Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Zuid-Holland, Marja Kerst

Zuid-Holland

Zuid-Holland

Zuid-Holland

Schrijver
Uitgever
Bladzijden
174
ISBN
9018023159
ISBN13
9789018023157
Taal
Nederlands
Jaar
2006
Uitvoering
Pocket paperback
Conditie
Zeer goed
Prijs
€ 4,95
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Met uitklapkaart.

Reisgids Zuid-Holland begint met een korte beschrijving van de provincie, een lijstje met 10 topattracties en een overzicht met de belangrijkste evenementen. Daarna volgen per streek beschrijvingen van de leuke, mooie en bijzondere plaatsen die er te vinden zijn (in alfabetische volgorde). Bij elke plaats staan bezienswaardigheden, evenementen, winkeltips en bijzondere horeca aangegeven. Bij grotere plaatsen staan deze toeristische tips overzichtelijk op een plattegrond afgedrukt.

Alle belangrijkste steden hebben naast een stadsplattegrond ook een (stads)top 5. Daarmee vindt de lezer snel de highlights en hoeft hij niets te missen. Waar mogelijk is de informatie aangevuld met prijsgegevens en informatie over openingstijden. Een pictogram geeft aan of de bezienswaardigheid vooral ook leuk is voor kinderen. De uitklapkaart achterin de gids geeft tot slot een duidelijk overzicht van de provincie.

De serie ANWB Reisgids NL bestaat uit: Groningen & Drenthe, Friesland, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland & Flevoland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

4.95

Aanvullende informatie

ReeksnaamANWB reisgids NL
HoofdtitelZuid-Holland
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdJa
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum04-2006
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 9.95

Korte URL van deze pagina: www.boekenwebsite.nl/node/30612