Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Arctisch dagboek, Brandt Corstius Jelle

Arctisch dagboek
Draai afbeelding

Arctisch dagboek

Uitgever
Bladzijden
63
ISBN13
9789044627183
Taal
Nederlands
Jaar
2014
Uitvoering
Pocket paperback
Conditie
Prijs
€ 6,45
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

'Toen de cpnb mij vroeg om het Boekenweekessay te schrijven, met reizen als thema, moest ik meteen denken aan het dagboek dat ik ooit heb bijgehouden tijdens een cruise op de Witte Zee. Ik was aan boord om lezingen te geven. Normaal houd ik geen dagboeken bij, maar dit waren geen normale omstandigheden. Ik begon het dagboek tegen het einde van de reis. Ik was ernstig in de war en durfde mijn raamloze hut niet meer uit. Ik sta niet in voor de waarheid van dit document; zoals gezegd was ik in de war. En ik at nauwelijks, want om aan eten te komen moest ik mijn hut uit, en dat wilde ik niet. Dat het schip flink op en neer deinde, hielp ook niet mee. Ik heb besloten om het dagboek in al zijn rauwheid intact te laten.'

De aantekeningen op het schip vormen de basis voor Arctisch dagboek, het persoonlijke verslag van Jelle Brandt Corstius over reizen per cruiseschip en over zijn liefde voor Rusland. En over de ellende van bekend zijn, en de behoefte aan alleen zijn.

Jelle Brandt Corstius (1978) schreef onder meer Rusland voor gevorderden, en maakte voor de vpro de serie Van Moskou tot Magadan en De bergen achter Sotsji. Vorig jaar verscheen van zijn hand de Universele Reisgids voor Moeilijke Landen.

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) boeken!
6.45

Aanvullende informatie

HoofdtitelArctisch dagboek
Editie3
TaalNederlands
GeillustreerdNee
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum03-2014
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 2.50