Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

De Tour wacht op niemand, Smeets Mart

De Tour wacht op niemand
Draai afbeelding

De Tour wacht op niemand

Schrijver
Uitgever
Bladzijden
165
ISBN13
9789020407235
Taal
Nederlands
Jaar
2007
Uitvoering
Gebonden met harde kaft
Conditie
Prijs
€ 15,45
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Met de mooiste wielerfoto's

Geen sport zo vol drama als de wielrennerij. En geen medium dat die dramatiek beter zichtbaar maakt dan de foto. Michael Boogerd in opperste concentratie tijdens zijn heroïsche zegetocht naar La Plagne, geschoten door C. Barton van Flymen. Het einde van de heerschappij van Eddy Merckx in de beklimming naar Pra Loup- Aldo Tonnoir legde het vast. En Laurent Fignon na zijn legendarische Tournederlaag in 1989, in tranen, gesnapt door Graham Watson.
Mart Smeets gaat al vijfendertig jaar op in het toneelstuk dat wielrennen heet, met als dramatisch hoogtepunt natuurlijk de Tour de France. Hoe kun je beter terugblikken op die tijd dan door de ogen van de beste wielerfotografen ter wereld? Voor De Tour wacht op niemand selecteerde Smeets de mooiste foto's van de grootste fotografen, in zwart-wit en in kleur. Bovendien sprak hij met ze over hun werk en over de wielersport, haalt hij persoonlijke herinneringen op en legt hij een geloofsbelijdenis af over de Tour.
Mart Smeets (1947) volgt in 2007 voor de vijfendertigste keer de Tour de France. De belangrijkste wielerwedstrijd van het jaar is in die jaren onlosmakelijk verbonden geraakt met NOS-anchorman Smeets, die aanvankelijk wedstrijdcommentaar gaf, maar tegenwoordig vooral het circus rondóm de Tour in de Nederlandse huiskamer brengt.

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) boeken!
15.45

Aanvullende informatie

HoofdtitelDe Tour wacht op niemand
Ondertitelgeillustreerd
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdJa
ProductvormHardback
Publicatiedatum05-2007
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 12.50