Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Als een rivier, Coelho Paulo

Als een rivier
Draai afbeelding

Als een rivier

Schrijver
Bladzijden
232
ISBN
9029564245
ISBN13
9789029564243
Taal
Nederlands
Jaar
2006
Uitvoering
Gebonden met harde kaft
Conditie
Zeer goed
Prijs
€ 11,95
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Gedachten en impressies 1998-2005

PAULO COELHO is een van de geliefdste auteurs van onze tijd. Met zijn romans heeft hij miljoenen lezers over de hele wereld aan zich weten te binden. Zijn boeken staan niet alleen in de hoogste regionen van de bestsellerlijsten maar zijn ook onderwerp geworden van het sociale en culturele debat. De idee filosof n en onderwerpen die in zijn werk aan de orde komen, sluiten direct aan bij het verlangen van zijn lezers, die op zoek zijn naar hun eigen weg en naar nieuwe manieren om de wereld te begrijpen.
In Als een rivier spreekt de auteur rechtstreeks tot zijn lezers en lezeressen. Hier zijn voor het eerst stukken samengebracht die eerder verspreid over de wereld zijn verschenen. Via speelse, soms emotionele, dan weer beschouwende impressies en gedachten geeft Coelho zijn verfrissende kijk op de wereld en het leven, en laat hij telkens vanuit een andere invalshoek zien hoe mensen invloed op het leven kunnen uitoefenen door de juiste keuzes te maken.
PAULO COELHO werd in Brazili eboren. Hij werd vooral beroemd met De alchemist en Elf minuten. Zijn werk werd in 59 talen vertaald. Hij is ge d met vele internationale prijzen, waaronder de Crystal Award van het World Economic Forum en de Franse Ordre National de la L on d'Honneur. In 2002 trad Coelho toe tot de Academia Brasileira de Letras. Zijn wekelijkse column wordt wereldwijd gelezen.

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) artikelen!
11.95

Aanvullende informatie

HoofdtitelAls een rivier
Ondertitelgedachten en impressies 1998-2005
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdNee
ProductvormHardback
Publicatiedatum10-2006
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 15.95