Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Inez, vrouw van mijn hart, Allende Isabel

Inez, vrouw van mijn hart
Draai afbeelding

Inez, vrouw van mijn hart

Bladzijden
414
ISBN13
9789028422001
Taal
Nederlands
Jaar
2008
Uitgave
Uitvoering
Ingenaaid met slappe kaft en omslag
Conditie
Prijs
€ 10,45
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

IN DEZE GROOTSE ROMAN VAN ISABEL ALLENDE is In Su z de hoofdpersoon, de rijkste en machtigste vrouw van het oude kohinkrijk Chili. Zij heeft werkelijk bestaan.
We schrijven het jaar 1580, de 73-jarige In kijkt terug op het roerige leven dat haar van Spanje maar de Nieuwe Wereld bracht, waar ze zich zls enige vrouw aansloot bij 110 conquistadores en waar ze samen met haar minnaar de belangrijkste stad van Chili stichtte, Santiago.
In doorstond huiveringwekkende avonturen, maar sloot niet de ogen voor de gewelddadigheden waarmee de verovering van Chili gepaard ging. Zij wist in die harde wereld te overleven dankzij bijzondere gaven en dankzij haar vermogen om mannen in haar omgeving zodanig te sturen dat zij haar zelfstandigheid altijd kon behouden. In haar leven heeft zij drie grote liefdes gekend, in Spanje de onbekommerde liefde als jonge vrouw met haar eerste echtgenoot, de hevige hartstocht met Pedro de Valdivia, stadhouder van Pizarro en oorlogszuchtig heerser over Chili, en ten slotte de rijpe liefde met de conquistador Rodrigo de Quiroga. Als er een auteur is die dit turbelente leven in een meeslepende roman kan beschrijven, dan is het wel Isabel Allende.

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) boeken!
10.45

Aanvullende informatie

HoofdtitelInes vrouw van mijn hart
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdJa
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum10-2006
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 19.50