Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

In de Verte brandt een Vuur, St.Clair Robson Lucia

In de Verte brandt een Vuur
Draai afbeelding

In de Verte brandt een Vuur

Uitgever
Bladzijden
479
ISBN
904100503X
ISBN13
9789041005038
Taal
Nederlands
Jaar
1995
Uitvoering
Gebonden met harde kaft en omslag
Conditie
Prijs
€ 10,45
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Op een mistige dag in 1638 verlaat een schip de Engelse wateren, op weg naar de nieuwe kolonie Maryland in Amerika. Onder de vele passagiers aan boord die de gevaarlijke overtocht zullen maken, bevinden zich twee totaal verschillende, maar even moedige als wilskrachtige vrouwen.
Margaret Brent is koppig, rijk en van Engelse adel. Zij is haar geboorteland ontvlucht om met haar bruidsschat een nieuw bestaan op te bouwen in het onherbergzame maar beloftevolle Maryland. Margaret zal nooit gehoorzamen aan een echtgenoot, zij wil haar eigen beslissingen kunnen nemen in haar eigen huis. Maar niemand heeft Margaret voorbereid op het harde en zware leven dat haar in het onbekende land achter de horizonte wachten staat.
Anicah Sparrow, een jonge zakkenrolster, is betrapt op de straten van Bristol. Zonder pardon wordt zij op transport gesteld naar Maryland, waar ze zal worden verkocht aan de hoogste bieder. Anicah's enige troost tijdens de verschikkelijke zeereis is de boerenjongen Martin Kirk. Geteisterd door stormen en zeerovers, ziekte en honger, delen Anicah en Martin hun angst voor een ongewisse toekomst in de ruige nieuwe wereld.
Oorspronkelijke titel: Mary's Land. Vertaling: Annemarie Lodewijk. Omslagontwerp: Julie Bergen. Omslagillustratie:Heidi Oberheide.

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) boeken!
10.45

Aanvullende informatie

HoofdtitelIn de verte brandt een vuur
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdNee
ProductvormHardback
Publicatiedatum01-1996