Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Autoboulevard Goossens, Goossens Jerry

Autoboulevard Goossens
Draai afbeelding

Autoboulevard Goossens

Uitgever
Bladzijden
399
ISBN13
9789049023010
Taal
Nederlands
Jaar
2006
Uitvoering
Paperback
Conditie
Goed
Prijs
€ 8,75
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

De auto is voor Jerry Goossens geen vervoermiddel. Althans, niet op de eerste plaats. De auto is voor hem vooral het voer-tuig van al onze menselijke eigenaardigheden, tekortkomingen en dromen. Hij schrijft er al jaren over op zijn vaste plek in AutoWeek, het meest gelezen autotijdschrift van Nederland. Zijn sportieve schrijfstijl, hoog octane opvattingen en met veel motorgebrul geventileerde liefde voor de automobiel in bijna al zijn verschijningsvormen hebben hem een groot en enthousiast publiek bezorgd.
In Autoboulevard Goossens zijn voor het eerst Goossens' beste columns en autotesten gebundeld. Over jongensdromen, snoefbakken, autoporno en automatenhaat. Over de Daimler van Pim, de Cadillac van maffiabaas Tony Soprano en de Ferrari's van prins Bernhard. Goossens accelereert in zijn auto-biografie moeiteloos van honende zelfspot naar in accuzuur gedrenkte kritiek op eenieder die de romantiek van het autorijden dreigt te ondermijnen.
Autoboulevard Goossens is een boek dat voorrang verdient van alle autoliefhebbers van de enkele zonderling die meent dat de auto niets meer is dan een vervoermiddel.

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) artikelen!
8.75

Aanvullende informatie

HoofdtitelAutoboulevard Goossens
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdJa
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum11-2006
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 12.50