Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Vrouw in de schaduw, Oort Dorinde van

Vrouw in de schaduw
Draai afbeelding

Vrouw in de schaduw

Uitgever
Bladzijden
270
ISBN13
9789059362130
Taal
Nederlands
Jaar
2008
Uitgave
9e druk
Uitvoering
Paperback
Conditie
Nieuwstaat
Prijs
€ 12,05
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Een familiegeschiedenis

Annetje Beets, kraamverpleegster, sterft op bijna 100 jarige leeftijd. Ze heeft dan géén naam gemaakt, géén roem verworven en niets gepresteerd dat een boek over haar zou kunnen rechtvaardigen. Ze heeft geleefd in de schaduw van mensen die groter waren dan zij.
Wat haar leven echter zo bijzonder maakt, is de universele betekenis ervan. Vrouw in de schaduw gaat over hoe wij omgaan met familiegeschiedenis, conventies, moraal, en met onze passies.
Dorinde van Oort vond in de nalatenschap van haar familieleden zoveel documenten en foto’s die leidden naar een groot (familie)geheim, dat ze op onderzoek ging en uiteindelijk het ware verhaal van Annetje Beets in romanvorm heeft opgetekend.
Het is een ongelooflijk verhaal waarin de vooraanstaande politicus en oud-burgemeester van Rotterdam P.J. Oud een belangrijke rol speelt. Híj was jarenlang Annetjes geheime, want getrouwde, minnaar. Als P.J. Oud tot kamerlid wordt gekozen, is er in zijn leven geen plaats meer voor Annetje. De jaren die volgen blijken vervuld te zijn van geheimen en intriges. Een buitenechtelijk kind, scheve familieverhoudingen, een duister moordplan, en gekonkel over geld.
Het verhaal van Annetjes leven beslaat bijna de hele vorige eeuw. Maar Vrouw in de schaduw is een verhaal van alle tijden.

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) artikelen!
12.05

Aanvullende informatie

HoofdtitelVrouw in de schaduw
Ondertiteleen familiegeschiedenis
Editie9
TaalNederlands
GeillustreerdJa
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum06-2008
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 12.50