Boeken zoeken: op titel, schrijver, ISBN of trefwoord:

Berlijn, Stoks Frans T.

Berlijn
Draai afbeelding

Berlijn

Uitgever
Bladzijden
222
ISBN13
9789025749651
Taal
Nederlands
Jaar
2011
Uitgave
4e druk
Uitvoering
Paperback
Conditie
Zeer goed
Prijs
€ 9,85
Verzending
Via PostNL incl. Track & Trace.
(meer info)
Beschrijving
 

Dominicus Stedengids

BERLIJN: de stad die de blik al eeuwen op de toekomst heeft gericht, maar waar je voortdurend struikelt over het verleden.

BERLIJN: de stad waar een chique designwinkel als motto heeft ‘Hier kun je alles krijgen, maar morgen kan alles weer helemaal anders zijn.’ Dat geldt niet alleen voor de betreffende winkel overigens, maar ook daarbuiten.

BERLIJN: de stad die steeds meer in het hart van Europa komt te liggen en die een grote aantrekkingskracht lijkt uit te oefenen op kunstenaars en jongeren uit Oost en West.

BERLIJN: de Duitse evenknie van New York, want als er één stad in Europa is die nooit slaapt, dan is het Berlijn – in de horeca geldt immers geen vaste sluitingstijd.

BERLIJN: een Mekka (ofwel het Wilde Westen) voor grootse en meeslepende architectuur, een stad met een museumaanbod dat zijn weerga niet kent, maar ook de stad waar elke wijk (Kiez) nog een gezellige Kneipe heeft.

BERLIJN: de stad waar je nooit uitgekeken raakt. Dus laat je er een koffer achter, zodat je die weer kunt gaan ophalen.

De indeling van deze stadsgids is als volgt: een inleidend hoofdstuk geschiedenis, gevolgd door twaalf beschrijvingen van wijken, met daartussenin een overzicht van de highlights en een ‘groen’ intermezzo. Achterin bevindt zich een hoofdstuk praktische informatie. Het geheel is gelardeerd met kaderteksten over ‘exotische’ onderwerpen als de redding van het Ampelmännchen en de geschiedenis van Dean Reed, der 'rote Elvis', maar ook praktische teksten over winkelen, uitgaan, Berlijn met kinderen en rondleidingen. Zo kan de reiziger hopelijk gemakkelijk en goed geïnformeerd en geamuseerd de weg vinden in een van Europa's meest dynamische steden.

Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) artikelen!
9.85

Aanvullende informatie

ReeksnaamDominicus
HoofdtitelBerlijn
Editie4
TaalNederlands
GeillustreerdJa
ProductvormPaperback / softback
Publicatiedatum03-2011