Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Brengers van de Dageraad, Marciniak Barbara

Brengers van de Dageraad
Draai afbeelding

Brengers van de Dageraad

Uitgever
Bladzijden
228
ISBN
9075636024
ISBN13
9789075636024
Taal
Nederlands
Jaar
1996
Uitvoering
Gebonden met harde kaft
Conditie
Beschrijving
 

Door channeling verkregen informatie over de aarde waarop als mens vermomde reptielachtige wezens de macht hebben.

Dit fascinerende boek is samengesteld uit materiaal dat Barbara Marciniak tijdens meer dan vierhonderd uren channeling ontving.

Brengers van de Dageraad maakt ons deelgenoot van de wijsheid van de Pleiadiërs, een groep verlichte wezens die naar de Aarde zijn gekomen om ons nu de sprong te helpen maken naar een nieuw stadium in onze evolutie. Ze geven ons het advies om onafhankelijk te worden van berichtgeving in kranten en op radio en TV, met elkaar samen te werken, en zinnetjes als "eigenlijk moet ik" en "ik zal proberen" uit ons woordenboek te schrappen. In dit boek vertellen de Pleiadiërs, dat we onze angsten kunnen overwinnen en dat de mens op Aarde oorspronkelijk een magnifiek wezen was, met twaalf DNA-strengen en twaalf chakra's. Ook leggen ze uit wie in werkelijkheid onze ‘Goden’ zijn.

Barbara Marciniak woont in North Carolina. Zij is intussen internationaal vermaard voor haar werk. Ze geeft cursussen en workshops en organiseert excursies naar spiritueel belangrijke centra in Peru, Mexico, Egypte, Griekenland, Australië en op Bali.

Aanvullende informatie

HoofdtitelBrengers van de dageraad
Ondertitellessen van de Pleiaden
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdNee
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum01-1996
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 15.80

Recensie

BedrijfsbronLezer
Datum20080711

Een boek voor iedereen die bezig is met de essentiele vragen van het leven en iedereen die bezig is zich voor te bereiden of in te lezen op de nieuwe dimensie. Dit is een boek dat je begint te lezen en niet meer loslaat. Ik heb het in een ruk uitgelezen.