Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

De laatste zomer van de krijgers des doods, Stork Francisco X.

De laatste zomer van de krijgers des doods
Draai afbeelding

De laatste zomer van de krijgers des doods

Uitgever
Bladzijden
301
ISBN13
9789047703471
Taal
Nederlands
Jaar
2010
Uitvoering
Paperback
Conditie
Nieuwstaat
Prijs
€ 15,25
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Vertaald door Aleid van Eekelen-Benders

Pancho wil wraak. Zijn zus is vermoord - al denkt de politie daar anders over - en hij heeft gezworen de dader te doden.

Omdat zijn vader is omgekomen bij een ongeluk en hij geen moeder meer heeft, belandt Pancho in St. Anthony's Home. Daar krijgt hij de taak om D.Q., die een hersentumor heeft, bij te staan in zijn laatste dagen. Alsof hij nog niet genoeg met de dood werd geconfronteerd! Maar D.Q. zit nog vol levenslust. Hij schrijft het Manifest van de Krijgers des Doods, een plan om alles uit zijn korte leven te halen. En hij is verliefd, op Marisol. Hij wil niet sterven voor hij haar voor zich gewonnen heeft.

Zal Pancho zich laten leiden door D.Q.'s visie en door zijn steeds sterkere gevoelens voor Marisol, of kiest hij er toch voor zijn wraakactie uit te voeren?

Telkens toont Stork je weer een nieuwe kant van Pancho, een jongen van uitersten. Langzaam wikkelt hij de schijnbaar onontwarbare kluwen af, waarbij hij de lezer tot op het allerlaatste moment in spanning weet te houden.

Francisco X. Stork (Marcelo en de echte wereld) putte voor deze YA-roman inspiratie uit zijn eigen leven: een Amerikaanse jongen van Mexicaanse afkomst, die een ogenschijnlijk hopeloos leven leidt en zich daaruit probeert los te worstelen.

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) artikelen!
15.25

Aanvullende informatie

HoofdtitelDe laatste zomer van de krijgers des doods
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdNee
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum03-2011