Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Leerboek psychiatrie, Hengeveld M.W. - Balkom A.J.L.M. van

Leerboek psychiatrie
Draai afbeelding

Leerboek psychiatrie

Bladzijden
642
ISBN
9058980766
ISBN13
9789058980762
Taal
Nederlands
Jaar
2006
Uitgave
1e druk
Uitvoering
Gebonden met harde kaft
Conditie
Zeer goed, kaft geplastificeerd
Prijs
€ 46,15
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Dit is een oude druk. Het boek is vervangen door een geheel herziene versie, met online leeromgeving (ISBN 9789058981615).

Dit leerboek is een product van samenwerking tussen de acht medische faculteiten in Nederland. Voor het eerst in meer dan een decennium verschijnt er een compleet Nederlandstalig overzichtswerk dat specifiek is geschreven voor het vak psychiatrie in de artsopleiding. In vier delen - psychiatrische ziekteleer, psychiatrische ziektebeelden, speciële psychiatrie en maatschappelijke aspecten - behandelt het leerboek consequent alle stof.
Hoewel bedoeld voor het onderwijs in de psychiatrie aan studenten geneeskunde, is het boek ook bruikbaar voor de opleiding en bij- en nascholing van andere beroepsgroepen, zoals psychiaters, huisartsen, verpleeghuisartsen, revalidatieartsen en alle psychiatrisch geïnteresseerde medisch specialisten, alsook voor GZ-psychologen, klinisch psychologen, psychotherapeuten en psychiatrisch verpleegkundigen.
Aan het Leerboek psychiatrie werkten maar liefst 55 auteurs mee. De redactie wordt gevormd door prof.dr. M.W. Hengeveld, hoogleraar psychiatrie aan het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam en prof.dr. A.J.L.M. van Balkom, hoogleraar psychiatrie aan het VU Medisch Centrum te Amsterdam.
Het boek vormt een tweeluik met Probleemgeoriënteerd denken in de psychiatrie, onder dezelfde redactie.
Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) artikelen!
46.15

Aanvullende informatie

HoofdtitelLeerboek psychiatrie
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdJa
ProductvormHardback
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 52.00