Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Hu.Man Holidays, Boersma ea.

Hu.Man Holidays
Draai afbeelding

Hu.Man Holidays

Schrijver
Bladzijden
243
ISBN13
9789078416029
Taal
Nederlands
Jaar
2007
Uitvoering
Paperback
Conditie
Nieuwstaat incl. CD-rom
Prijs
€ 6,55
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Vakantie DoeBoek

HU.MAN HOLIDAYS #5
Het vijfde achtereenvolgende deel in de succesvolle reeks Hu.man Holidays VakantieDoeBoeken van modeontwerper Hans Ubbink. Een vakantieboek vol verhalen, reistips, foto's, puzzels en recepten, voor op het strand, in de auto, in de tuin, op de camping, in de trein, aan het zwembad of thuis op de bank als het regent. Een nieuw ouderwets boek vol plaatjes, tips, spelletjes en verhalen. Nieuw omdat de tips, verhalen en foto's van deze tijd zijn. Ouderwets omdat het zo onthaast en leuk is. Met als bijlage ook nog je eigen VakantieDagBoek! Het VakantieDoeBoek gaat om dingen die niet hoeven, om het doen van dingen waar je spontaan zin in hebt, om het ont-moeten. En als extraatje voor de gulzige lezer biedt dit boek een velletje smakelijk eetpapier!
Bijdrage van o.a Martin Bril, Pirn Westerweel, Bart Chabot, Clemens Rikken, Kommer Hakkenbrak, Thijs Heslenveld, Cindy Hoetmer, K. Schippers, Fabian Takx, Bas Haring en Michiel Borstlap.
Een reactie van een enthousiaste lezer op de vorige editie: "Wonderbaarlijk: papier, letters, spellen, illustraties, verhalen, fotografie en de boekdrukkunst kunnen nooit bedacht zijn om ze samen te voegen tot dit geweldig zooitje ongeregeld. Dit heet een VakantieDoeBoek te zijn, maar er is werkelijk geen touw aan vast te knopen. Als je even denkt houvast te hebben aan een pagina, word je onmiddellijk weer tot de orde geroepen door de volgende, Wat houvast?! Het Hu.man Holidays VakantieDoeBoek is als het leven zelf: onvoorspelbaar, vreugdevol, ongeregeld, mooi, onpeilbaar, wankel, lachwekkend, alles. Bedankt! Ik heb het met veel genoegen en plezier gelezen en gebruikt. Ik kan niet wachten tot de volgende.."

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) artikelen!
6.55

Aanvullende informatie

HoofdtitelHu.Man Holidays Vakantie Doe Boek
Deeltitel5
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdJa
ProductvormHardback
Publicatiedatum05-2007
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 18.95