Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Betty, Berkhout Juliette

Betty
Draai afbeelding

Betty

Uitgever
Bladzijden
193
ISBN13
9789044622065
Taal
Nederlands
Jaar
2012
Uitvoering
Paperback
Conditie
Nieuwstaat
Prijs
€ 5,45
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Ben ik wel aardig genoeg voor mijn moeder? Mogen pijnboompitten nog van de culipolitie? Mag ik geld verdienen met iets waar ik eigenlijk tegen ben? Hoe lang moet ik nog alimentatie betalen aan mijn lamlendige ex? Moet ik twitteren? Waarom heeft degene die voor me staat in de supermarkt altijd vies eten in z'n karretje? En wie is toch die man met het communistenjasje?
Wekelijks volgen duizenden lezers in spanning het Vrij Nederland-feuilleton 'Betty', waarin fortysomething Betty (journaliste in kunst, cultuur en culinaire kwesties, lat-relatie, geen kinderen) tastend en doortastend haar weg zoekt door een woud van grootsteedse moderne dilemma's.
Betty heeft graag dat de dingen ouderwets blijven zoals ze waren. Ze is vooral een toeschouwer, een einzelgänger die de wereld beschouwt vanuit haar veilige zolderkamer en door de bril van haar fantasie, die waar nodig een pact aangaat met de genadeloze werkelijkheid.
Maar wanneer er dingen gebeuren waardoor haar alledaagse leven plotseling niet meer zo alledaags is, zal ze in actie moeten komen.
'Jij moet eens met beide benen op de grond landen,' zegt haar geliefde David.
Maar misschien wil Betty dat wel helemaal niet.

Juliette Berkhout is redacteur bij Vrij Nederland en schreef vroeger voor onder meer NRC Handelsblad, Het Parool, Avenue en Marie Claire.

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) artikelen!
5.45

Aanvullende informatie

HoofdtitelBetty
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdJa
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum11-2012
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 14.95