Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

De laatste koning, Bosschee Ge

De laatste koning
Draai afbeelding

De laatste koning

Schrijver
Uitgever
Bladzijden
299
ISBN13
9789460680670
Taal
Nederlands
Jaar
2012
Uitgave
1e druk
Uitvoering
Paperback
Conditie
Nieuwstaat
Prijs
€ 6,55
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Spannende roman over de toekomst van de monarchie

Spannende roman over de toekomst van de monarchie

Het rommelt binnen de monarchie, vooral omdat er een troonswisseling op handen lijkt. Sommige politieke partijen, verenigd in een geheim verbond onder de naam De Groep van Zeven, zouden die gelegenheid te baat willen nemen om de huidige staatsvorm te wijzigen in een republiek.

Als volkomen onverwacht en tot ieders verbazing een ongeautoriseerde biografie verschijnt van de kroonprins, wordt in één klap de toekomst van de monarchie aan het wankelen gebracht. Pikant detail: in de biografie staan gebeurtenissen beschreven die alleen bij het koningshuis bekend kunnen zijn. Ondanks grote druk van de AIVD weigert de Amsterdamse uitgever, tevens lid van de Republikeins Vereniging, zijn bronnen te onthullen.

De minister-president tracht de troonopvolging en daarmee de monarchie veilig te stellen. Kort nadat de koninklijke familie zich heeft teruggetrokken in Toscane - dit op last van de ministerpresident - verdwijnt de kroonprins spoorloos. Klaarblijkelijk liggen de persoonlijke verhoudingen binnen het koningshuis anders dan menig buitenstaander én politiek insider vermoedt.

In Den Haag komt het politieke spel ondertussen op gang en werken de betrokken partijen aan de voorbereiding van een allesveranderend besluit. Maar zal de Groep van Zeven daadwerkelijk de monarchie ten val kunnen brengen?

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) artikelen!
6.55

Aanvullende informatie

HoofdtitelDe laatste koning
Editie1
TaalNederlands
GeillustreerdJa
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum04-2012
Oorspronkelijke nieuwprijs€ 18.95