Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Zeeland, Kerst Marja - Verver Pim

Zeeland
Draai afbeelding

Zeeland

Uitgever
Bladzijden
142
ISBN
9018023140
ISBN13
9789018023140
Taal
Nederlands
Jaar
2006
Uitgave
Reisgids
Uitvoering
Zakboekje paperback
Conditie
Nieuwstaat
Beschrijving
 

Met uitklapkaart

Reisgids Zeeland begint met een korte beschrijving van de provincie, een lijstje met 10 topattracties en een overzicht met de belangrijkste evenementen. Daarna volgen per streek beschrijvingen van de leuke, mooie en bijzondere plaatsen die er te vinden zijn (in alfabetische volgorde). Bij elke plaats staan bezienswaardigheden, evenementen, winkeltips en bijzondere horeca aangegeven. Bij grotere plaatsen staan deze toeristische tips overzichtelijk op een plattegrond afgedrukt.

Alle belangrijkste steden hebben naast een stadsplattegrond ook een (stads)top 5. Daarmee vindt de lezer snel de highlights en hoeft hij niets te missen. Waar mogelijk is de informatie aangevuld met prijsgegevens en informatie over openingstijden. Een pictogram geeft aan of de bezienswaardigheid vooral ook leuk is voor kinderen. De uitklapkaart achterin de gids geeft tot slot een duidelijk overzicht van de provincie.

De serie ANWB Reisgids NL bestaat uit: Groningen & Drenthe, Friesland, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland & Flevoland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Aanvullende informatie

HoofdtitelANWB Reisgids Nederland Zeeland
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdJa
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum04-2006
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 9.95