Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Buiten is het maandag, Bernlef

Buiten is het maandag
Draai afbeelding

Buiten is het maandag

Schrijver
Uitgever
Bladzijden
214
ISBN
9021452782
ISBN13
9789021452784
Taal
Nederlands
Jaar
2004
Uitvoering
Paperback
Prijs
€ 5,45
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Mensen kunnen op verschillende manieren wegraken. Stijn Bekkering weet er alles van: hij verliest zijn vrouw Geesje bij een auto-ongeluk. Hij heeft haar niet zien sterven en ook niet begraven zien worden omdat hij in coma lag. In zijn rouwperiode hoort hij dat zijn zoon Harry met de noorderzon is vertrokken. Voor Stijn en schoondochter Sandra is zijn plotselinge afwezigheid een schok.
Harry Bekkering zou gesignaleerd zijn in Lenfield, Nova Scotia, helemaal aan het andere eind van de wereld. Stijn vertrekt naar Canada en komt in dat eenzame landschap vol verhalen en raadsels, tot een onthutsende ontdekking.
Toch voelt hij zich in de houthakkerswouden op z'n gemak en blijft er hangen. Hij vestigt zich als beheerder van een uitdragerij en maakt er vrienden: de jonge, ondoorgrondelijke Tracy, bij wie hij intrekt, en de monumentale kunstenaar Bruce Grady, specialist op het gebied van de Maori-cultuur. Stijn hoort verbijsterende feiten uit hun leven.
Buiten is het maandag is een roman die gaat over mensen, dingen en gebeurtenissen die uit het zicht verdwijnen en langzamerhand herinnering worden.

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) artikelen!
5.45

Aanvullende informatie

HoofdtitelBuiten is het maandag
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdNee
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum10-2003
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 12.50