Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Rollenspel, Debby Holt

Rollenspel
Draai afbeelding

Rollenspel

Schrijver
Bladzijden
287
ISBN
9789026985690
ISBN13
9789026985690
Taal
Nederlands
Jaar
2006
Uitvoering
Paperback
Conditie
Nieuwstaat
Prijs
€ 7,95
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Hoe overleef je als ex

Geestig en toijs.'
Katie Florde
Vlak voordat haa zonen het huis uit zullen gaan, kondigt manlief Andrew .aan, een fervent amateurtoneelspeler, dat ook hij haar gaat verlaten, en wel met zijn twintig-en-nog-wat-jarige tegenspeelster van de plaatselijke toneelgroep.
Na een huwelijk van twintig jaar, heeft Sarah geen idee hoe ze haar lege huis moet vullen, laat staan haar lege dagen, noch hoe ze de rol van afgedankte echtgenote moet spelen.
Sarah ontdekt algauw dat het pad van de verlaten echtgenote geplaveid is met hindernissen en vernederingen. Haar buren en zogenaamde vrienden doen plotseling alsof ze de pest heeft. En haar binnenkort-ex wil het huis verkopen waaraan ze jarenlang gewerkt heeft om haar droomhuis van te maken.
Als ze niet in mootjes gehakt wil worden zal ze een aantal overlevingstechnieken moeten leren... en snel ook. En alles en iedereen wordt in stelling gebracht om Sarah te helpen: een hartsvriendin met adviezen, een zich misdragend misbaksel van een hond, een enerverende vakantiereis naar Mallorca, een bescheiden loodgieter, een onwelkome hoofdrol als Mrs De Winter in de uitvoering van Rebecca.
In deze uiterst geestige sociale komedie wordt het leven in een kleine plattelandsgemeenschap ontleed met een akelige precisie, een .accuraat oog voor detail en een aanstekelijk gevoel voor humor.

7.95

Aanvullende informatie

HoofdtitelRollenspel
OndertitelHoe overleef je als ex
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdNee
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum10-2006
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 15.95

Direct bestellen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel direct te bestellen.