de Golden Dagger Award. Diverse van haar boeken, waaronder Het ijshuis en De beeldhouwster, zijn succesvol verfilmd voor televisie.
De pers over Minette Walters:
'Ze staat aan de top van de hedendaagse misdaadschrijvers.' Val McDermid
'De grote kracht van Walters is dat ze telkens met een volslagen nieuw beok voor de dag komt.' de Volkskrant

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) boeken!
8.45

Aanvullende informatie

HoofdtitelWALTERS-VORM VAN SLANGEN
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdNee
ProductvormPaperback / softback