Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Zadelpijn en ander damesleed, Sambeek Liza van

Zadelpijn en ander damesleed
Draai afbeelding

Zadelpijn en ander damesleed

Uitgever
Bladzijden
303
ISBN13
9789044610840
Taal
Nederlands
Jaar
2007
Uitgave
31e druk
Uitvoering
Paperback
Conditie
Zeer goed, kaft goed
Prijs
€ 6,55
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Zeven eigenzinnige vrouwen van rond de vijftig gaan elk jaar een week fietsen in Frankrijk. Voor de meesten van hen ziet het leven er anders uit dan ze het zich hadden voorgesteld. Bij sommigen is dat te wijten aan de keuzen die ze zelf maakten, bij anderen heeft het noodlot toegeslagen. Zadelpijn en ander damesleed verhaalt op komische en onthutsende wijze over vrouwen en over de soms wrange vruchten van de feministische en seksuele revolutie, en is een boek vol herkenning voor de hedendaagse babyboomer.
Achter de naam Liza van Sambeek gaat een schrijversduo schuil. Na hum debuut Zadelpijn en ander damesleed, dat door pers en publiek juichend werd ontvangen, verscheen het eveneens zeer succesvolle vervolgboek Het Verwende Nest.
Zadelpijn is succesvol verfilmd voor de televisie met onder anderen de topacteurs Monique van de Ven en Gijs Scholten van Aschat.
Alle emoties komen aan bod: liefde, haat, angst, afgunst en verdriet om verloren dromen. De vrouwen houden zich juist staande omdát ze een zekere leeftijd hebben bereikt. Het vlot geschreven boek ademt een sfeer van: laat je er niet onder krijgen.' EI.SEVIER
Het boek is heftig, hilarisch en ontroerend, en niet altijd vrouw-vriendelijk. Dat maakt het confronterend voor een hele generatie.' DE VOLKSKRANT

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) artikelen!
6.55

Aanvullende informatie

HoofdtitelZadelpijn en ander damesleed
Editie29
TaalNederlands
GeillustreerdNee
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum05-2007
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 12.50