Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Fen, North Freya

Fen
Draai afbeelding

Fen

Schrijver
Uitgever
Bladzijden
320
ISBN
9046121143
ISBN13
9789046121146
Taal
Nederlands
Jaar
2006
Uitgave
Uitvoering
Pocket paperback
Conditie
Prijs
€ 7,45
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Fen McCabe, 28, is eigenlijk maar op man verliefd geweest. Tot grote frustratie van haar twee zussen is het een 19de-eeuwse beeldhouwer, Julius Featherstone. Fen begint aan haar nieuwe baan bij Trust Art terwijl ze droomt van haar held en zijn onvindbare meesterstuk. Haar familie en vrienden dromen juist dat ze een levende, echte man ontmoet.
Matt Holden, bijna 30, is redacteur van het tijdschrift van Trust Art. Hij is net weer single, en heeft de opdracht van zijn huis-genoot Jake om het leven - en vrouwen - even niet zo serieus te nemen. Maar dan ontmoet Matt Fen.
James Caulfield, net geen 50, is tuinier in Derbyshire. Zijn financi zijn een puinhoop en hij is doorlopend bezig de avances van diverse vrouwen te ontlopen. Om zijn financi situatie te verbeteren, zal hij de kleine Featherstones die hij bezit, moeten verkopen. En wie kan hem beter adviseren dan Fen?
Fen wordt heen en weer geslingerd tussen het opwindende Londen en de kalme schoonheid van Derbyshire, tussen Matt en James. Is het mogelijk om tegelijk op twee heel verschillende mannen te vallen?
Over de andere boeken van Freya North:
'Freya North schrijft origineel, pittig, t grappig en menselijk. Alsof je er een vriendin bij hebt.' Flair
'Passie, schuldgevoelens, jaloezie, liefde en seks, plus een hoop humor. Freya North doet het weer, alleen nog beter.' Express

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) boeken!
7.45

Aanvullende informatie

HoofdtitelFen
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdNee
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum06-2006
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 7.00