Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

De gele wereld, Espinosa Albert

De gele wereld
Draai afbeelding

De gele wereld

Uitgever
Bladzijden
166
ISBN13
9789044622232
Taal
Nederlands
Jaar
2012
Uitvoering
Paperback
Conditie
Beschrijving
 

Vertaald door Joke Mayer

Vertrouw op je dromen en ze komen uit.

Hoe sterk moet je in je schoenen staan om een heftige ziekte te verslaan en tegelijkertijd de wereld van de positieve kant te blijven bekijken? Hoe kun je je ziekte inzetten in het leven, in plaats van eraan onderdoor te gaan? En hoe kunnen mensen hierdoor inzien dat hun alledaagse ongemakken misschien niet zo erg zijn als ze soms denken?
In De gele wereld vertelt Albert Espinosa vol optimisme en levenskracht het inspirerende verhaal van de lessen die hij leerde door zijn ziekte: kanker. Zonder te vervallen in clichés en abstracte ideeën filosofeert hij over dood, liefde, verlies, leven en vriendschap. Dit even aangrijpende als praktische boek combineert de uitersten van kanker en optimisme, jeugd en dood, liefde en ziekenhuizen. Espinosa biedt verhelderende inzichten en toont de lezer de kracht van het leven en de mogelijkheden tot geluk, zelfs in de donkerste tijden.
De gele wereld raakt je tot in het diepst van je ziel.

Albert Espinosa (1974), inmiddels een literaire ster in Spanje, genas op zijn 25ste van de kanker die hij al tien jaar had. Over dit wonder schreef hij De gele wereld, dat een bestseller werd: in Spanje werden er meer dan 500.000 exemplaren van verkocht. Steven Spielberg heeft getekend voor de verfilming ervan.

Aanvullende informatie

HoofdtitelDe gele wereld
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdNee
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum11-2012
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 16.95